Hawk7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος φτωχος θα φαει ακριβως? Οταν βγηκε η σειρα 7 θυμαμαι να πουλας στις αγγελιες την 680 σου προς 400 και κατι ευρω. Οποτε μη κρινεις αλλους για να μη κριθεις. Μη λεμε οτι θελουμε... Μια χαρα τα λες. Εγω δεν ηθελα να ταισω τους φτωχους!Ελπιζω να εχω δικαιωμα στην επιλογη ετσι δεν ειναι; Αλλωστε δεν εκρινα...προεβλεψα! Κατσε λιγο,και θα δεις... Για τα τυπικα,εγω την εδωσα τοσο να ξερεις,ΔΙΟΤΙ δεν απευθυνομουν σε φτωχο. ψάχνεις άκρη με τα trolls τώρα Σ'ευχαριστω ψυχο,για τα καλα σου λογια.Δακρυσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Οσοι εχουν αγορασει προσφατα 760-770 και 7950-7970 και δεν τους περισσευουν λεφτα θα κοιταξουν για νεες καρτες γραφικων μετα απο 2-2.5χρονια που μεχρι τοτε θα εχουν βγει πολλες καρτες γραφικων και απο τις 2 εταιριες και το σημαντικοτερο που λιγοι το αναφερουν παιχνιδια για να παιξεις. Τωρα να παει καποιος να πουλησει την 7950-70 πχ για να παρει τις νεες καρτες amd και να παιξει μονο το BF4 και το Batman μεχρι του χρονου,περιμενοντας τις νεες κονσολες για να αρχισουν να ερχονται και νεα παιχνιδια δεν το βρισκων λογικη κινηση. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Επιστροφή στο θέμα για όλους. Για όσους βρίσκονται εκτός θέματος ή προκαλούν εσκεμμένα θα κάνουν απλά συλλογή τους πόντους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει κανείς ιδέα πότε θα δούμε benchmarks; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ είμαι περίεργος, θα κάνει CrossfireX 280X με 7950; Σε ξένα fora υπάρχει κόσμος που έχει CFx 7950+7970 και η 280Χ θα είναι 7970 rebrand. Επίσης, αν κατάλαβα καλά στην 280Χ θα ανεβάσουν τη συχνότητα της μνήμης στα 1280(6400/5) απ'το εργοστάσιο και that's it; Βασικά να μην σας κουράζω, επίσημα specs πότε περιμένουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Οσοι εχουν αγορασει προσφατα 760-770 και 7950-7970 και δεν τους περισσευουν λεφτα θα κοιταξουν για νεες καρτες γραφικων μετα απο 2-2.5χρονια που μεχρι τοτε θα εχουν βγει πολλες καρτες γραφικων και απο τις 2 εταιριες και το σημαντικοτερο που λιγοι το αναφερουν παιχνιδια για να παιξεις. Τωρα να παει καποιος να πουλησει την 7950-70 πχ για να παρει τις νεες καρτες amd και να παιξει μονο το BF4 και το Batman μεχρι του χρονου,περιμενοντας τις νεες κονσολες για να αρχισουν να ερχονται και νεα παιχνιδια δεν το βρισκων λογικη κινηση. ετσι οπως τα λες ειναι φιλε μου!το να πουλησει καποιος την 7970 που εχει η την 770 και να παρει μια νεα καρτα απο τις νεες amd rebranded(εκτος της τελευταιας) για να παιξει bf4 με 95fps που λεει ο λογος αντι για 65 για μενα ειναι ανουσιο τουλαχιστον για τωρα!!αργοτερα βλεπουμε! edit:αμα κανω λαθος παρακαλω να με διωρθωσει καποιος. αα και οταν λεω για 7970 εννοω την ghz! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2013 από johnnyman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει κανείς ιδέα πότε θα δούμε benchmarks; Εγώ είμαι περίεργος, θα κάνει CrossfireX 280X με 7950; Σε ξένα fora υπάρχει κόσμος που έχει CFx 7950+7970 και η 280Χ θα είναι 7970 rebrand. Επίσης, αν κατάλαβα καλά στην 280Χ θα ανεβάσουν τη συχνότητα της μνήμης στα 1280(6400/5) απ'το εργοστάσιο και that's it; Βασικά να μην σας κουράζω, επίσημα specs πότε περιμένουμε; Στις 3 Οκτωβρίου αρχίζουν οι προπαραγγελίες για το πακέτο BF4+290X. Μάλλον εκείνη τη μέρα ή την προηγούμενη θα βγουν τεστ και λεπτομέρειες. Δεν μπορεί να περιμένουν ο κόσμος να παραγγείλει γουρούνι στο σακί ε; Αν και ποτέ δεν ξέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αρα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τις δουμε μεχρι τις 28/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ο κοσμος αυτο που ρωταει τωρα ειναι αυτο που επρεπε να ειχε αναφερθει εχτες στην παρουσιαση.Την ημερομηνια που θα ερθουν οι νεες καρτες. Αν οντως βγουν μεσα Οκτωβριου λογω BF4(δηλαδη σε 2-3 εβδομαδες)δεν θα επρεπε να ειχαν ηδη δωσει ημερομηνιες κυκλοφοριας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Απλα βλεπω αρκετο promo μεταξυ τους οποτε ξερουν οτι το bf4 θα παει καλα. Οποτε δεν θα ηταν λιγο κουλο ο κοσμος να αγορασει το bf4 και οι καρτες να σκασουν με δωρο αργοτερα? Οποτε λογικα release θα γινουν ελαχιστα πριν αυτο του BF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αρα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τις δουμε μεχρι τις 28/10. Τι εννοείς; Οκτώβριος είναι ο 10ος. Μέσα στις επόμενες 5-6 μέρες θα πρέπει να δώσουν στοιχεία και δοκιμές. Την Πέμπτη αρχίζουν οι προπαραγγελίες. Εννοείς τις ίδιες τις κάρτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Κανανε promotion και σε Cpu στο BF4 (υπηρχε αναφορα σε 8320ή 8350αν θυμαμαι καλα). Αρα ναι πατανε παρα πολυ στο παιχνιδι αυτο γιαυτο και βγαζουν τις νεες καρτες(χρονικα) λιγο πριν βγει το παιχνιδι.(ειδαμε και BF4 Limited Edition με την R9 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοείς; Οκτώβριος είναι ο 10ος. Μέσα στις επόμενες 5-6 μέρες θα πρέπει να δώσουν στοιχεία και δοκιμές. Την Πέμπτη αρχίζουν οι προπαραγγελίες. Εννοείς τις ίδιες τις κάρτες; Ακριβως. Μιλαω για τις καρτες και για το ποτε θα βγουν στην αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 τα samples θα βγουνε αρχες/μεσα οκτωβριου οι καρτες στην αγωρα θα βγουν νοεμβριο ? (Αν θυμαμαι καλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τα υποτηθεμενα specs της R9-290X http://videocardz.com/amd/radeon-r200/radeon-r9-290x. Αν ειναι αυτα και αν τελικα αποδειχτει οτι ειναι οντως τερας και με τιμη εκει γυρω στα 550-600, τοτε αυτη μαλλον θα ειναι το τελευταιο κομματι στο πισι μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα