Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ποιά 7xx; Στα 28nm ξανά konstantinos77 είναι πολύ δύσκολο να δώσουν (και ασύμφορο εν μέρει) τόσο παραπάνω + Έχουν περιορισμούς και σε TDP και στο die size και άδικα θα ρίξουν πολλά resources.

Υes i know ...Το προκειμενο ηταν γιατι δεν παρουσιασαν καποιο benchmark ,το 20% το ειπα χαριν εμφασης ...

Δημοσ.

Παιδες σορυ που διακοπτω... Γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα την τιμη και τα benchies της R9 290X ??? Oo

Γιατί είσαι ο επίσημος Benchmaker του φορουμ και πήρες απουσία .. με καμιά τσουλ.τσ@ γύρναγες πάλι ? :P :lol:

Δημοσ.

Το καλυτερο θα ηταν να ηταν το κομματι του ηχου και των παιχνιδιων μικροτερο σαν εισαγωγη,τα 3/4 του χρονου της παρουσιασης αποκλειστικα στις καρτες γραφικων(Benchmarks,θερμοκρασιες,oc,τι τιμες θα εχει η σειρα 7---,ποτε θα βγουν οι νεες καρτες)και στο τελος αναγορα στο Mantle. Παρολα αυτα αυτο που ειδαμε ηταν σαν να βλεπαμε την E3 για αλλη μια φορα...

Δημοσ.

Απο ''benchmark'' ας το πουμε εχει μονο αυτο Prospector8 .

Δες ημερομηνία και σήμερα ξεπερνάω τις 7000 το ποστ είναι εδώ > http://www.insomnia.gr/topic/489386-step-up-rma-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-evga-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF/page-2?do=findComment&comment=52456362

Δημοσ.

Βασικά εγώ δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θ' αξίζει να πάει κάποιος (απαιτητικός) στη «νέα» σειρά της AMD και να μην περιμένει τα 20nm.

Για τον ιδιο λογο που πηγε στην 7xx της NV οταν βγηκε. Προφανως κανεις που εχει 7xxx σειρα, εκτος και αν τα features αξιζουν. (χλωμο κατα την αποψη μου, να αξιζει τοσο τον κοπο/εξοδα) Θα παει μονο καποιος που αναβαθμιζει απο πολυ παλαιοτερες σειρες.

Βρες το ποστ που έγραψα για τις 6xx αυτό που υπονοείς και θα ζητήσω δημόσια συγνώμη.. εγώ τους έστελνα σε 79xx .. μέχρι που βγήκε η σειρά 7xx

Αλλά ναι δεν είμαι λάτρης του +1-10 fps αυτό είναι αλήθεια μ'αρεσει να έχω πληρότητα καλύτερά.

Μωρε ειμαι σιγουρος οτι και εγω και εσυ δεν το καναμε/θα το καναμε ποτε, δεν υπονοησα κατι προσωπικο, απλως περασαν απο το μυαλο μου κανα-δυο "κυριοι", και ηθελα να με επιβεβαιωση η απαντηση σου. (μ'ωραιος)

Γιαυτο και γραφω οτι δεν σε φανταζομαι με παρωπιδες καρφωμενες στο κρανιο, γιατι ξερω πως σκεφτεσαι, οπως και τις επιλογες σου, που βασιζονται σε αυτο που θα σου δωσει αυτα που εσυ ζητας.

Τελοσπαντων, τις επομενες ημερες θα καθαρισει στα σιγουρα το τοπιο, και αν η nvi αναγκαστει για μειωσεις, θα την κερδισει και αυτη τη μαχη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...