Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μιλάω για τα 649€.Και ήδη άρχισαν να εμφανίζονται υλοποιήσεις ,tahiti based ή όχι δεν έχει και τόση σημασία.Αν αρχίσουν από αυτές μπορεί να βγούν πολύ σύντομα.Τη Hawaii XT δε τη κόβω να αργεί και λόγω BF4.

Τι 6 τι 6.5 όπως και να το κάνεις συνεχίζει να είναι υπερβολική τιμή για τις εποχές μας. Για τους λίγους enthusiasts εκεί έξω σαφώς μια εναλλακτική λύση, αλλά μην μου πεις ότι θα έχει κάποιος πρόβλημα να χειριστεί οποιοδήποτε παιχνίδι σε 1080p με μια 7970GE ή οτιδήποτε εφάμιλλο βγάλουν σύντομα με άλλο χρώμα κραγιόν και άλλο σχέδιο καλσόν.

• Like 3
Δημοσ.

Θα δούμε στο BF4 πως θα τα πάει μια 7970Ghz, το πιο βαρύ πάντως είναι το C3 και εκεί τα πάει μια χαρά(1080P) και το BF4 δεν το κόβω για πιο βαρύ από το C3..

Θα δούμε σε λίγες μέρες..

Δημοσ.

Τι 6 τι 6.5 όπως και να το κάνεις συνεχίζει να είναι υπερβολική τιμή για τις εποχές μας. Για τους λίγους enthusiasts εκεί έξω σαφώς μια εναλλακτική λύση, αλλά μην μου πεις ότι θα έχει κάποιος πρόβλημα να χειριστεί οποιοδήποτε παιχνίδι σε 1080p με μια 7970GE ή οτιδήποτε εφάμιλλο βγάλουν σύντομα με άλλο χρώμα κραγιόν και άλλο σχέδιο καλσόν.

Δεν είναι λίγα φυσικά ούτε τα 600 ούτε τα 650, αλλά άλλο θα είναι να χει 600€ και να'ναι = ή λίγο πάνω από 780 και άλλο 650-700 πχ. Και άλλο 650€ και να'ναι σαν Titan αν και μικρές οι διαφορές στα GK110.

Δημοσ.

Πάνω από Titan λογικά θα βγαίνει στα κόκκινα παιχνίδια(Grid 2/Sleeping Dogs/Hitman etc), στα C3/Metro δεν νομίζω, θα δούμε όταν βγουν τα επίσημα reviews.

Θα 'χει πλάκα πάντως κάρτα των 600 ευρώ να ρίχνει σε κάρτα των 1000 ευρώ, όχι ότι η τιμή της Titan είναι ανάλογη με τις επιδόσεις της αλλά να 'χουμε να λέμε..

Δημοσ.

Θα 'χει πλάκα πάντως κάρτα των 600 ευρώ να ρίχνει σε κάρτα των 1000 ευρώ, όχι ότι η τιμή της Titan είναι ανάλογη με τις επιδόσεις της αλλά να 'χουμε να λέμε..

Οχι απλα πλακα.Αλλα δραμα για την δευτερη.

Θα μου πεις τι λεω τωρα...τα ιδια παντου ισχυουν,αφου πολλοι ριχνουν τα ιδια χρηματα,για τις οχι αναλογες επιδοσεις.

Λογικα,απο ποτε θα ξεκινησουν τα benchs;

Δημοσ.

Δεν είναι λίγα φυσικά ούτε τα 600 ούτε τα 650, αλλά άλλο θα είναι να χει 600€ και να'ναι = η λίγο πάνω από 780 και άλλο 650-700 πχ. Και άλλο 650 και να'ναι σαν Titan αν και μικρές οι διαφορές στα GK110.

Η NV εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις. Πάνε αυτές οι εποχές πάμε για άλλα τώρα. Ο Τιτάνας κατά την κυκλοφορία του δεν θα πρεπε να στοιχίζει πάνω από 6 κατοστάρικο, αλλά μην ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια. Η τιμή του στο εξωτερικό είναι ήδη στα 8 κατοστάρικα και θα συνεχίσει να πέφτει.

Η χρυσή τομή για την πλειοψηφία των gamers θα εξακολουθεί να είναι το πεδίο 3-3.5 κατοστάρικα, εκεί στοχεύω.

• Like 2
Δημοσ.

Αίλουρε καμμιά πληροφορία για SP/DP ratio έχουμε;

Εξακολουθώ να είμαι ΠΑΡΑ πολύ αισιόδοξος. Που σημαίνει με άλλα λόγια όποιος ασχολείται αραιά και που με FP64 θα έχει και μαμώ την σχέση απόδοσης/τιμής/κατανάλωσης έστω και με 6.5 κατοστάρικα. Αν ισχύει μιλάμε για περίπου 2 TFLOPs υπολογίζω χοντρικά στα 230W ΤDP (θα χαμηλώνει αρκετά τον χρονισμό για να κρατηθεί η κατανάλωση σε λογικά επίπεδα).

Δημοσ.

Η χρυσή τομή για την πλειοψηφία των gamers θα εξακολουθεί να είναι το πεδίο 3-3.5 κατοστάρικα, εκεί στοχεύω.

Φυσικά ρε συ,και ίσως και πιο κάτω.

Δημοσ.

Η NV εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις. Πάνε αυτές οι εποχές πάμε για άλλα τώρα. Ο Τιτάνας κατά την κυκλοφορία του δεν θα πρεπε να στοιχίζει πάνω από 6 κατοστάρικο, αλλά μην ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια. Η τιμή του στο εξωτερικό είναι ήδη στα 8 κατοστάρικα και θα συνεχίσει να πέφτει.

Και πολλά λες, εγώ πιστεύω είναι στα 2,5 κατοστάρικα(GTX760/HD7950).

Δημοσ.

Εξακολουθώ να είμαι ΠΑΡΑ πολύ αισιόδοξος. Που σημαίνει με άλλα λόγια όποιος ασχολείται αραιά και που με FP64 θα έχει και μαμώ την σχέση απόδοσης/τιμής/κατανάλωσης έστω και με 6.5 κατοστάρικα. Αν ισχύει μιλάμε για περίπου 2 TFLOPs υπολογίζω χοντρικά στα 230W ΤDP (θα χαμηλώνει αρκετά τον χρονισμό για να κρατηθεί η κατανάλωση σε λογικά επίπεδα).

Για αυτό δεν απάντησα πριν που έλεγες για gaming και 1080p...Γιατί βλέπεις οτι η κάρτα θα είναι και για άλλα.

Με εκείνο το συμβολαιάκι τι έγινε  :)

Δημοσ.

Αξιζει ομως να περιμενεις για την κατηγορια των 300 ευρω ? Ή ειναι μικρες η διαφορες ?

΄Ηδη και εδώ στην Ελλάδα βρίσκεις GHz 7970 στα 344 ευρώπουλα. Αν αλλάξει ο Μανωλιός και βάλει φούστα μπλούζα δηλαδή χαμηλότερες επιδόσεις με υψηλότερη τιμή τσιμπάς απλά την 7970 και τελειώνει η υπόθεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...