Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεις έγκυρες πηγές για όσα ισχυρίζεσαι ή απλά είναι λόγια του αέρα ;

Δεν ειμαι χθεσινος...

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έζησες ή δούλεψες στην Γερμανία ακριβώς; ΄Αστο μην απαντήσεις απλά ψάξε πόσο θέλεις για ενοίκιο ενός μέτριου διαμερίσματος. Για να σου μείνουν χρήματα θα πρέπει να μένεις σε λιγοστά τετραγωνικά μιας τρώγλης.

Δηλαδη μενεις μονος ?

Το χιλιαρικο δεν τιποτα , αρκει να δουλευεις, ή να εχεις δουλεψει καποτε για να ξερεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ δεν είμαι fanboy να αναφέρω το BF3 k το Far cry 3 κλπ που είναι παιχνιδαρες και εκεί είναι μπροστά η nVidia .. εγω δέχομαι και την αλλη πλευρά και εσυ ειδικά το ξέρεις..

Γι'αυτο και έχω το θάρρος να ανεβάζω πάντα αναγνωρισμένα bench και όχι οτι να'ναι απ'οπου να'ναι..

Συγκρίνουμε γιατι έβαζαν (και βάζουν) τον κοσμο να περιμένει για τις Super Duper καινούριες κάρτες .. και τις είδαμε..

Η δική μου ξέρεις οτι δεν ειναι SC ειναι reference και ξέρεις επίσης το score της που υπάρχει αναρτημένο και το σχολιασες από την 1 μερα που βγήκε απο το κουτι.. και εκει καλύτερη είναι ..

25/6/2013

55.jpg

Ρε άνθρωπε έλεος τι ανεβάζεις και ανεβάζεις benchmark από την κάρτα σου, δεν έχει κανένας στην κατοχή του R9 κάρτες!

Κ αν πούμε ότι με σιγουριά η 280 είναι η 7970ghz στα 300€ πάλι καλύτερο και πιο συμφέρον προϊόν θα είναι από μια 770.

Κ εγώ nVidia έχω αλλά με ενδιαφέρει η εξέλιξη της AMD δεν μπαίνω εδώ μέσα για να κράξω!

Κάι η αλήθεια είναι ότι έχω μεγαλύτερη συμπάθεια στην κόκκινη αλλά άσχετος αυτού θέλει λίγο θράσος να μπαίνεις σε ένα θέμα στο οποίο η λογική λέει ότι οι πιο πολλοί μπορεί να είναι υποψήφιοι αγοραστές και να λες ότι οι κάρτες είναι για πέταμα.

Καλά κάνεις που τρέχεις benchmark και θα τα χρειαστούμε αλλά περίμενε πρώτα να βγούνε οι γ@μ..νες οι κάρτες στα μαγαζιά!

• Like 1

Aυτο με την αυξηση της πυκνοτητας που λεει ο Αiluros να δουμε και τι επιπτωσεις θα εχει στις θερμοκρασιες .Αν δεν κανω λαθος εχει μεγαλυτερη καταναλωση η 290χ απο 780 ,Τιtan ή οχι ?

Δεν ειμαι χθεσινος...

Δηλαδη μενεις μονος ?

Το χιλιαρικο δεν τιποτα , αρκει να δουλευεις, ή να εχεις δουλεψει καποτε για να ξερεις.

Προφανώς δυσκολεύεσαι να απαντήσεις επί της ουσίας γιατί δεν σε συμφέρει. Επειδή και ΟΤ είσαι και έχεις αρκετά προκλητικό τόνο στον επόμενο τόνο έχει πόντο για να το κλείσουμε μια και καλή εδώ.

Aυτο με την αυξηση της πυκνοτητας που λεει ο Αiluros να δουμε και τι επιπτωσεις θα εχει στις θερμοκρασιες .Αν δεν κανω λαθος εχει μεγαλυτερη καταναλωση η 290χ απο 780 ,Τιtan ή οχι ?

Το 28HPM έχει το μεγάλο θετικό ότι μπορείς άνετα να ανεβάσεις την πυκνότητά σου και ταυτόχρονα να μειώσεις αισθητά το voltage, έχει όμως το "αρνητικό" ότι για να βγεις κερδισμένος ότι πρέπει να μείνεις με σχετικά χαμηλές συχνότητες. Για αυτό και υποψιάζομαι 28HPM για το Hawaii και εδώ που τα λέμε δεν περιμένω default συχνότητα πάνω από τα 900. Αν ναι τότε κατά πολύ μικρό ποσοστό.

• Like 2

Προφανώς δυσκολεύεσαι να απαντήσεις επί της ουσίας γιατί δεν σε συμφέρει. Επειδή και ΟΤ είσαι και έχεις αρκετά προκλητικό τόνο στον επόμενο τόνο έχει πόντο για να το κλείσουμε μια και καλή εδώ.

Δεν δυσκολευομαι, προσωπικα δουλευω απο μικρος και εχω ξοδεψει απειρα χρηματα σε υπολογιστες, δεν ειναι κατι δυσκολο να αγορασεις μια Titan, εμας σαν ελληνες μας φαινεται δυσκολο.

Αν δεν μπορεις να αγορασεις κατι που κανει 1000 ευρω , πως θα αγορασεις μια μηχανη ενα αυτοκινητο, πως θα χτισεις ενα σπιτι ?

