Προς το περιεχόμενο

Αγορά Macbook Pro 13' retina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα με το τελωνείο, το είχα στον χαρτοφύλακα εκτός κουτιού...

Θα βρει άνετα με αγγλικό πληκτρολόγιο. Το service είναι παγκόσμιο, εδώ Ελλάδα μου αλλάξανε μητρική παλαιότερα σε MacBook Pro που είχα πάρει από Αμερική και είχε το γνωστό πρόβλημα με την nvindia, δωρεάν.

Τα μοντέλα του 13 έχουν δεν έχουν προβλήματα απο όσο ξέρω. Το δικό μου early 13 έχει τέλεια οθόνη.

Θα σε ζαλίσω λίγο sorry αλλά επειδή έχει παρόμοιο μηχάνημα και επειδή ο αδλεφός μου θα το κρατήσει αρκετά χρόνια θέλω κάποιες πληροφορίες. Έχεις το MacBook Pro 13" Early 2013.  Σαν επιδόσεις πώς πάει, προβληματα, τι προγράμματα χρησιμοποιείς (τα ποιο βαριά). Thanks.

Υ.Γ.: Το κουτί το είχες στη βαλίτσα σου ή πέταξες? Σε έλεγξαν στο τελεωνείο ή όχι?

Υ.Γ.: Για τις οθόνες μάλλον ήταν σε μοντέλα του 2012.

Υ.Γ.: Τα μοντέλα του 13 έχουν δεν έχουν προβλήματα απο όσο ξέρω. ? 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σε ζαλίσω λίγο sorry αλλά επειδή έχει παρόμοιο μηχάνημα και επειδή ο αδλεφός μου θα το κρατήσει αρκετά χρόνια θέλω κάποιες πληροφορίες. Έχεις το MacBook Pro 13" Early 2013. Σαν επιδόσεις πώς πάει, προβληματα, τι προγράμματα χρησιμοποιείς (τα ποιο βαριά). Thanks.

Υ.Γ.: Το κουτί το είχες στη βαλίτσα σου ή πέταξες? Σε έλεγξαν στο τελεωνείο ή όχι?

Υ.Γ.: Για τις οθόνες μάλλον ήταν σε μοντέλα του 2012.

Υ.Γ.: Τα μοντέλα του 13 έχουν δεν έχουν προβλήματα απο όσο ξέρω. ?

Sorry. Δεν έχουν προβλήματα απο όσο ξέρω.Εγώ έχω το 15" early 2013. Το κουτί το πέταξα.
Δημοσ.

Sorry. Δεν έχουν προβλήματα απο όσο ξέρω.Εγώ έχω το 15" early 2013.

Σε ευχαριστώ.

Υ.Γ.: Όποιος έχει παρακαλώ παρόμοιο μηχάνημα ας πεί τις εντυπώσεις του. 

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτό το mac: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-2-duo-2.66-aluminum-17-early-2009-unibody-specs.html  και δουλεύω σχετικά άνετα το photoshop με την NVIDIA GeForce 9600M GT 512ΜΒ.  Σε σχέση με την Intel Iris Graphics του MacBook Pro 13" Late 2013  που ενδιαφέρεται ο αδελφός μου ποιά είναι καλύτερη?

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτό το mac: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-2-duo-2.66-aluminum-17-early-2009-unibody-specs.html  και δουλεύω σχετικά άνετα το photoshop με την NVIDIA GeForce 9600M GT 512ΜΒ.  Σε σχέση με την Intel Iris Graphics του MacBook Pro 13" Late 2013  που ενδιαφέρεται ο αδελφός μου ποιά είναι καλύτερη?

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html

http://www.notebookcheck.net/Intel-Iris-Graphics-5100.91977.0.html

H IRIS είναι καλύτερη.

Δημοσ.

Xaxa, το παλιο μου  laptop  εxεις..... Λοιπον θα δεις τεραστια διαφορά και μόνο απο τον επεξεργαστή. Δεν συζητώ για την iris που ειναι πιο συγχρονη και απο την 650Μ που φοράω.

Δημοσ.

Είναι σαφώς καλύτερη η ιρις και με διαφορά.Απλά καλό είναι εφοσον θα το αγοράσει τόσο φθηνά στο τόκιο,να κινηθεί στην αγορά 13´´ αλλά με 512 GB ssd..Πολύ σημαντικό να έχεις μεγάλο ssd,και σε καλή τιμή.

Δημοσ.

Είναι σαφώς καλύτερη η ιρις και με διαφορά.Απλά καλό είναι εφοσον θα το αγοράσει τόσο φθηνά στο τόκιο,να κινηθεί στην αγορά 13´´ αλλά με 512 GB ssd..Πολύ σημαντικό να έχεις μεγάλο ssd,και σε καλή τιμή.

Γιατί είναι σημαντικός ο μεγαλύτερος χώρος? Επίσης δεν έχει SSD αλλά flash memory. Έτσι και αλλιώς τα δεδομένα του θα τα αποθηκεύει σε εξωτερικό δίσκο.

Δημοσ.

Γιατί είναι σημαντικός ο μεγαλύτερος χώρος? Επίσης δεν έχει SSD αλλά flash memory. Έτσι και αλλιώς τα δεδομένα του θα τα αποθηκεύει σε εξωτερικό δίσκο.

ε τι ειπα ? SSD (solid state drive) ειναι to flash storage...flash λεγεται για συντομογραφια..λολ

φυσικα και ειναι σημαντικη η χωρητικοτητα..και δεν εννοω για να το γεμισει ταινιες..αυτα ας τα εχει σε εξωτερικο..απο τη στιγμη που στην τιμη του 256 μπορει να παρει 512 αυτο θα διαλεξει..   the bigger the better.. (ασχετο..μην συγκρινουμε ssd με εξωτερικο hdd..δεν υπαρχει μετρο συγκρισης..μερα-νυχτα)

Δημοσ.

ε τι ειπα ? SSD (solid state drive) ειναι to flash storage...flash λεγεται για συντομογραφια..λολ

φυσικα και ειναι σημαντικη η χωρητικοτητα..και δεν εννοω για να το γεμισει ταινιες..αυτα ας τα εχει σε εξωτερικο..απο τη στιγμη που στην τιμη του 256 μπορει να παρει 512 αυτο θα διαλεξει..   the bigger the better.. (ασχετο..μην συγκρινουμε ssd με εξωτερικο hdd..δεν υπαρχει μετρο συγκρισης..μερα-νυχτα)

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Απλά νομίζω είναι άλλο ο SSD και άλλο το flash storage. Anyway μπορεί να είμαι και λάθος. Τώρα όσον αφορά την χωρητικότητα το είπα γιατί απο τη στιγμή που τα 256 του φτάνουν και με το παραπάνω για το λειτουργικό και τα προγράμματα που τον θέλει και απο τη στιγμή που και 512 να βάλει δεν θα του φτάνει και για τα data έλεγα ποιός ο λόγος για μεγαλύτερο.  Άποψή σου για μεγαλύτερο και απόλυτα σεβαστή.

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Απλά νομίζω είναι άλλο ο SSD και άλλο το flash storage. Anyway μπορεί να είμαι και λάθος. Τώρα όσον αφορά την χωρητικότητα το είπα γιατί απο τη στιγμή που τα 256 του φτάνουν και με το παραπάνω για το λειτουργικό και τα προγράμματα που τον θέλει και απο τη στιγμή που και 512 να βάλει δεν θα του φτάνει και για τα data έλεγα ποιός ο λόγος για μεγαλύτερο.  Άποψή σου για μεγαλύτερο και απόλυτα σεβαστή.

Xaxa στο λεω γιατι αν το βρει σε καλυτερη τιμη καλο ειναι να το παρει με 512. Θα τον βοηθησει και θα εχει απλετο χωρο ακομα κ αν θελει να περασει τα windows. Σου μιλαω εγω που εχω διαλεξει τα 256gb ssd :P Απλά στην ελλάδα λόγω τιμής αποφευγεις μεγαλες χωρητικοτητες ! Καθαρα γι αυτο το λόγο ! Με τα 256 εννοείται πως θα ειναι ΚΥΡΙΟΣ... και δεν θα εχει προβλημα σαφεστατα !

Δημοσ.

παιδια μπορει να μου πειτε , ποση ελευθερη Ram εχετε στο μηχανημα σας ;
ρωταω γιατι θελω να παρω b.t.o. 16 gb για να ειμαι σιγουρος για την μνημη . θα εχω σιγουρα εμα vm επανω και 2η οθονη στα 2560*1440 .
θελω να ειμαι σιγουρος πως δεν θα στραβωσω λογο ελλειψης RAM .

Δημοσ.

παιδια μπορει να μου πειτε , ποση ελευθερη Ram εχετε στο μηχανημα σας ;

ρωταω γιατι θελω να παρω b.t.o. 16 gb για να ειμαι σιγουρος για την μνημη . θα εχω σιγουρα εμα vm επανω και 2η οθονη στα 2560*1440 .

θελω να ειμαι σιγουρος πως δεν θα στραβωσω λογο ελλειψης RAM .

Καλησπέρα φίλε. Εγώ πάντως σε MacBook Pro 17"  του 2009 με 8GB μνήμη που του έχω βάλει, χρησιμοποιόντας όμως αρκετά βαριές εφαρμογές (Lightroom, Photoshop, Illustrator κ.α.) κάνω τη δουλειά μου καλά. Σίγουρα όμως όσο παραπάνω μνήμη έχεις τόσο το καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...