Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μετραμε ουτε την ποιοτητα του παιχνιδιου ουτε αν εχει τα καλυτερα γραφικα.. Το perfomance βλεπουμε οταν θα παει καποιος να παιξει αυτα τα παιχνιδια.. Τι θα του πειτε αν του αρεσουν τα racing μην παρεις amd καρτα γιατι ετσι και αλλιως δεν εχω ωραια γραφικα και χειρισμο?? Η θα του προτεινετε μια καρτα η οποια θα του προσφερει την καλυτερη εμπειρια σε most playable fps?? Και δεν μιλαω για 1080p μονο αλλα και για πιο πανω ..

Anyway,Phycho το Bf 4 θεωρειται οτι ειναι optimized για Amd σωστα?? Ερε και να δω μια 760 πανω απο 7950boost :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και για nVidia είναι optimized το BF4..

Refresh είναι η R9(GCN 2.0) βελτίωση του GCN με απλά λόγια.Αν ήταν νέα αρχιτεκτονική θα την έβλεπες τουλάχιστον 70-80% πάνω από μια 7970.

Το ότι μιλάμε για τις καινούριες AMD και επιστρατεύσατε όλοι την OC 7970 για να πείτε κάτι,δηλαδή ίσα να αρθρώσετε λόγο έμενα μου φτάνει και μου περισσεύει..  Επίσης έχετε συσπείρωση που θα την ζήλευε οποιοσδήποτε..  Να έχετε μια καλή μέρα από μένα.. :D

Αναφερθηκες με την καρτα σου(custom oc υλοποιηση) πανω σε μια καρτα(reference) που δεν γνωριζουμε το ακριβες σκορ στο firestrike.. Υπαρχουν ενδειξεις οτι η 280Χ θα ειναι rebrand της 7970ghz+5% ΟΠΩΣ ειναι η καρτα σου rebrand της 680. Οταν εμεις ακομα δεν εχουμε reviews και ακραδατες πληροφοριες για την καρτα που αναφερεσαι,τι απαντησεις περιμενες απο εμας λοιπον??

• Like 3

Δεν μετραμε ουτε την ποιοτητα του παιχνιδιου ουτε αν εχει τα καλυτερα γραφικα.. Το perfomance βλεπουμε οταν θα παει καποιος να παιξει αυτα τα παιχνιδια.. Τι θα του πειτε αν του αρεσουν τα racing μην παρεις amd καρτα γιατι ετσι και αλλιως δεν εχω ωραια γραφικα και χειρισμο?? Η θα του προτεινετε μια καρτα η οποια θα του προσφερει την καλυτερη εμπειρια σε most playable fps?? Και δεν μιλαω για 1080p μονο αλλα και για πιο πανω ..

Anyway,Phycho το Bf 4 θεωρειται οτι ειναι optimized για Amd σωστα?? Ερε και να δω μια 760 πανω απο 7950boost :P

οταν αναφερουμε  βαρια games δεν ανφερομαστε σε cartoons ομως

αλλα σε

crysis 3,far cry 3,metro ll.Αντε και το bf3

Κάτσε να σκάσουν τα επίσημα reviews και μετά θα ξέρουμε ποιος είναι μπροστά στα βαριά και μη βαριά γκέιμς.

μιλαμε για το υπαρχον hw/sw

ειδωμεν για τα επομενα!

Το θέμα είναι ότι η AMD κόβει ποιότητα σε AF κλπ για να κερδίζει frames..Και κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό, διότι δεν γίνεται να τρώμε στη μάπα console ports και να κόβουν και οι εταιρίες μέσα από το hardware..

Oχι θα αντισταθω να μην μιλησουμε παλι για το ΑF που υποστγριζεις κατι τετοιο μονο εσυ σε οποια foroum και ας εχουν βρεθει :P

In other news,το price cut στην σειρα 7χχχ καλα παει στο εξωτερικο :ο

http://playit.de/asus-hd7970-dc2t-3gd5-directcu-ii-top-radeon-hd-7970-3gb-gddr5-2x-dvi-4x-displayport-90-c1crm1-u0uay0bz.html

Αν μπορούσαμε να βρεθούμε θα στο έδειχνα και θα το υποστήριζες και 'συ, δεν έχω λόγο να πω ψέματα, από την μία εταιρία στην άλλη πηγαίνω και μετοχές δεν έχω σε καμία.

@MoviemakerGr

Η κάρτα που μιλάς είναι η 7970, πλέον τρίτη τη τάξη (διάδοχος της 7870).

H οποία 7970 OC vs OC επικρατεί της 770 εδώ και καιρό σε όλα τα βαριά games (Metro, tomb raider, hitman κλπ) (η καρτούλα σου είναι factory O/C + boost οπότε μην ακούσω ότι είναι στοκ, γελάνε και οι πέτρες).

Βασικά σε πολλά από αυτά τα games η 770 δεν τα βγάζει πέρα ούτε και με την μία 7950 μου στα 1200/1600 + που πιάνει με default voltage. Άσε λοιπόν τα benches γιατί αρχίζουμε να ανεβάζουμε και εμείς.

Η R290 η οποία θα είναι ο διάδοχος της 7950, θα εξαφανίσει την 770 από το χάρτη. (εκτός και αν την κλοκάρουν στα 700 Mhz :-D)

Οπότε χαλάρωσε... και παρακολούθα.

Χαχαχα κορυφαίο μήνυμα!

Ρε συ ο άνθρωπος μπορεί να εισάγει evga κάρτες και να θέλει να ξεστοκαρει!

Δεν υποστηριζω οτι λες ψεμματα,λεω οτι το θεμα του AF υπηρχε στην σειρα 5χχχ ισως και στην 6χχχ,δεν μπορω να βρω πουθενα αυτην την στιγμη καποιο θεμα στον γουγλη που να μιλανε για AF με την σειρα 7xxx Vs 6xx.. Αν ειναι ο μονος τροπος απο κοντα,παω πασο αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν υπαρχει θα ειναι τοσο μικρη λεπτομερεια που το 99% των ατομων δεν θα το εχουν προσεξει ποτε..

Δεν είναι τόσο δύσκολο να το δεις, μια φορά αν το δεις κάνει μπαμ σε όλα τα παιχνίδια μετά..Τέλος πάντων, απλά μου την σπάει να έχουμε console textures και να μην έχουμε άψογο texture filtering από την AMD και την nVidia.Όλα αυτά τα κάνουν γιατί η πλειοψηφία κρίνει μόνο από τα νουμεράκια, το έχει πει και ο Atiman αυτό και κάνουν τα πάντα για να βγάλει τα μέγιστα νούμερα μια κάρτα..

• Like 4

Χαχαχα κορυφαίο μήνυμα!

Ρε συ ο άνθρωπος μπορεί να εισάγει evga κάρτες και να θέλει να ξεστοκαρει!

Όχι φίλε μου δεν είμαστε ίδιοι όλοι σ'αυτο εδώ μέσα .. και κάθε φορά που τα βρίσκετε λίγο σκούρα αφήστε τις προσωπικές αναφορές προδίδει το αδιέξοδο σας..

Και αν θέλεις να μάθεις τι επικρατεί και που ακόμα μια φορά γιατί προφανώς δεν θέλεις να το εμπεδώσεις.. > http://www.anandtech.com/bench/product/768?vs=829

• Like 1

Γιατι το να συγκρινουμε μια καρτα τωρινης φουρνιας με την προηγουμενη ειναι γενικα valid ε?? Ακομα και στο λινκ που παρεθεσες στα μισα παιχνιδια παλυ μπροστα ειναι η 7970ghz,φαντασου :P Anyway ,εγω δεν το συνεχιζω αλλα θελω να δω τι θα λες οταν το ιδιο λινκ θα εχει μεσα 770 vs 290pro ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...