Κινα 1.2 δισ , usa 300 μυρια , ρωσια, γερμανια κτλ, απο ολους αυτους θα βρεθουν δεκαδες χιλιαδες που θα αγορασουν Titan. Εχουν δεν εχουν θα βρουν λεφτα γιατι εχουν κολλησει το μικροβιο του gamer, οταν φυγει το μικροβιο θα σταματησουν να δινουν λεφτα.

Αυτος που θα αγορασει μια τετοια καρτα εχει ειτε πολλα λεφτα ειτε το μικροβιο.

• Like 1

Άντε να σκάσουν τα επίσημα reviews να ησυχάσουμε, μου την σπάνε οι υποθέσεις μιας και έχουμε πέσει έξω στο παρελθόν.

• Like 1

Απο την στιγμη που η 780 εχει φτασει στα 600 πλεον http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=780&price_max=1100.0&price_min=600.001 ,νομιζω οτι ειναι αστειο να αναφερουμε την Titan εκτως αν δουμε καμια αποτομη μειωση τιμης πχ στα 800ευρο. Επισης μπορει καποιος να μου πει επειδη ακουω για κοντρες της νεας amd με την Titan(που αποοτι φενεται ειναι πολυ πιθανο),η 7990 ποια καρτα βγηκε να κοντραρει και ποσο το πετυχε αυτο?

Δεν δυσκολευομαι, προσωπικα δουλευω απο μικρος και εχω ξοδεψει απειρα χρηματα σε υπολογιστες, δεν ειναι κατι δυσκολο να αγορασεις μια Titan, εμας σαν ελληνες μας φαινεται δυσκολο.

Αν δεν μπορεις να αγορασεις κατι που κανει 1000 ευρω , πως θα αγορασεις μια μηχανη ενα αυτοκινητο, πως θα χτισεις ενα σπιτι ?

Κινα 1.2 δισ , usa 300 μυρια , ρωσια, γερμανια κτλ, απο ολους αυτους θα βρεθουν δεκαδες χιλιαδες που θα αγορασουν Titan. Εχουν δεν εχουν θα βρουν λεφτα γιατι εχουν κολλησει το μικροβιο του gamer, οταν φυγει το μικροβιο θα σταματησουν να δινουν λεφτα.

Αυτος που θα αγορασει μια τετοια καρτα εχει ειτε πολλα λεφτα ειτε το μικροβιο.

Για τον μέσο Γερμανό εργαζόμενο δεν είναι μέσα στα λογικά πλάισια να αγοράσει GPU των 1000 έτσι εύκολα γιατί πρώτον δεν παντρεύεις μια τέτοια GPU με PC από το Aldi (δηλαδή μιλάμε και για PC που στην απόλυτη ξεφτίλα με μια αξιοπρεπή οθόνη θα ξεπερνάει το 1.5 χιλιάρικο) και δεύτερον υπάρχουν πλείστες άλλες υποχρεώσεις που έχει να καλύψει. Ναι μεν έχουν μεγαλύτερα εισοδήματα αλλά έχουν και μεγαλύτερο κόστος διαβίωσης και όχι ΔΕΝ έχουν στατιστικά στην Γερμανία τόσο μεγάλο ποσοστό ιδιοκτησίας κατοικίας όπως στο Ελλάντα. Η πλειοψηφία νοικιάζει και μάλιστα με αρκετά πιο τσουχτερά ενοίκια από ότι εδώ. Πόσο μάλλον να χτίσουν και σπίτι.

Το ότι κατά συρροή μου απαντάς allan dalwn σε κάτι τόσο απλό που σε ρώτησα μου δείχνει απλά ότι δεν έχεις πραγματική εικόνα της γερμανικής πραγματικότητας και ότι είναι μάλλον σε επίπεδο hearsay.

Τώρα αν κάποιος είναι εξαίρεση και παραμελεί οτιδήποτε άλλο μόνο και μόνο για ένα high end PC ναι σαφώς υπάρχουν αλλά εξακολουθούν να είναι η μεγάλη εξαίρεση.

Τώρα μπορούμε να επιστρέψουμε στο ουσιαστικό θέμα;

• Like 3

Oριστε το εκανα edit για να μην γκρινιαζεις ..Εισαι υπερβολικος ωρες ωρες ...

Οι 5 πόντοι που έχεις μαζέψει προφανώς δεν είναι ούτε ένας από μένα. Τόσο υπερβολικός είμαι εγώ και ΤΟΣΟ αθώος ακριβώς εσύ.

Διαφορα στα γραφικα στις κονσολες(και αρα και στις απαιτησεις στα Pc)θα δουμε μετα απο 2.5(περιπου)χρονια που θα εχουν δουλεψει οι devs τις νεες κονσολες.Αυτος λοιπον που ειτε αγορασει απο την σειρα 7 ειτε απο τις νεες Amd R9(ειτε 7950-70)τοτε ακριβως θα κοιταξει να τις αλλαξει. Εγω πιο πολυ ενδιαφερον για τις νεες amd δειχνω για τις μικροτερες καρτες(R7) και τις τιμες τους και εκει θελω να δω πραγματικα benchmarks σε συγκριση με την τωρινη σειρα 7---. πχ R7 260χ 2GB στα 140$ και R9 270x στα 199$ πολυ καλες τιμες και ειναι πιστευω  και οι καρτες που θα τραβηξουν πιο πολυ τα βλεματα του κοσμου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...