phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Mantle will allow developers to fully unlock the graphics potential of the GCN architecture of the new (and likely the previous) Radeon series, through low-level high-performance drivers. Εμένα μ' ενδιαφέρει αυτό προς το παρόν, και δε θυμάμαι να αναφέρθηκε κάποιος πιο πριν: Εμείς με τις 7**0 θα μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ ωραια ειναι οντως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p07apo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα μ' ενδιαφέρει αυτό προς το παρόν, και δε θυμάμαι να αναφέρθηκε κάποιος πιο πριν: Εμείς με τις 7**0 θα μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε; Εμείς με τις 6άρες στο πηγάδι κατουρήσαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μακάρι όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εμείς με τις 6άρες στο πηγάδι κατουρήσαμε; Τι να το κάνεις εσύ λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 μην ειναι καμια παπατζα που θολωνει τα γραφικα? εμενα ολες αυτες οι τεχνικες μου βρωμανε λιγο! και το txxa ειναι πιο ελαφρυ απο το msaa αλλα τι να το κανεις? θολωνει ακομα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μου διαφεύγει κάτι ή περιμένατε πολλοί με το στόμα ανοιχτό για την παρουσίαση και μείνατε με τον τσίου στο χέρι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλάμε για API, όχι για AA mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μιλάμε για API, όχι για AA mode. low level API για την ακρίβεια....δύο προβληματισμούς για την αρχή για το συγκεκριμένο θέμα: 1. Ποιός θα αναλάβει το κόστος σε κάθε ISV για τις επιπλέον προσαρμογές (γιατί ναι θέλει αρκετή επιπλέον δουλειά); 2. Τι γίνεται όταν έρθουν στο προβλεπόμενο μέλλον σοβαρές αλλαγές αρχιτεκτονικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Που είναι τα Reviews ρε, έλεος.. Edit: 1.Πεταμένα λεφτά η 290X, την στιγμή που έχει τόσο μικρή διαφορά με την 290. 2.Οι τύποι δεν έδειξαν benchmarks παρά μόνο το άθλιο FireStrike 3.Στο TrueAudio δεν βλέπω κάτι το συνταρακτικό, αλλά το Mantle δείχνει ενδιαφέρον βέβαια θα το δούμε στην πράξη. Εσυ που θα παιζεις* και BF4 δεν θελεις να ακους απο που τις τρως? Καλυτερα να κοκκινιζει η μιση οθονη? Συμφωνω και με τα 3. Well done Ashmadia ! Απλά επισημαίνω το λάθος για να μη πει κάποιος παρατηρητής ότι τόσα μέλη το διάβασαν και κανείς δεν είπε κάτι. Ashmadia κατά λάθος έγραψες Α = 780 = 0.53 Β , ενώ το σωστό είναι A = 1,53 B, όπου Β = 7950. Προφανώς η 780 δεν έχει τη μισή δύναμη της 7950 ! Well done εγω ή εσυ? Αυτα σου κανει η κεκτημενη ταχυτητα τις περιεργες ωρες. XFX Radeon R9 280X Double Dissipation Pictured Μενει μονο η βελτιωση στην αποδοση/θορυβο καθως και η ψυξη της προηγουμενης σειρας ειχε καλη εμφανιση, αλλα δεν αξιζε και τοσο απο οτι διαβαζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος νοιάζεται ; Αν δω την Titan να τον πίνει από R280/90X στο Battlefield θα γελάσω πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 1. Ποιός θα αναλάβει το κόστος σε κάθε ISV για τις επιπλέον προσαρμογές (γιατί ναι θέλει αρκετή επιπλέον δουλειά); 2. Τι γίνεται όταν έρθουν στο προβλεπόμενο μέλλον σοβαρές αλλαγές αρχιτεκτονικής. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί προβληματίζεσαι... Αλλαγές σε αρχιτεκτονικές γινόντουσαν στο παρελθόν, θα γίνονται και στο μέλλον. Τι έγινε με το directx9? Αντικαταστάθηκε απο το επόμενο. Με την έλευση των καινούριων αρχιτεκτονικών έρχονται και οι καινούριοι drivers. Κανένας developer (ISV αν θες) δεν θα ασχοληθεί με το τι hardware θα παίζει σε 10 χρόνια, θα ασχοληθεί με το hardware που παίζει σήμερα. Πριν κάποια χρόνια δεν υπήρχε 64bit cpu αρχιτεκτονική, είδες κανέναν developer να ασχολείται με το εάν θα παίζει το software που έφτιαξε 10 χρόνια μετά? Και η 3dfx (αν ισχύουν οι φήμες οτι θα δούμε κάτι αντίστοιχο με το glide) έπαιξε μια χαρά με το glide στην voodoo1 , το ίδιο σε voodoo2 (ίδια αρχιτεκτονική θα μου πεις απλά σε cf/sli type) όσο και στην επόμενη και τελευταία γεννιά των chip της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω feeling οτι θα το δεις κατι τετοιο,και θα δεις και την 290pro να την περναει με Oc xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Άντε να δούμε τι ετοιμάζει και η πράσινη το οποίο όπως είπε ο άλλος θα είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει και δεν είναι GPU, μήπως δούμε API και από nVidia ή καμία σχέση ; Πάντως θα έπρεπε να σας ανησυχεί κάποιους το γεγονός ότι δεν έδειξαν νουμεράκια και έδειξαν απλά ένα FireStrike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω σας ειπα το λιγοτερο χρονο που αφιερωσαν ηταν για τις gpu!! και εμεις νομιζαμε το event ηταν κυριως γιαυτες -.- Sigh... Πολυ ωραιο το star citizen και επισης θελω να δω αν θα ειναι καλυτερος ο 8350 απο 3570κ/4670k στο Bf4.. Θα πεσει γελιο αν γινει κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα