XRHSTEF Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ψαχνω ενα προγραμμα για αποδειξης απο αυτα που εχουν στα μαγαζια KAI τυπωνουν σε κολλες Α4......πχ οπως το Eshop. αντι για ταμειακη δηλ σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο..!!πως λεγονται δεν ξερω τι θα χρειαστω.? Ποσο κοστιζει ενα τετοιο προγραμμα.?? ποιος τα πουλαει..? ευχαριστω Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2013 από XRHSTEF
NikosKallithea Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Παρε τλφ μια εταιρεια και ρωτα ειναι ανάλογα τις αναγκες που εχεις http://www.anaptixi.gr/logismiko-software-c-2.html Η λύση pc-αποδειξεις ειναι η πιο ασύμφορη, υπολογιστής, εκτυπωτής, μελάνια, κερατιάτικα κάθε χρόνο στην εταιρεία παροχής του προγράμματος. Ασε που αν κολλήσουν τα windows(πράγμα οχι σπάνιο) άστα να πάνε Πάρε μια ταμειακή και εισαι οκ
Federacion Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Η λογίστρια μου είχε πει τον Σεπτέμβριο για ένα 500αρι Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
NikosKallithea Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μην βαλεις ενδιάμεσους αν θελεις οπωσδήποτε πρόγραμμα ελα εσυ σε επαφη με την εταιρεία.
XRHSTEF Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 αυτο εδω πως το βλεπετε..το βρηκα τυχαια στο νετ..!! κατεβασα την δοκιμαστικη εκδοση μου φανηκε αρκετα καλο και φτηνο..!! το μονο θεμα ειναι τα αγγλικα του..!! http://www.sliqtools.co.uk/invoice-templates.aspx
demosdem Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Η λύση pc-αποδειξεις ειναι η πιο ασύμφορη, υπολογιστής, εκτυπωτής, μελάνια, κερατιάτικα κάθε χρόνο στην εταιρεία παροχής του προγράμματος. Και φορολογικό μηχανισμό.
XRHSTEF Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 ναι ρε παιδια δεκτα ολα αυτα..αλλα σου λυνει τα χερια..!! σε περιπτωση που θελει καποιος τιμολογιο.. τι θα κανω ..?? θα καθομαι να γραφω χειρογραφα?? οχι το προγραμματακι που ανεβασα πως σας φαινετε? το εχει δουλεψει κανεις?? ο φορολογικος μηχανισμος κανει οσο και μια ταμειακη.. περιπου 400 ευρω!
Federacion Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αν έχεις πολλά τιμολόγια θές μηχανισμό βαρβάτο. Αν έχεις πολλή λιανική και λίγα τιμολόγια γράφεις και χειρόγραφα δεν χάθηκε ο κόσμος.
pp6210 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 αυτο εδω πως το βλεπετε..το βρηκα τυχαια στο νετ..!! κατεβασα την δοκιμαστικη εκδοση μου φανηκε αρκετα καλο και φτηνο..!! το μονο θεμα ειναι τα αγγλικα του..!! http://www.sliqtools.co.uk/invoice-templates.aspx το πρόγραμμα που παραθέτεις έχει απλά templates, η έκδοση φορολογικών στοιχείων χρειάζεται και μηχανισμό αρίθμησης και φορολογικής μνήμης αν δεν απατώμαι... η καλύτερη συμβουλή (μεταξύ προγράμματος+απλού εκτυπωτή ή απλού προγράμματος+φορολογικού εκτυπωτή) θα έρθει από την λογίστριά σου νομίζω.....
takis1984 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά χρειάζεσαι μια εμπορική εφαρμογή και έναν φορολογικό μηχανισμό. Για εμπορική εφαρμογή θα σου πρότεινα http://www.bsviews.eu
madsc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή σε βλέπω νέο στο άθλημα, πρώτα απ' όλα πάρε ένα τηλέφωνο στη Soft1 που θεωρείται Market Leader. Zήτα demo και συνολική κοστολόγηση για την περίπτωση σου. Έτσι θα πάρεις μια ιδέα για το που θα κινηθείς. Μετά ρώτα και τους υπόλοιπους που θα βρείς. Αφού καταλήξεις στα modules που θες, σκέψου από πόσα pc συνολικά θες να τυπώνεις τιμολόγια, αν θα χρειαστείς επεκτασιμότητα στο μέλλον και ποια. Αυτά τα 2 διαμορφώνουν στο μεγαλύτερο βαθμό την αρχική δαπάνη. Μετά την έρευνα σου βγάλε ένα συνολικό κοστολόγιο έργου για ένα έτος π.χ. Αν δεν δικαιολογεί ο τζίρος σου τέτοια δαπάνη σε πλάνο τουλάχιστον ενός έτους, ξανασκέψου το πριν το προχωρήσεις. Από τη στιγμή που θα πεις το θέλω μέχρι τη στιγμή που θα τυπώνεις έγκυρα τιμολόγια μόνος σου, αν δεν έχεις τίποτα, υπολόγιζε χιλιάρικο/α για εξοπλισμό, εγκατάσταση, βάσεις, άδειες, εκπαίδευση, support. Μην σκέφτεσαι κατοστάρικα. /sc 1
XRHSTEF Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 το πρόγραμμα που παραθέτεις έχει απλά templates, η έκδοση φορολογικών στοιχείων χρειάζεται και μηχανισμό αρίθμησης και φορολογικής μνήμης αν δεν απατώμαι... η καλύτερη συμβουλή (μεταξύ προγράμματος+απλού εκτυπωτή ή απλού προγράμματος+φορολογικού εκτυπωτή) θα έρθει από την λογίστριά σου νομίζω..... το προγραμμα υποστηριζει και φορολογικο μηχανισμο..και μου φαινεται παρα πολυ φτηνο..και με πολλες δυνατοτητες..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα