Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος καταλαβαίνει ή έχει καταλάβει τι γίνεται στις κάρτες γραφικών και στην αρχιτεκτονική της νανοτεχνολογίας δεν λέει ότι ναναι μόνο και μόνο για να το πει.

Η AMD άργησε? Τι άργησε?

Η nVidia τι έκανε? Έβγαλε κάτι καινούριο? Όχι

Το 2014 θα βγούνε νέες κάρτες ουσιαστικά.

Η nvidia έκανε ένα rebrand για ότι αρπάξει ο κώλος της και το ίδιο πάει να κάνει η amd παίζοντας έξυπνα και με τις τιμές.

Έχει κάποιος 7970 ή 680/770 και δεν είναι ευχαριστημένος?

Υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια που δεν μπορείτε να παίξετε? Όχι.

Τι αγχώνεστε για τις κάρτες αφού δεν υπάρχει ποικιλία στο software.!

Αυτο ξαναπες το..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ κάτι τρυκακια από αυτά που εντυπωσιάζουν τις ηλικίες 9-15 έχω δει μέχρι στιγμής.

movie  σε πολλα συμφωνω μαζι σου σε αλλα θεματα  αλλα ειναι πανω κατω τα ιδια τρυκακια που πλασαρει και η αγαπημενη σου apple... κλασσικο μαρκετινγκ κοινως..

το σχολιο δεν εχει ιχνος ειρωνειας οποτε μην γραπωσεις :)

Δημοσ.

Αρα ουσιαστικα οι καρτες που παρουσιασε στην αρχη η amd ως τις σειρες R7 και R9 ειναι στην πραξη σαν την σειρα 7 της nvidia ,αυτο κραταμε υποθετω απο τις καρτες και τις τιμες που εβαλε με screenshot ο Millennium.

Δημοσ.

Τζαμπα καθομουν και ακουγα για τον ηχο...παω να δω κανενα ντοκιμαντερ στο ΣΚΑΙ τωρα η οτι αλλο σκ@τ@ εχει...

αρχισε sleepy hollow  :)

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα οντως ειναι κακο marketing πωλησεων απο τις εταιριες(οπως στο συγκεκριμενο με την Amd). Ο κοσμος ειδε την παρουσιαση γιατι περιμενε το μεγαλυτερο μερος της να ειναι για το προιον,δηλαδη τις καρτες γραφικων..Αυτο ηθελε κυριως να δει ο κοσμος....Ακομα και το Star Citizen το παρουσιασανε  περισσοτερο απο οτι τις νεες καρτες γραφικων σε μια παρουσιαση για καρτες γραφικων...Τα παιχνιδια τα ειδαμε και στην E3,τι μας τα ξαναδειξαν...

Δημοσ.

Ρε παιδες ειμαι εδω και 2 ωρες για να δω τις νεες καρτες..... Πουντες???? Ειπανε τιμη για την R9 290X?? Δειξανε κανενα bench??? Τι σκατα καθομαι και βλεπω τοση ωρα και περιμενω??

Δημοσ.

movie  σε πολλα συμφωνω μαζι σου σε αλλα θεματα  αλλα ειναι πανω κατω τα ιδια τρυκακια που πλασαρει και η αγαπημενη σου apple... κλασσικο μαρκετινγκ κοινως..

Εγώ κάνω επιλογές και είμαι εραστής.. το φωνάζω τόσο καιρό.. και αν κάνω πλάκα καμια φορά για να τσιγκλισω μερικούς οκ..

Όποιος μου δίνει αυτό που θέλω εκεί είμαι .. τα ονόματα τους δεν τα βλέπω καν.. εξου και ειχα 2 AMD GPU και δεν αποκλείω στο μέλλον και άλλη .. αλλα 9 δεν μπορώ να ξαναγινω αυτο είναι ενα γεγονός.

• Like 1
Δημοσ.

Ουσία: ΜΗΔΕΝ

Τι θα χαρακτήριζες ουσιώδες;

Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πιο ουσιώδες πράγμα από τη στενή συνεργασία software και hardware developers. Νομίζω ότι η AMD είναι σε πάρα πολύ σωστό δρόμο.

Θα περιμένω με μεγάλη αγωνία να δω τα οφέλη από τη χρήση του Mantle σε game engines.

• Like 2
Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πιο ουσιώδες πράγμα από τη στενή συνεργασία software και hardware developers. Νομίζω ότι η AMD είναι σε πάρα πολύ σωστό δρόμο.

Θα περιμένω με μεγάλη αγωνία να δω τα οφέλη από τη χρήση του Mantle σε game engines.

Καλά "ακουστικά" να πάρεις .. :P

• Like 1
Δημοσ.

Περισσότερο preview-tease όπως είπαν οι ίδιοι ήταν.PR talk έχουν όλες οι παρουσιάσεις.Τεχνικά ζητήματα συζητάνε σε developer summits.Reviews φυσικά δε κάνουν σε παρουσιάσεις.Από κει και ύστερα δείξαν πολλά πράγματα για features και νέες συνεργασίες.

To Mantle θυμίζει κάτι σε 3dfx Glide συμφωνα με τον Anand για τους παλαιούς.

Ναι αυτό βλέπω.

Δημοσ.

Νόμιζα ότι η παρουσίαση αφορούσε στις νέες κάρτες γραφικών. Λάθος μου τα είπαν μάλλον.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...