vp60 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ειμαι παλιός αναγνώστης τού site, νεο ομως μέλος στό forum. Σέ επίσκεψη μου στό site τής insomnia γιά ενημέρωση μεσα από τό iphone μου, καί συγκεκριμένα διαβάζοντας τά σχόλια γιά ενα αρθρο, στό τέλος της σελίδας παρατήρησα κάποια εικονίδια. Στό ενα απ'αυτά πού ειχε τό σχήμα ενός φακέλου αληλλογραφίας αναβόσβυνε τό "1" μέσα σέ κύκλο δείχνοντας οτι εχω καποια ειδοποίηση. Πατώντας στό εικονίδιο μού ανοιξε κάποιο site μέ προειδοποίηση γιά ιο. Υπήρχε η προτροπή γιά αμεση σάρωση πατώντας τό πλήκτρο "εκκίνηση". Δέν προχώρησα σέ καμία ενέργεια. Απενεργοποίησα τήν συνδεση στό ιντερνετ καί αποφεύγω νά ανοιξω εφαρμογές μέ ευαισθητα στοιχεία (κωδικούς πιστωτικών καρτών κ.λ.π). Επισυνάπτω φωτογραφίες από τίς σχετικές οθόνες τού iphone. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό
atheatos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/508801-προειδοποίηση-ιού-apple/
Κomos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 το επαθα και γω σημερα με iphone σε ενα αλλο site απλα δεν εδωσα σημασια and life goes on οχι βεβαια οτι δε με χαλασε..
basilis5 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 χαζοχαζη διαφημιση απο καποιο app. και σε εμενα το ιδιο με την εφαρμογη εορτολογιο.
Iphone.expertGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Χαχαχα...Δεν υπαρχει ιος για το ios Sent from my iPhone using Insomnia
ramarg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Χαχαχα...Δεν υπαρχει ιος για το ios Sent from my iPhone using Insomnia Συμφωνώ ! Λεξεις αγνωστες για το κλειστο λειτουργικο μας που οι android fans κοροιδευουν! Τουλαχιστον εμεις εχουμε τη δυνατοτητα επιλογης (ΑΝ θελουμε το ανοιγουμε...Δεν ερχεται ανοιγμενο ! Sorry για το offtopic αλλα αυτα πρεπει να ξεκαθαριζονται! Μην τα διαβασει κανεις και νομισει τιποτα ο ανθρωπος για ιους ! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις