Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης έχω την εξής απορία... Εαν κάποιος έχει καλή κάρτα ήχου τι τον ενδιαφέρει ο ήχος που βγάζει η έξοδος της κάρτας γραφικών?

Και στη τελική κάρτα γραφικών θέλει το κοινό να αγοράσει όχι κάρτα ήχου. μετά ας βγάλουν και πακέτο ssd για να πουλήσει περισσότερο

Για να μην το παρεξηγησουν και αλλοι..

Μεχρι τωρα τα ηχητικα εφε και και τη λειτουργια του ηχου την αναλαμβανει ο cpu και οχι η καρτα γραφικων. Γιαυτο και πολλες τεχνολογιες που ειδαμε στο παρελθον να ενσωματωνονται σε καρτες ηχου εχουν πλεον πεθανει (βλ. EAX EAX EAX).

Τωρα ερχεται η ATI και φερνει μια τεχνολογια η οποια θα παιρνει τον ηχο και θα τον μετατρεπει σε οτι ειδαμε χωρις να χρειαζεται ο cpu. Ηχο ομως θα συνεχισουμε να παιρνουμε απο τη καρτα ηχου κανονικα απλα η επεξεργασια θα γινεται στη GPU.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην το παρεξηγησουν και αλλοι..

Μεχρι τωρα τα ηχητικα εφε και και τη λειτουργια του ηχου την αναλαμβανει ο cpu και οχι η καρτα γραφικων. Γιαυτο και πολλες τεχνολογιες που ειδαμε στο παρελθον να ενσωματωνονται σε καρτες ηχου εχουν πλεον πεθανει (βλ. THX).

Τωρα ερχεται η ATI και φερνει μια τεχνολογια η οποια θα παιρνει τον ηχο και θα τον μετατρεπει σε οτι ειδαμε χωρις να χρειαζεται ο cpu. Ηχο ομως θα συνεχισουμε να παιρνουμε απο τη καρτα ηχου κανονικα απλα η επεξεργασια θα γινεται στη GPU.

aa καλο ακούγεται.. Ελπίζω να "ακούγεται" και καλό στη πράξη :)

Δημοσ.

^^Μήπως θες να πεις EAX ;

Γιατί το THX είναι πιστοποίηση, το τι ακριβώς πέθανε σε μια πιστοποίηση δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω :P

Ακριβως. Γιατι εγω τι εγραψα?? :P :P :P

• Like 4
Δημοσ.

Σύμφωνα πάντως με κάτι που γράφτηκε σε διπλανό φορουμ ναι μεν η 290Χ ρίχνει στην 780(και στην ΤΙΤΑΝ), αλλά από τιμή 699$=699€=καλά κρασιά.

Δημοσ.

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω αναλυτικά

Ailure, μήπως θυμάσαι ο Carmack το είχε παράπονο τα draw calls ?

Κάποιος γκρίνιαζε πολύ τώρα τελευταία και δε θυμάμαι

Δημοσ.

Δεν παιζει να κανει 699. 600+ αντε να κανει.. Και ειπαμε, εστω μια 290Χ ανακοινωθει στα 600$= Ελλαδα 630€= Πλαισιο 680€, απλα μαθηματικα :P Βεβαια η 770 ηταν η εξαιρεση στον κανονα οποτε ποιος ξερει αν δουμε κατι τετοιο με την gigabyte 290pro *_*

Δημοσ.

Συνήθως οι τιμές είναι 1 προς 1. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα πάντως τραγική στις τιμολογήσεις. Με κάποιες εξαιρέσεις (πχ Μindfactory) πάνω κάτω οι τιμές ίδιες είναι στις Ευρωπαϊκές χώρες. Όπως και να έχει 600€ εγώ προσωπικά δεν τα δίνω για καμία gpu. Αν πέσουν οι τιμές στις 780 θα μπω σε μεγάλο πειρασμό και βλέπω να έρχεται πακετάκι απο US όπως ήρθε η 770 B).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...