Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω ένα smartphone για τον πατέρα μου που έχει πατήσει τα 60. Θέλει ένα τηλέφωνο για την εξής χρήση:

- να βλέπει τα email του

- κανά navigation (μέσω Google Maps ας πούμε)

- αξιοπρεπή κάμερα να βγάζει το εγγόνι

- τηλέφωνα και sms

- viber για να του στέλνω τσάμπα μηνύματα από εξωτερικό

Εγώ προσθέτω τις εξής προϋποθέσεις:

- όσο γίνεται πιο φιλικό προς το χρήστη, γιατί έχει μια σχετική εξοικείωση (πχ σερφάρει άνετα στο νετ στον υπολογιστή), αλλά δεν μαγεύει κιόλας

- να έχει εύκολη επικοινωνία με τον υπολογιστή

- να είναι κάποια σχετικά γνωστή εταιρεία, για να είναι εύκολο να αναζητήσει βοήθεια ή να του δώσω εγώ συμβουλές

- να μην χρειάζεται σούπερ όραση για να δεις τα εικονίδια!

Τιμή μέχρι 200 ευρώ, άντε 250. Και λίγο παραπάνω να είναι, μπορώ να κοιτάξω αν το βρίσκω φθηνότερα στην Αγγλία και να του το φέρω.

Δεν σκαμπάζω πολλά από smartphones. Είδα αυτό ως μια πιθανή επιλογή:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009PIZCHY/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics#productDescription

αλλά στην πραγματικότητα περιμένω προτάσεις! Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Δες Windows phone.Είναι αρκετά απλά στην χρήση και αρκετά γρήγορα.Ο πατέρας μου έχει το ativ s και τον έχει βολέψει παρα πολυ σε σχέση με το παλιό του κινητό που ήταν android (ace 2).Μιας και μπορείς να δώσεις μέχρι 250€ δες το Nokia lumia 920 http://www.skroutz.gr/s/2554080/Nokia-Lumia-920.html

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατι μινι και οχι s3 σκετο?

Και μεγαλυτερη οθονη θα εχει, ο,τι πρεπει για πρεσβυωπια,

και καλυτερη καμερα

και πιο καλα χαρακτηριστικα.

Στο σκρουτζ παιζει γυρω στα 280 οποτε υποθετω Αγγλια θα παιζει χαμηλοτερα.

Αλλη καλη επιλογη ειναι το Google nexus 4, με λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα, αλλα και λιγο χειροτερη καμερα και οθονη.

Και αυτο στα ιδια λεφτα.

Δημοσ.

Ωραία θέμα άνοιξες ts. Το σκέφτομαι κι εγώ για τον πατέρα μου ο οποίος δεν έχει και την εξοικείωση με τον δικό σου και μάλλον πάω για windows phone.

Δημοσ.

To S3 δεν το βρίσκω φθηνότερο στην Αγγλία πάντως και τα 280 ευρώ είναι νομίζω παραπάνω από όσα αξίζει να δώσει. Το 10% των δυνατοτήτων θα αξιοποιεί έτσι κι αλλιώς. Είναι και λίγο παντόφλα μου φαίνεται.

Η ιδέα για Windows phone λογική μου φαίνεται, υποθέτω ότι θα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστεί στις λειτουργίες του.

Δημοσ.

Τι εμαιλ εχει ο πατερας σου? Gmail ή αλλη υπηρεσια?

Ειναι διατεθιμενος να κανει νεο ms account κλπ για να χρησιμοποιησει windows phone?

To viber στα windows phone ως προς τις κλησεις ειναι τελειως αναξιοπιστο(συνηθως δεν χτυπαει) λογω της καθυστερησης των windows phone με τα notifications.

Κοιτα το motorola g σε αυτα τα χρηματα απο amazon. Το 8gb ερχεται στα 175ευρω περίπου με τα μεταφορικά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά. Καλό φαίνεται το Motorola ομολογώ. Θα το δω κι από κοντά και αποφασίζω.

Για να το δεις απο κοντα κομματακι δυσκολο διοτι δεν εχει ερθει Ελλαδα ακομη εκτος και αν το πηρε καποιος γνωστος σου.Μην το φοβασαι παντως ειναι πολυ καλη συσκευη και σιγουρα θα ταιριαξει γαντι στον πατερα σου

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά. Καλό φαίνεται το Motorola ομολογώ. Θα το δω κι από κοντά και αποφασίζω.

Δες εδω και review:

Review: Google’s $179 Moto G puts every single cheap Android phone to shame

Moto G review: an affordable smartphone, done right

Motorola Moto G review: how good can a $179 smartphone be? Maybe inexpensive phones don't have to be cheap after all

Motorola Moto G review: the only cheap phone you should buy

(μονο και μονο απο τους τιτλους των review καταλαβαινει οτι ειναι το καλυτερο κινητο σε αυτα τα χρηματα)

Δημοσ.

Τι εμαιλ εχει ο πατερας σου? Gmail ή αλλη υπηρεσια?

Ειναι διατεθιμενος να κανει νεο ms account κλπ για να χρησιμοποιησει windows phone?

Μια παρατήρηση: Ένας λογαριασμός Gmail μια χαρά λειτουργεί σε Windows Phone. Απλά κάνεις "προσθήκη λογαριασμού Gmail" στην εφαρμογή Mail και καθάρισες σε 30".

Λογαριασμό MS είναι απαραίτητο να κάνεις προκειμένου να χρησιμοποιήσεις το Market κ.λ.π, είναι ωστόσο δυνατόν να χρησιμοποιήσεις τη διεύθυνση gmail ως username. Δε χρειάζεται δηλαδή να κάνεις account σε φάση [email protected] κ.λπ.

Δημοσ.

Μια παρατήρηση: Ένας λογαριασμός Gmail μια χαρά λειτουργεί σε Windows Phone. Απλά κάνεις "προσθήκη λογαριασμού Gmail" στην εφαρμογή Mail και καθάρισες σε 30".

Λογαριασμό MS είναι απαραίτητο να κάνεις προκειμένου να χρησιμοποιήσεις το Market κ.λ.π, είναι ωστόσο δυνατόν να χρησιμοποιήσεις τη διεύθυνση gmail ως username. Δε χρειάζεται δηλαδή να κάνεις account σε φάση [email protected] κ.λπ.

Το ξερω οτι λειτουργει μια χαρα για εμαιλ.

Αλλα δεν συγχρονιζει ευκολα ή και καθολου τα ημερολογια σου απο google calendar, τις επαφες σου, τα bookmarks του chrome  κλπ.

Και η ευκολια ειναι πολυ σημαντικη για εναν 60αρη.

Οποτε αν εχει συνηθισει να χρησιμοποιει google account και χρησιμοποιουσε μερικες απο τις ευκολιες που προσεφερε, μπορει να εχει θεμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...