HQ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα φίλε. Εγώ πάντως σε MacBook Pro 17" του 2009 με 8GB μνήμη που του έχω βάλει, χρησιμοποιόντας όμως αρκετά βαριές εφαρμογές (Lightroom, Photoshop, Illustrator κ.α.) κάνω τη δουλειά μου καλά. Σίγουρα όμως όσο παραπάνω μνήμη έχεις τόσο το καλύτερο. σε ευχαριστω για την απαντηση σου kdiamant . στο μηχανημα σου εχεις ανεξαρτητη καρτα γραφικων και αυτο ειναι ενα επιπλεον "καλο" για το μηχανημα σου . επειδη το 13αρι δεν εχει χωριστη καρτα , τα 8 διαθεσιμα gb θα γινουν ακομη λιγοτερα με αποτελεσμα να μην ξερω αν τελικα αγοραζω κατι πιο καλο ή λίγοπιο καλο απο το μηχανημα που εχω τωρα. θα παω να το δω απο κοντα και λυσω τις αποριες μου .
kdiamant Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Έχει ανεξάρτητη κάρτα ναι. Αν δεν χρησιμοποιείς βαριές εφαρμογές όπως για παράδειγμα επεξεργασία βίντεο, τότε η άποψή μου είναι ότι δεν χρειάζεσαι περισσότερη μνήμη. Εγώ υπάρχουν στιγμές που φτάνω να χρησιμοποιώ και τα 8GB αλλά όταν κάνω βαριά χρήση. Πάρε και άλλες γνώμες πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα