tmjuju Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 This level of access requires a bit more development effort than existing APIs to reap the rewards it provides. Γιατι λοιπον να κατσει ενας developer να ασχοληθει παραπανω με extra κοστος ,αντι να επαναπαυθει στο Direct X και στο opengl? Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν… Ένας λόγος που τα xbox36-0/ps3 έχουν ακόμα γέρους τίτλους από πλευράς γραφικών είναι γιατί τα μεγάλα στούντιο έχουν προγραμματιστές που μπορούν να προγραμματίσουν low level. Παραδοσιακά δε τα παιχνίδια χρειάζονταν low level programming. Νατξ πέραν από τα πικρόχολα σχόλια για τον Carmack κάποτε και αυτός έγραφε C και assembly. Όσον αφορά τα draw calls είναι παραδοσιακό πρόβλημα του DX και έχει κατηγορηθεί ακόμα και ως ένας λόγος που ήταν αργό το πρώτο cyisis Είμαι σίγουρος ότι κάποια παλιά συζήτηση θα βρούμε εάν ψάξουμε και εδώ μέσα. Τώρα το εάν είναι σοφή κίνηση το mantle σίγουρα είναι πολύ μεγάλη συζήτηση, Αλλά προφανώς θα επαναχρησιμοποιηθεί και στις νέες κονσόλες. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μα ακομα δεν μας εδειξε την ιπποδυναμη της γιατι βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα? Περιμενε λιγο ακομα Βρε pro δεν θέλω να με νομίζουν αφελή αν είχαν κάτι να δείξουν θα το έκαναν και εγω σου λεω οτι η 290 τα σπάει,και ειναι μόνη πρώτη,τι με νοιάζει αφού δεν είναι μια καρτα που απευθύνεται σ'εμενα ? επέλεξαν να δείξουν 6500 στο 3d mark κ rebrand - όχι εγώ,αυτοί επέλεξαν- ε αυτο και κατι παραπάνω το εχω απο τον Ιούνιο.
The__Blade Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ισχύουν αυτά που βλέπω στο thelab πρόκειται για θηρίο. Επίσης το mantle πιθανότατα θα παίζει σε xbone και ίσως ps4. Αυτό καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει.
Prospector8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε pro δεν θέλω να με νομίζουν αφελή αν είχαν κάτι να δείξουν θα το έκαναν και εγω σου λεω οτι η 290 τα σπάει,και ειναι μόνη πρώτη,τι με νοιάζει αφού δεν είναι μια καρτα που απευθύνεται σ'εμενα ? επέλεξαν να δείξουν 6500 στο 3d mark κ rebrand - όχι εγώ,αυτοί επέλεξαν- ε αυτο και κατι παραπάνω το εχω απο τον Ιούνιο. Μα περιμενες να σου δειξουν κατι το υπεργαματο για στις μικροτερες gpu οταν γνωριζες οτι θα ειναι παλι στα 28nm?? Εγω προσωπικα οχι,επραξε η Amd οπως εκανε η Nv ,*δεν ξερουμε τιποτα ακομα για την 290pro*, τουμπανο flagship,rebrand τις υπολοιπες,ουτε εμενα μαρεσει αυτο που γινεται αλλα δεν επεσα και απο τα συννεφα.. Επισης κανεναν δεν θα χαλαγε μια 280Χ(+5-8% 7970ghz) στα 300€, οπου πιστευω θα πληρη σχεδον ολες τις αναγκες μας στα 1080p. 1
RoS23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ισχύουν αυτά που βλέπω στο thelab πρόκειται για θηρίο. Επίσης το mantle πιθανότατα θα παίζει σε xbone και ίσως ps4. Αυτό καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει. Πάλι καλα που πηρα amd
ikaruga24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Πω πω, πεθυμησα εποχες που ξεκινουσα ενα παιχνιδι και με εβγαζε να διαλεξω μεσα απο 4 διαφορετικα API! Λες να εχουμε τετοια επιστροφη? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, πήρες 7950 και νομίζεις ότι θα παίζεις τα Next-Gen games καλύτερα από τους nVidia κατόχους επειδή πιστεύεις ότι θα χρησιμοποιήσουν όλοι οι devs το Mantle.. Συνέλθετε και αφήστε να τα δούμε στην πράξη αυτά, επίσης η nVidia δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, θα νιώσετε τη δύναμη της σκοτεινής πλευράς σύντομα Πω πω, πεθυμησα εποχες που ξεκινουσα ενα παιχνιδι και με εβγαζε να διαλεξω μεσα απο 4 διαφορετικα API! Λες να εχουμε τετοια επιστροφη? Διάβασες τι είναι το Mantle ; Από αυτό που γράφεις καταλαβαίνω ότι δεν έχεις καταλάβει τι εστί low-level API. 1
Hawk7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 επίσης η nVidia δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, θα νιώσετε τη δύναμη της σκοτεινής πλευράς σύντομα images3.wikia.nocookie.net/__cb20081120233926/soulcalibur/images/0/0c/Sc4-darth-vader.jpg Ανατριχιασα τωρα...
Prospector8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Και ξαφνικα ... 770ti !!! In our FACE !! Χαχαχα 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια 770 Ti, αν η 290Χ είναι σαν την Titan ή και πιο γρήγορη, η απλή 290 θα είναι σαν την 780..Δηλαδή οι τιμές της πράσινης θα πρέπει να πέσουν κατακόρυφα..Εφόσον ισχύουν αυτά που διαβάζουμε βέβαια και δεν δούμε καμιά 290Χ να κουτσοπαλεύει με την 780 και να περιμένουμε το Mantle μπας και δούμε άσπρη μέρα 1
Prospector8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εεε τι λεω εγω καθιστε λιγο να δουμε benchies και τιμες,και τα ξανασυζηταμε.
Hawk7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια 770 Ti, αν η 290Χ είναι σαν την Titan ή και πιο γρήγορη, η απλή 290 θα είναι σαν την 780..Δηλαδή οι τιμές της πράσινης θα πρέπει να πέσουν κατακόρυφα..Εφόσον ισχύουν αυτά που διαβάζουμε βέβαια και δεν δούμε καμιά 290Χ να κουτσοπαλεύει με την 780 και να περιμένουμε το Mantle μπας και δούμε άσπρη μέρα Eαν ισχυσει...βλεπω στις αγγελιες απο τωρα πωλητηρια 760,770,780,κλπ,αφου η nvidia ταχυστα θα τρεξει να βγαλει οτι ελεγε,καμποσα! Προλαβαινωντας πολλοι να μην χασουν τις "φοβερες" τιμες μεταπωλησεις οι πρασινες. Εγω παντως,αρχισα να την "βρισκω" με τον ανταγωνισμο.Θα φαει λιγο και ο φτωχος ρε παιδακι μου. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Maxwell δεν θα δούμε σύντομα πάντως, καλύτερα βέβαια μπας και δούμε κατευθείαν GM@20nm και δούμε λίγο σοβαρές επιδόσεις 1
Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Eαν ισχυσει...βλεπω στις αγγελιες απο τωρα πωλητηρια 760,770,780,κλπ,αφου η nvidia ταχυστα θα τρεξει να βγαλει οτι ελεγε,καμποσα! Προλαβαινωντας πολλοι να μην χασουν τις "φοβερες" τιμες μεταπωλησεις οι πρασινες. Εγω παντως,αρχισα να την "βρισκω" με τον ανταγωνισμο.Θα φαει λιγο και ο φτωχος ρε παιδακι μου. Ποιος φτωχος θα φαει ακριβως? Οταν βγηκε η σειρα 7 θυμαμαι να πουλας στις αγγελιες την 680 σου προς 400 και κατι ευρω. Οποτε μη κρινεις αλλους για να μη κριθεις. Μη λεμε οτι θελουμε... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα ρε Zapee, ψάχνεις άκρη με τα trolls τώρα, βγαίνει νέα σειρά και αρχίζουν τις βλακείες για αγγελίες κλπ κλπ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα