Προς το περιεχόμενο

[Giveaway] - Hotline Miami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ θα βρείτε ενα giveaway που έφτιαξα για το Hotline Miami για τα μέλη του insomnia στο steamgifts:

signature.png

Η κλήρωση θα γίνει στις 1/1/2014 ώρα 00:00.

Για να μπορείτε να πάρετε μέρος πρέπει να είστε μέλος στο steam group Insomniacs GR:http://steamcommunity.com/groups/insomniacsgr

Καλη επιτυχία και καλές γιορτές.

Σημείωση: To steamgifts μερικες φορές αργεί λογω υπερβολικού φορτου. Αν δεν συνδέεται, δοκιμαστε λιγο αργότερα.

Αν δεν ξέρετε τι ειναι το steamgifts.com δειτε στο spoiler:

Είναι ενα site που ο καθένας μπορει να φτιάξει ενα giveaway για κάποιο παιχνίδι. Η επιλογή του νικητή γινεται από το σύστημα. Απλώς κάνετε login μέσω steam(το steamgifts δεν βλεπει τον κωδικο σας, το login γινεται μεσω steam απλα για authentication).

Ο μονος περιορσμός που υπάρχει ειναι να έχετε παιχνίδια αξίας 100$ στο profile σας. Οι εκπτώσεις δεν μετράνε στον περιορισμό αυτόν, αν έχετε παρει 2 παιχνίδια των 50$ σε εκτπωση, θα μπορειτε να συνδεθείτε κανονικά.

Επεξ/σία από bnvdarklord
  • Like 6
Δημοσ.

μπήκα και μπράβο για την κίνηση :)

οι πόντοι τι ακριβώς είναι και πως τους μαζεύεις?

επίσης μόλις έμαθα οτι έχω account αξίας 250$+ :P

• Like 1
Δημοσ.

Καθε φορά που καποιος ανοιγει ενα giveaway ολοι περνουν νομιζω το 10% της αξιας του σε ποντους. Γενικα γεμιζουν ευκολα, απλα υπαρχουν για να μην μπορεις να μπαινεις στα παντα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγχαρητήρια στον haris013 που κέρδισε το παιχνίδι! Σε έκανα add στο steam, και θα σου στείλω το παιχνίδι κάποια στιγμή αύριο, αν είσαι μέσα.

Δημοσ.

Συγχαρητήρια στον haris013 που κέρδισε το παιχνίδι! Σε έκανα add στο steam, και θα σου στείλω το παιχνίδι κάποια στιγμή αύριο, αν είσαι μέσα.

yeeeeeah! :D

ευχαριστώ πολύ! απλά είμαι διακοπές τώρα και δεν έχω το pc μαζί μου,αν μπορείς απο βδομάδα θα με βόλευε απίστευτα,αλλιώς πρέπει να βρώ ένα pc και να κάνω log in στο steam μου.

Δημοσ.

Νομιζω το steam gift μου δινει οριο 7 μερες να στο εχω δώσει, οπότε αν μπορέσεις την Δευτέρα πχ θα ηταν κομπλε.

ok bro :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...