Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας παιδία. Έχω ενα τροφοδοτικό 550w (turbo-x δυστυχώς) και θέλω να πάρω μια ati 7870 όταν μαζέψω τα χρήματα. Θα την σηκώνει το τροφοδοτικό ή όχι; Επίσης έχω 3gb ram (3x1) και θέλω να αγοράσω άλλο 8 γκίκα. Για να βάλω τα 8gb θα χρειαστεί να βγάλω την μία ram ή οχι; Τέλος όπως φαντάζομαι θα χρειαστεί να κάνω φορματ τα 32 bit για να βάλω 64 αναγκαστηκά αν πάρω ραμ.

Δημοσ.

ναι πρέπει να κάνεις φορματ αλλιώς θα βλέπει μόνο 4 gb

αν εχεις αλλο ενα σλοτ στη μητρικη που μαλλον εχεις ,όχι δεν χρειάζεται να βγάλεις ραμ, υπάρχουν 8 gb σε ένα κομμάτι

τη ραμ έχεις ddr 2 η 3 ;

καλύτερα άλλαξε πρώτα τροφοδοτικό, το turbo x μπορεί να σου κάψει το pc

αλλά θα στη σηκώνει πιστεύω

δες για thermaltake hamburg 530 που είναι φθηνό

• Like 1
Δημοσ.

DDr 3 έχω αλλά πίστευω πως στα σλοτς πρέπει να μπαίνουν ίδιες ραμ (ζευγάρια). Επίσης έχουν ταχύτητα 666mhz αν πάρω μια ραμ πχ 1660 hz θα πέσει και αυτή στα 666, έτσι δεν είναι;

Δηλαδή ένα καλό τροφοδοτικό (οχι turbo-x) των 550watt κάνει για μια τέτοια κάρτα (επεξεργαστή έχω i5).

Δημοσ.

Εγώ θα σπρωχνα ραμ και τροφοδοτικο και θα παιρνα καινουρια. 2χ4gb για να χουν και καλο συγχρονισμο.

Αν το τροφοδοτικο είναι καλό και 450άρι κάνει, αλλα θα σου λεγα 500+ εφόσον πας για αναβάθμιση

• Like 1
Δημοσ.

με τροφοδοτικο της πλακας (οπως τα turbo -(se)x  ) παιζεις με την ζωη των εξαρτηματων σου . οποτε εφοσον θελεις να επενδυσεις στην αγορα μιας νεας καρτας δεν θα ηταν κριμα να την κλαις (χτυπαω ξυλο βεβαια) λογω κακου τροφοδοτικου? ορισε ενα μπατζετ αν θελεις

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολυ. Θα πάω στην αρχή για τροφοδοτικό (κανένα thermaltake μάλλον) και έπειτα στην αγορά κάρτας ραμ. Και βλέπω αργότερα για gpu.

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Αγόρασα τις καρτούλες (ram) και μετά από κανένα μήνα θα πάρω και το τροφοδοτικό. Για το gpu βλέπω αργότερα.

Κάτι ακόμα. Η r9 270x θα χωράει στο case μου; http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/mid-tower/elite-310.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα προτιμούσα amd γιατί ακoύω τώρα όλα αυτά που λένε για το mantle. Αλλιώς δεν έχω μεγάλο πρόβλημα να πάρω nvidia.

Επεξ/σία από billpao
Δημοσ.

Παιδία αγόρασα τις kingston http://www.msystems.gr/index.php?category=1513&product=12968. Και όταν τις βάζω ο υπολογιστής κολλάει στο boot screen των windows. Ακόμα και ubuntu cd έβαλα και κόλλαγε και αυτό σε ένα παρόμοιο σημείο. Όταν τις βάζω ξερχωριστά έχω boot loop. Έχω τσεκάρει bios τα πάντα αλλά δεν βρίσκω λύση.

Η μητρική μου ειναι αυτή  http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3501#ov (Gibabyte P55-UD3L). (μήπως να κάνω bios update)?

Δημοσ.

Αρχικά δοκίμασε clean cmos

Έκανα αλλά δεν ξέρω αν το έκανα σωστά για διάλεξα το deafult profile μήπως πρέπει να το φτιάξω μόνος μου (να διαλέξω εγώ τα πάντα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...