manolol20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, ξαφνικά πέταξε μπλε οθόνη και κατα την εκίνηση των windws 7 αλλα και οταν προσπαθω να κάνω φορμάτ!!Μου βγάζει error stop 0x00007e..Τι μπορει να φταίει;Έχω 2 σκληρούς πάνω και τους δοκίμασα εναν εναν αλλα τίποτα! Προσφατα άλλαξα οθόνη απο hdmi σε dvi..
Rod@X Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ξεκίνα με λίγο διάβασμα : http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/
WalkerSW Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Σε πρώτη φάση reset το bios και μετά πολύωρο bootable memtest 1
manolol20 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας και πάλι,κατάφερα και έκανα memtest(3 ώρες πάνω κάτω) και δε μου εμφάνισε κανένα πρόβλημα...Τα υπόλοιπα προγράμματα πως μπορώ να τα χρησιμοποιήσω απ'τη στιγμή που δεν μπορώ να μπω στα windows καθόλου;Υπάρχει κάποια πιο γρήγορη προσπάθεια ;
SPANK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Άλλαξε και στους 2 καλώδια και βάλε τους σε διαφορετικές θύρες μονο του τον καθένα ( το ξέρω οτι το έκανες αλλα δοκίμασε παλι) και βγάλε απο πανω αν εχεις καποιο cd driver , αν σου κάνει παλι τα ίδια δηλαδη και στο format σου βγάζει error και δεν σε αφήνει να κανεις εγκατάσταση (αυτο δεν ενούσες με το format ? ) τοτε δοκίμασε τους σε ενα αλλο pc να δεις αρχικά αν τους βλέπει εκει κανουν boot κτλπ. Βρες και ενα αλλο δίσκο απο καποιο φίλο να δοκιμάσεις να δουμε αν ειναι οντως απο δίσκους η κατι αλλο στο hardware του pc
manolol20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα και πάλι,κατάφερα και πήρα ενα "tower" από ενα φίλο...Χρησιμοποίησα τον σκληρό δίσκο που είχε αυτός στο δικό μου pc και δούλεψε κανονικότατα!Μετά απ'αυτό πήρα το δίσκο μου(είναι ακριβώς ίδιοι) στο pc του,κατάφερα έκανα boot από το dvd rom και έκανα φορμάτ..Δούλεψε κανονικά...Μετά προσπάθησα να τον μεταφέρω στο pc μου αλλά πάλι μπλέ οθόνη και στην προσπάθεια για boot απο το dvd πάλι τα ίδια..Ενώ ο "σκληρός" του δούλευε κανονικά στο pc μου...Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..ΤΙ μπορεί να φταίει;
SPANK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Reset στο bios έκανες οπως ειπε ο walker ποιο πανω ?
WalkerSW Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Απο την στιγμή που με ένα σκληρό δουλευει κανονικά και με τον αλλο όχι.. Guess what!! Ο δεύτερος σκληρός έχει πρόβλημα...
manolol20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μα το θέμα ειναι οτι ο σκληρός μου δουλευει στου φίλου μου κανονικά..Και γενικα δεβ μπορώ να bootarw για φορματ κλπ
akiz90 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ έτρωγα μπλε οθόνες στην εκκίνηση όταν άλλαξα το Sata configuration στο bios σε κατάσταση ΑΗCI. To γύρισα σε IDE για να μπορέσω να μπω windows, έκανα ότι αλλαγες έπρεπε στην registry για να δεχτεί το AHCI και μετά πάλι πίσω σε AHCI από το ΒΙΟS . Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο προβλημα με το δικό σου αλλά αφού λες ότι είναι λογω δίσκου...ρίξε μία ματιά στο bios και δες το sata configuration σε τι κατάσταση είναι (IDE, RAID ή ACHI)
manolol20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δε νομίζω οτι είναι αυτό..Κανονικά τα έχω,άλλωστε δουλεύει ο σκληρός του φίλου μου... Λοιπόν ξαναέκανα δοκιμές..Αρχικά από το pc μου δεν μπορώ να bootarw καθόλου(για φορμάτ εννοώ) όποιο σκληρό και να έχω πάνω..Με τον σκληρό του φίλου μου μπαίνω κανονικά στα windows αν και μετα δεν αναγνωρίζει το ποντικι και το mouse αν και λογικά είναι λόγο drivers..Απ'την άλλη οι σκληροί μου δουλέυουν κανονικά στο pc του φίλου μου χωρίς μπλε οθόνες,χωρις τίποτα..
akiz90 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Reset το bios στα default έκανες? Δεν μας είπες.
manolol20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Έκανα το "τρικ" με την μπαταρία...και μέσα απο τα bios restore to default...Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος..
akiz90 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 στο PC του φίλου σου...εκτος απο το να δεις αν παιζει...έκανες κ health test στο δισκο σου? Δοκιμασε να βγάλεις 2ους δισκους αν εχεις...το dvd-rom και οτι άλλο έχεις πάνω και δκιμασε να κανεις boot μονο με το δισκο σου πάνω! Κάνε update το bios στην τελευταία έκδοση. Αν δεν ξέρεις πως να το κανεις βρες καποιον που να ξέρει. θελει προσοχη.
manolol20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν,έκανα test και τους 2 μου σκληρούς ξεχωριστά τον καθένα και δε μου έβγαλε κανένα απολύτως πρόβλημα(δυστυχώς Τους έτρεξα τον καθένα μόνο του και πάλι τίποτα,μπλε οθόνη κλπ...Χρησιμοποίησα και διαφορετικές ΡΑΜ αλλά δεν άλλαξε κάτι..Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται..Ίσως φταίει η μητρική...Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα