Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα ντε, οι ''κοινοί θνητοί'' είμαι με iGPU, άντε καμιά 6570 στην καλύτερη.
Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης έχω την εξής απορία... Εαν κάποιος έχει καλή κάρτα ήχου τι τον ενδιαφέρει ο ήχος που βγάζει η έξοδος της κάρτας γραφικών? Και στη τελική κάρτα γραφικών θέλει το κοινό να αγοράσει όχι κάρτα ήχου. μετά ας βγάλουν και πακέτο ssd για να πουλήσει περισσότερο Για να μην το παρεξηγησουν και αλλοι.. Μεχρι τωρα τα ηχητικα εφε και και τη λειτουργια του ηχου την αναλαμβανει ο cpu και οχι η καρτα γραφικων. Γιαυτο και πολλες τεχνολογιες που ειδαμε στο παρελθον να ενσωματωνονται σε καρτες ηχου εχουν πλεον πεθανει (βλ. EAX EAX EAX). Τωρα ερχεται η ATI και φερνει μια τεχνολογια η οποια θα παιρνει τον ηχο και θα τον μετατρεπει σε οτι ειδαμε χωρις να χρειαζεται ο cpu. Ηχο ομως θα συνεχισουμε να παιρνουμε απο τη καρτα ηχου κανονικα απλα η επεξεργασια θα γινεται στη GPU. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ^^Μήπως θες να πεις EAX ; Γιατί το THX είναι πιστοποίηση, το τι ακριβώς πέθανε σε μια πιστοποίηση δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω
vlgeor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην το παρεξηγησουν και αλλοι.. Μεχρι τωρα τα ηχητικα εφε και και τη λειτουργια του ηχου την αναλαμβανει ο cpu και οχι η καρτα γραφικων. Γιαυτο και πολλες τεχνολογιες που ειδαμε στο παρελθον να ενσωματωνονται σε καρτες ηχου εχουν πλεον πεθανει (βλ. THX). Τωρα ερχεται η ATI και φερνει μια τεχνολογια η οποια θα παιρνει τον ηχο και θα τον μετατρεπει σε οτι ειδαμε χωρις να χρειαζεται ο cpu. Ηχο ομως θα συνεχισουμε να παιρνουμε απο τη καρτα ηχου κανονικα απλα η επεξεργασια θα γινεται στη GPU. aa καλο ακούγεται.. Ελπίζω να "ακούγεται" και καλό στη πράξη
Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ^^Μήπως θες να πεις EAX ; Γιατί το THX είναι πιστοποίηση, το τι ακριβώς πέθανε σε μια πιστοποίηση δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω Ακριβως. Γιατι εγω τι εγραψα?? :P 4
ptz13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Σύμφωνα πάντως με κάτι που γράφτηκε σε διπλανό φορουμ ναι μεν η 290Χ ρίχνει στην 780(και στην ΤΙΤΑΝ), αλλά από τιμή 699$=699€=καλά κρασιά.
Zapee995 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 699 dollar ειναι 515 ευρω.. Δυστυχως ομως δε παει ετσι,,, Εδω πολλες φορες βλεπουμε 349$=399€
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Στην τραγελαφική χώρα που ζούμε έτσι είναι δυστυχώς, λες και παίρνουμε 3 χιλιάρικα μισθό και έχουμε να δίνουμε αβέρτα..
tmjuju Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω προλάβει να διαβάσω αναλυτικά Ailure, μήπως θυμάσαι ο Carmack το είχε παράπονο τα draw calls ? Κάποιος γκρίνιαζε πολύ τώρα τελευταία και δε θυμάμαι
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Η τελευταία δήλωση Carmack που θυμάμαι είναι να λέει ότι ''Καλή είναι και η AMD αλλά δεν έχει ώριμους οδηγούς ακόμα όπως η nVidia''.
AiWaaa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν αντιλέγω με όσα λετε. Προσωπικά θα πάρω gpu απο έξω. 1
Prospector8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν παιζει να κανει 699. 600+ αντε να κανει.. Και ειπαμε, εστω μια 290Χ ανακοινωθει στα 600$= Ελλαδα 630€= Πλαισιο 680€, απλα μαθηματικα Βεβαια η 770 ηταν η εξαιρεση στον κανονα οποτε ποιος ξερει αν δουμε κατι τετοιο με την gigabyte 290pro *_*
ptz13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Συνήθως οι τιμές είναι 1 προς 1. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα πάντως τραγική στις τιμολογήσεις. Με κάποιες εξαιρέσεις (πχ Μindfactory) πάνω κάτω οι τιμές ίδιες είναι στις Ευρωπαϊκές χώρες. Όπως και να έχει 600€ εγώ προσωπικά δεν τα δίνω για καμία gpu. Αν πέσουν οι τιμές στις 780 θα μπω σε μεγάλο πειρασμό και βλέπω να έρχεται πακετάκι απο US όπως ήρθε η 770 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα