Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια μου λετε δεν ειπαν ουτε τιμη ουτε κανα bench για να δουμε δυναμη???

Δεν μπορούν να τα πουν επίσημα ειναι δεσμευτικά.. θα αμολήσουν πιτσιρικάδες στα forums αυτή είναι η τακτική τους..

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορούν να τα πουν επίσημα ειναι δεσμευτικά.. θα αμολήσουν πιτσιρικάδες στα forums αυτή είναι η τακτική τους..

Καλα ας ειχαν ενα 20% πανω απο τις 7xx και θα σου λεγα εγω αν θα λεγανε ..Οταν δεν μας συμφερει κατι το αφηνουμε συγκεχυμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Νόμιζα ότι η παρουσίαση αφορούσε στις νέες κάρτες γραφικών. Λάθος μου τα είπαν μάλλον.

Καλά από τον Moviemaker δεν περίμενα να καταλάβει και τίποτε, αλλά νόμιζα ότι εσύ θα το έβλεπες πιο σφαιρικά το θέμα. Δεν πειράζει, θα καταλάβετε τι εστί low level api σύντομα (αρκεί να υποστηριχθεί) !

Δημοσ.

Καλα ας ειχαν ενα 20% πανω απο τις 7xx και θα σου λεγα εγω αν θα λεγανε ..Οταν δεν μας συμφερει κατι το αφηνουμε συγκεχυμενο.

..και αυτό σωστό..

Καλά από τον Moviemaker δεν περίμενα να καταλάβει και τίποτε, αλλά νόμιζα ότι εσύ θα το έβλεπες πιο σφαιρικά το θέμα. Δεν πειράζει, θα καταλάβετε τι εστί low level api σύντομα (αρκεί να υποστηριχθεί) !

Το έγραψα πιο πάνω αλλα ήταν σε spoiler ίσως να μην το είδες.. ο moviemaker μιας και αναφέρθηκες σ'αυτον για εσάς φωνάζει .. για να δείτε καποια στιγμή.. τις έχω να μην πω τι τις πολυεθνικές.. όλες. και το Ariel δηλαδή..

Δημοσ.

proprietary api, driver by amd... εγγύηση επιτυχίας.

Κλειστό API ένα επιβίωσε, και έχει μείνει μόνο κόντρα στο ανοιχτό OpenGL το οποίο έχει μείνει ουκ ολίγο πίσω.

Δημοσ.

Το ειπα παραπανω ,η nvidia εχει βγαλει μηνες πριν την 780 και τωρα βγαζει η amd gpu κοντα σε επιδοσεις στην 780 που αν δεν εχει πολυ καλυτερη τιμη να την κανεις τι ? Ανευ ουσιας για μενα .Επειτα το maxwell θα βγει Q1 2014 ..Oτι προλαβει και οτι αρπαξει η amd δηλαδη ,για μενα αργησε να την βγαλει αυτη την σειρα .Αν ομως εχει γυρω στα 500 θα ειναι πολυ καλη αγορα παρολαυτα ..

Συμφωνω με τα περισσοτερα που γραφεις, αλλα αν το maxwell δεν ερθει τοσο νωρις, η nv ειναι αξια του κραξιματος για το 2ο εν σειρα "rebrand".

Γιατί δεν τους λέτε που και πως να μετράνε τις κάρτες τους ? :rolleyes:

Άνθρακες ο θησαυρός..  (τουλάχιστον έτσι δείχνει)..

Εγώ κάτι τρυκακια από αυτά που εντυπωσιάζουν τις ηλικίες 9-15 έχω δει μέχρι στιγμής.

Βεβαια, η ατμοσφαιρικη Nvidia εντυπωσιαζει ολες τις ηλικιες... Εισαι λιγακι αδικος απαντω και απο κατω συγκεκριμενα.

Καλά "ακουστικά" να πάρεις .. :P

Με βαση αυτα που ειπωθηκαν, δεν χρειαζονται νεα/καλα ακουστικα, ουτε καν πολυκαναλα. Αυτη ειναι μια ενδιαφερουσα πτυχη του TrueAudio, στα ματια μου. Εσυ εξαλλου θυμαμαι μιλουσες για ατμοσφαιρα (Physx) απο ποτε ο ηχος δεν συνεισφερει...? Καλο ειναι να εχουμε σφαιρικη οραση, φιλε Movie, και ειμαι σιγουρος οτι εχεις, ειδικα αν οτι παρουσιαστηκε σημερα, στην πραξη αποδειξει την αξια του.

Edit: Ξεχασα ενα σημαντικο, ακουστηκε κατι για playable 4k resolutions. Γελαω απο τωρα, εσεις?

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζι σου,αλλα μιλάμε για κάρτες γραφικών.. FPS .. σου λέει κάτι ?

Ας ξεκινήσουμε απο αυτο και μετα ας φτάσουμε οσο μακρια θέλεις.

Δημοσ.

Από ποιά 7xx; Στα 28nm ξανά konstantinos77 είναι πολύ δύσκολο να δώσουν (και ασύμφορο εν μέρει) τόσο παραπάνω + Έχουν περιορισμούς και σε TDP και στο die size και άδικα θα ρίξουν πολλά resources.

Το Δεκέμβρη αν βγει κάποιο αξιόπιστο τεστ για το BF4 και αν έχουν κάνει καλή δουλειά θα φανεί ένα πρώτο δείγμα.Θα βοηθήσει και στις κονσόλες και στις μεταφορές στο pc το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζι σου,αλλα μιλάμε για κάρτες γραφικών.. FPS .. σου λέει κάτι ?

Ας ξεκινήσουμε απο αυτο και μετα ας φτάσουμε οσο μακρια θέλεις.

Α, τωρα τα κοιταμε τα FPS.. Οταν η σειρα 6xx κατρακυλουσε μετα τις μειωσεις της 7xxx, προσφεροντας μονο ενα υπερκοστολογημενο Physx, ολα πηγαιναν πριμα... 

Δημοσ.

Βρες το ποστ που έγραψα για τις 6xx αυτό που υπονοείς και θα ζητήσω δημόσια συγνώμη.. εγώ τους έστελνα σε 79xx .. μέχρι που βγήκε η σειρά 7xx

Αλλά ναι δεν είμαι λάτρης του +1-10 fps αυτό είναι αλήθεια μ'αρεσει να έχω πληρότητα καλύτερά.

Δημοσ.

Βασικά εγώ δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θ' αξίζει να πάει κάποιος (απαιτητικός) στη «νέα» σειρά της AMD και να μην περιμένει τα 20nm.

Τα 20nm της nvidia σε 6 μηνες :P

Δημοσ.

Συμφωνω με τα περισσοτερα που γραφεις, αλλα αν το maxwell δεν ερθει τοσο νωρις, η nv ειναι αξια του κραξιματος για το 2ο εν σειρα "rebrand".

Δεν διαφωνω ,πλην ομως η nvidia θα κρατησει τις 7xx μεχρι να τις ξεζουμιζει να εισαι σιγουρος ,ειδικα δε αν η enthusiast gpu της amd εχει 650 ευρω και οι  υπολοιπες στην αυτη κλιμακα τιμων της nvidia .Το χειροτερο ομως ειναι οτι δεν θα πιεστει να ριξει τις τιμες της ,αυτο ενδιαφερει νομιζω τους περισσοτερους απο εμας .Η οικονομικη πολιτικη της nv ηταν τουλαχιστον μεχρι τωρα κακιστη ,το εχω πει και στο αντιστοιχο thread ...Απο μενα τουλαχιστον σε αυτο το κομματι οι 6xx εφαγαν πολυ κραξιμο .Η 780 οκ απο επιδοσεις σε σχεση με την 680 αξιζε πανω κατω ,αν και στην τιμη μου τα χαλασε παλι ως συνηθως .Αν η 290 εχει πχ 550 ευρω θα παρει πολλους ποντους απο μενα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...