Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 τι βιαζεσται ρε παιδες οτι θα την περναει ειναι δεδομενο! Το θεμα ειναι πως θα την περναει,αν πχ εχει ρολοια στα 1000-1100mhz για ενα +10% και φλοκωνει στα 1200mhz πχ(λεω τωρα) δεν λεει κατι αυτο! Ο τιτανας εχει κοφτες στο tdp οπως και η 780! Τίποτα δεν είναι δεδομένο,ποιό δεδομενό; Ασ' τον να δημιουργήσει τις εντυπώσεις που θέλει, μη γίνεσαι party pooper.. Καλά εσύ στον κόσμο σου.Αν πρόσεχες λιγάκι παραπάνω και τι έγραφα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μακάρι να πιάσει το Mantle αλλά έχει πολλά εμπόδια να υπερβεί δυστυχώς . Αν μπαινει και σε linux να πιασει ευχομαι με τα χιλια ...! Θα είναι ανάσταση του pc gaming ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Στο event της AMD έψαχνες να δεις σκοράκια και δεν πρόσεξες το ότι έγινε μια πιο σημαντική ανακοίνωση από τα benches ΤΗς r9 290x ..... Κανονικά με το mantle θα έπρεπε να ασχολείσαι ... Ποιος νοιάζεται αν μια κάρτα θα είναι 5% πάνω ή 5% κάτω και πόσο θα κλοκάρει ... ρε συ adtakh(συγνωμη κι ολας) τοσες παπατζες εχεις πει δεν βαρεθηκες? γιατι να ασχολουμε με τον μανδυα ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτισαμε?επε η amd? ok! τι που πως ποτε? δηλ...τι παει να πει low API? θα εχω αντιστοιχη οπικα εικονα με της κονσολες και αν θελω να ανεβασω γραφικα θα πηγενει περιπατο ο μανδυας?(λεω τωρα εγω!) σε ποια παιχνιδια? και η nvidia τι λεει γι αυτα? μπορει να ειναι κατι καλο δεν λεω! ΕΙΔΩΜΕΝ????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 adpano εξήγησε μας με λίγα λόγια ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μανδύα (δεν υπάρχει ειρωνεία στο μήνυμά μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 και η nvidia τι λεει γι ολα αυτα? μπορει να ειναι κατι καλο δεν λεω! ΕΙΔΩΜΕΝ????????????????? Nvidia και κάτι ακόμα Battlefield 4 Demo Was Running On A Single R9 290X At AMD’s Event At 5760×1080 ou’ve heard about Mantle and how it will boost the performance of AMD’s cards on Battlefield 4, right? Well, today we get a glimpse of what we can expect from that low-level API. According to AMD, Battlefield 4′s demo (at its recent AMD event) was running on a single R9 290X card at 5760×1080 (though it has not been confirmed whether it was running with constant 60fps. We should note that we did not notice any slowdowns, so we are most probably looking at a 60fps gameplay heaven). http://www.dsogaming.com/news/battlefield-4-demo-was-running-on-a-single-r9-290x-at-amds-event-at-5760x1080/ Παρατήρηση Εκανα λάθος που έδωσα την 7950 ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αν μπαινει και σε linux να πιασει ευχομαι με τα χιλια ...! Θα είναι ανάσταση του pc gaming ... Ζω για τι στιγμή που θα μπορώ να βάλω όποιο distro θέλω χωρίς να αγχώνομαι για το γεγονός ότι έχω Amd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 adtakh εξήγησε μας με λίγα λόγια ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μανδύα (δεν υπάρχει ειρωνεία στο μήνυμά μου) τι να σου εξηγησει ο adtakh τον νεροκουβαλητη κανει απο το ενα σιτε στο αλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μην αρχισετε παλι... Ξεκολλατε,μην το συνεχισετε...Ειπαμε θα δουμε οτι ειναι να δουμε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 τι να σου εξηγησει ο adtakh τον νεροκουβαλητη κανει απο το ενα σιτε στο αλλο Οτι διαβαζεις διαβαζω και οτι ξερεις ξερω. Το event και όσα είπαν το είδα και το είδες. Εχεις δει εσύ πουθενά αλλού πληροφορίες για αυτό? Μόνο νεροκουβαλιτής δεν είμαι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 ποιος θα μας εξηγήσει με απλά λόγια τα πλεονεκτήματα του μανδύα; ποιο είναι το νόημα του μανδύα;ακόμη και με έναν αργό επεξεργαστή το bottleneck θα είναι δύσκολο;κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Έχουν μπει links από το anandtech και video πριν κάποιες σελίδες με κάποιες εξηγήσεις για το mantle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι ένα νέο μοντέλο προγραμματισμού το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις δυνατότητες του hardware. Αν η AMD καταφέρει να το επιβάλει ενώ σίγουρα το έχει προσαρμόσει στο υλικό της, θα έχει και υψηλότερες επιδόσεις από τον ανταγωνισμό. Αυτό που μένει να δούμε όμως είναι πως θα αντιδράσει η microsoft (directX) και αν οι κατασκευαστές παιχνιδιών θα το υιοθετήσουν ! Από την στιγμή που το mandle πετάει στην γωνία το directx , κάνω σκέψεις για το αν μπορεί να λειτουργήσει σε linux . Θα έλεγα πως η AMD θα αποτύγχανε να το επιβάλει. Είναι όμως που σε όλες τις κονσόλες υπάρχει GCN και LOW IPC 8-CORE , οπότε αν θελήσουν να πάρουν κάτι παραπάνω σε απόδοση από τις κονσόλες τους, θα πρέπει να το υποστηρίξουν. Εκεί λοιπόν πρέπει να γίνει η κουβέντα. Μέχρι τώρα οι προγραμματιστές λέγαμε πως στις κονσόλες είχαν την δυνατότητα για πιο σωστή αξιοποίηση του hardware , κάτι που δεν γινόταν στα pc και για αυτό έβλεπες υλικό 5ετίας στις κονσόλες να τρέχει νέα παιχνίδια έστω και με υποδεέστερα γραφικά την στιγμή που οι δυνατές κάρτες 5ετίας στα pc δεν μπορούσαν . Κάτι τέτοιο θα γίνει τώρα και στα pc. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 άρα σε αυτό με το bottleneck κοντά έπεσα;ωραία πράματα.η nvidia;τον πούλο;ή θα πληρώνει δικαιώματα στην amd για να φορέσει και αυτή μανδύα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 άρα σε αυτό με το bottleneck κοντά έπεσα;ωραία πράματα.η nvidia;τον πούλο;ή θα πληρώνει δικαιώματα στην amd για να φορέσει και αυτή μανδύα; Νομιζω πως η amd δεν θα το κλειδώσει και δεν νομίζω πως μπορεί να κλειδωθεί κάτι τέτοιο, αλλα αν ησουν Nvidia θα το υποστήριζες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos101 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Το mantle μου θυμίζει το glide που τρέχανε όλοι να βγάζουνε glide wrappers για να παίζουνε τα παιχνίδια που μόνο σε voodoo μπορούσαμε να παίξουμε. Χαίρομαι που θα δώσουμε δύναμη στις υπάρχουσες κάρτες μας και ας μη στεναχωριούνται οι κάτοχοι nvidia ,θα βγούνε wrappers day one ,είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα