Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολλα εξαρτονται απο την 290Χ .. αυτη την στιγμη περιμενει στην γωνια η πρασσινη να δει την οικονομικη πολιτικη που θα ακολουθησει...γιατι οπως λενε πολλοι και εδω και σε ολα τα φορουμ παγκοσμιως αν "αποτυχει" η ναυαρχιδα η πρασσινη με την ιντελ θα μας κλεισουν μαζι το σπιτι :)

Δημοσ.

Ειπέ κανείς 500ρικο;  :)

Χαχαχα ναι ρε man ,στο λεω επειδη ειπα εγω πριν οτι καλο θα ηταν να ειχε κοντα στα 500 -550 για να αξιζει τουλαχιστον για μενα σαν καρτα .Με αυτη την εννοια ..Τωρα αν ο αλλος θελει να δωσει 650 για να παρει μια παραλλαγη σε επιδοσεις με την 780 οκ .Εγω παντως σε μια τετοια ισοδυναμια θα παω προς nvidia .Oχι τιποτα αλλο απλα επειδη σκεφτομουν  να αλλαξω συστημα...

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν δεδομένα για την R9 290Χ γιατί δεν έχει βγει ^ Οι φήμες σε όλα τα tech στέκια εδώ και μέρες μιλάνε για titan επιδόσεις ή λίγο πάνω (βγαίνει και από κάποια spec).Το μεγάλο maxwell στα 20nm μπορεί να βγει και σε ένα χρόνο από τώρα.

H ίδια amd δίνει bench 3d mark στην 290 με σκορ κάτω απο 8000. Η 7970 ghz vaporx που έχω έχει 7000 σε στοκ ρολόγια. Πως μπορεί να είναι Titan?? Μάλλον θα παίξει κοντά σε 780 με πιο χαμηλή τιμή. Άλλωστε απο τη παρουσίαση βγαίνει ότι δεν προσπαθεί να πουλήσει απόλυτες επιδόσεις αλλά υπηρεσίες και καινοτομία όπως ενοποίηση στο gaming Με κονσόλες, ευρύτερο tressFX, ήχος καινοτόμος κλπ

Δημοσ.

To είδατε το Μantle;;;; Low level access σε amd gpus για boost επιδόσεων σε σχέση με dx11!

Για μένα αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή της βραδιάς!

Και θα το υποστηρίζει η frostbite engine!

• Like 1
Δημοσ.

To είδατε το Μantle;;;; Low level access σε amd gpus για boost επιδόσεων σε σχέση με dx11!

Για μένα αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή της βραδιάς!

Και θα το υποστηρίζει η frostbite engine!

Low level API ε.Θα το χουν και στο BF4 αργότερα.

4Aecf.jpg

Δημοσ.

Όποιος καταλαβαίνει ή έχει καταλάβει τι γίνεται στις κάρτες γραφικών και στην αρχιτεκτονική της νανοτεχνολογίας δεν λέει ότι ναναι μόνο και μόνο για να το πει.

Η AMD άργησε? Τι άργησε?

Η nVidia τι έκανε? Έβγαλε κάτι καινούριο? Όχι

Το 2014 θα βγούνε νέες κάρτες ουσιαστικά.

Η nvidia έκανε ένα rebrand για ότι αρπάξει ο κώλος της και το ίδιο πάει να κάνει η amd παίζοντας έξυπνα και με τις τιμές.

Έχει κάποιος 7970 ή 680/770 και δεν είναι ευχαριστημένος?

Υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια που δεν μπορείτε να παίξετε? Όχι.

Τι αγχώνεστε για τις κάρτες αφού δεν υπάρχει ποικιλία στο software.!

• Like 1
Δημοσ.

Ένα 3d mark από μόνο του δε λέει κάτι φίλε.5 TFlop computing power είναι πάνω από Titan πάντως.Θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες που θα βγει.

Nαι οντως απο το 3Dmark δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.Το r290 σημερα δεν θα το ανακοινωνανε ?

Γιατί δεν τους λέτε που και πως να μετράνε τις κάρτες τους ? :rolleyes:

Άνθρακες ο θησαυρός..  (τουλάχιστον έτσι δείχνει)..

Εγώ κάτι τρυκακια από αυτά που εντυπωσιάζουν τις ηλικίες 9-15 έχω δει μέχρι στιγμής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...