MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά για να το λες εσύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σε μια Asus μητρική που είχα αλλά ήταν πανάκριβη για amd επεξεργαστή έπαιζε κανονικά και οι δυο pci-e 2.0 x 16 σε crossfire. Σε pci-e 3.0 σε ivy με socket 1150 δεν ξέρω αν μπορεί να τις τρέξει και τις δυο x16 και ποια μητρική. Η αλήθεια είναι ότι είτε σε crossfire είτε σε SLi οι pci-e όταν τρέχουν x8 η διαφορά σε επιδόσεις είναι πραγματικά απειροελαχιστες. Οπότε κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να δώσει κάποιος πολύ παραπάνω λεφτά για μητρική που να τρέχει τις δυο κάρτες x16 Ολα τα sokcet της intel 1156, 1155, 1150 τρέχουν με 2x8 ! Δεν αξίζει η διαφορά τιμής αν είναι να κάνεις μόνο crossfire. Αν χρησιμοποιήσεις τις PCI-E για άλλες συσκευές , controller κ.λ.π. αξίζει. Η συζήτηση ξεκίνησε επειδή καταρούν την απυθείας σύνδεση σε cross πλεον και την περνάνε από τις PCI-E . Καλά για να το λες εσύ.. hardwareheaven.jpg Εδώ καταλαβαίνεις πως μιλάς για άλλο πράγμα ? Πόσα lanes θα έχεις εσύ σε κατάσταση crossfire και πόσα εγώ ? Εσύ θα έχεις 8 lanes v3 Εγώ θα έχω 16 lanes v2 --------------------------------------- Νομίζω πως καταλαβαίνεις πως είναι το ίδιο πράγμα μην σου πω πως με τα νούμερα που δίνεις είσαι χειρότερα... γιατί δεν βλέπω την διπλάσια απόδοση του V3.0 σε σχέση με το V2.0 σε μια PCI-E X16 του κάθε chip !!! Θα έπρεπε δηλαδή λογικά το πρώτο γράφημα που δίνεις να έχει το Z77 διπλάσια ταχύτητα από το 990FX για να πεις πως όταν σπάσει στα δυο (2χ8) θα έρθουν στα ίδια ... Οι μετρήσεις από μητρική σε μητρική ακόμα και με το ίδιο chip διαφέρουν. Ενα συγκριτικό ανάμεσα σε μητρικές με ίδιο sοcket chipset θα σε πείσει. (φαίνεται και παραπάνω νομίζω μεταξύ Z77 μητρικών! ) Αρα συμπερασμα δεν βγάζεις έτσι. Θες μεγάλο δείγμα. Το ίδιο και για τις SATA και για τις USB iii κ.λ.π. Καλά για να το λες εσύ.. PCI-ETests.jpg Και αυτο μπορεις να μου πεις πως το μετρησαν ? Στάνταρ τα νούμερα είναι μπαρμούτσαλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ολα τα sokcet της intel 1156, 1155, 1150 τρέχουν με 2x8 ! Δεν αξίζει η διαφορά τιμής αν είναι να κάνεις μόνο crossfire. Η συζήτηση ξεκίνησε επειδή καταρούν την απυθείας σύνδεση σε cross πλεον και την περνάνε από τις PCI-E . Ναι έχεις δίκιο στα παραπάνω. Αν δεν κάνω λάθος με τις δυο κάρτες σε Intel socket γίνεται και downgrade από pci-e 3.0 σε pci-e 2.0 Όλα αυτά τα περίεργα συμβαίνουν στα γαματα (τον τόνο βάλτον όπου θες εσύ) chipset για Intel στο 2011 δεν έχω τσεκάρει τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petert Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πόσα lanes θα έχεις εσύ σε κατάσταση crossfire και πόσα εγώ ? Εσύ θα έχεις 8 lanes v3 Εγώ θα έχω 16 lanes v2 v3.0 = 985 mb/sec per lane, v2.0 = 500 mb/sec per lane x16 v2 = 8g/sec x8 v3 = 7,877 gb/sec Διαφορα 233 mb/sec = περιπου 1 lane v1, τριχες δηλαδη. ok ? Στο site της amd βλεπω οτι κανενα chipset δεν υπoστηριζει native usb3, wtf ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το νήμα είναι για κανά νέο των VI.Τα lanes συζητήστε τα αλλού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι έχεις δίκιο στα παραπάνω. Αν δεν κάνω λάθος με τις δυο κάρτες σε Intel socket γίνεται και downgrade από pci-e 3.0 σε pci-e 2.0 Όλα αυτά τα περίεργα συμβαίνουν στα γαματα (τον τόνο βάλτον όπου θες εσύ) chipset για Intel στο 2011 δεν έχω τσεκάρει τι γίνεται. Δεν πεφτει η ταχυτητα των lanes απλα μειωνονται στο μισο τα lanes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το νήμα είναι για κανά νέο των VI.Τα lanes συζητήστε τα αλλού. Ε να μην ξέρουμε που θα "κουμπώσουμε" τις VI ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Άσχετο με τα lanes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Άσχετο με τα lanes. Αυτή η αλλαγή στην σύνδεσμολογία του cross θα φέρει και αποτελέσματα στο stuttering? Παίζει δηλαδή να δούμε τίποτα τέτοιο ή μπα ? Μάλλον δεν παίζει, αν το πάρουμε λογικά πως και οι διπύρηνες το έχουν. Παίζει να το μεγαλώσει ομως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποιοι ισχυρίζονται πως θα φέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Interview with Matt Skynner about Mantle and new AMD Radeon cards Αν και τα χαλάει λίγο το translation: Skynner: "I can not and will not respond to the work of Microsoft. What I can say is that DirectX and Mantle have other objectives. The main objective of DirectX compatibility; every DirectX game should work on every conceivable piece of hardware. For Mantle there are other objectives: efficiency, performance and bridge the gap between PC and console are the reason why we have developed "Mantle". Hardware.Info: "But still, there is at least something to say about ? We talk about percentages, tens of percents, or even more than that? " Skynner: "Let me say this about: we will not develop completely new API there 3 or 4 percent performance gain to be gained. The performance gain will be significant. " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά για να το λες εσύ.. Μεγάλη παπάντζα το παραπάνω. Δεν υπάρχει αυτη η διαφορά και επίσης με αυτη την ανάλυση δεν μπορώ να φανταστώ τέσσερις 680 Sli να βγάζουν 69 frames ! Τις παίρνεις και τις πετάς απο το παράθυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τις αναλύσεις τις κοίταξες καλά .. η ... όχι ? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2013 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μεγάλη παπάντζα το παραπάνω. Δεν υπάρχει αυτη η διαφορά και επίσης με αυτη την ανάλυση δεν μπορώ να φανταστώ τέσσερις 680 Sli να βγάζουν 69 frames ! Τις παίρνεις και τις πετάς απο το παράθυρο. Σε αυτές τις αναλύσεις και με τέτοιο setup το PCI-E 2.0 δεν είναι αρκετό και οι διαφορές ισχύουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα