glxakias1990 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα θέλω να κάνω ένα νέο κουτί για να πέζω κανένα game στο μαγαζί. Θέλω τα πράγματα να τα πάρω απο Πλαίσιο ή e-shop γιατι εχουμε μια συνεργασία. Για κάρτα γραφικών θέλω invdia.
N1KOSSS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ έχω να σου προτείνω cpu και gpu. Ανεπιφύλακτα i7 4770k και μία gtx titan. Τα υπόλοιπα θα σου τα πει κάποιος άλλος. Αν σου φαίνονται κάπως ακριβά καθόρισε μπάτζετ και γενικότερα συμπλήρωσε το πρότυπο φορμας που υπάρχει διαθέσημο
Millennium Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ έχω να σου προτείνω cpu και gpu. Ανεπιφύλακτα i7 4770k και μία gtx titan. Τα υπόλοιπα θα σου τα πει κάποιος άλλος. Αν σου φαίνονται κάπως ακριβά καθόρισε μπάτζετ και γενικότερα συμπλήρωσε το πρότυπο φορμας που υπάρχει διαθέσημο Έχει βάλει budget στον τίτλο.
N1KOSSS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έχει βάλει budget στον τίτλο. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8f/Smiley_blind.gif
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα