Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα δινω και τα 300 παντως δεν εχω ιδεα απο hardware ειναι καλυτερη απο την 7970???Εχει και ονσοματομενο ηχο???Δηλαδη η 7970 ειναι καλυτερα απο την R9 280???

Δημοσ.

To AMD audio  είναι μάλλον μια κίνηση αντίστοιχη του physx.

Μέχρι στιγμής το μόνο που βλέπουμε είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή για την 280Χ aka 7970 (ghz).

Το Thief θα χει Trueaudio; Κολλάει καλά.

Δημοσ.

Αν η 280 είναι αντίστοιχη της 7970gh edition στα 300€ πάει πολύ καλά το πράγμα. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει 285 και 290 άρα περίπου η 285 θα έχει 390€ και θα είναι δυνατότερη από την 770 και η 290 έχω την εντύπωση ότι θα κυμαίνεται γύρω στα 520€ με επιδόσεις κοντά στην 780.

Δεν έχω δει την παρουσιασή επειδή είμαι εκτός σπιτιού. Απ'ότι καταλαβαίνω βάζει κάτι καινούριο η amd στις κάρτες της που έχει να κάνει με τον ήχο. Μόνο αρνητικό δεν το βρίσκω.

Δημοσ.

Δεν έχει 285. Απότι καταλαβαίνω η 280 θα είναι κάτω απο 7970 ghz και μάλλον προς 7970 απλή. Η 290 θα είναι κάτω απο 780 αλλα αρκετά πιο φθηνή φαντάζομαι

Δημοσ.

Εγω αυτο που βλεπω στα video της ruby ειναι οτι τα robot μοιαζουν στην φατσα του robot που εχουν τα κουτια της intel απ'εξω. :P

όταν τα είδα μου φάνηκε ότι εχουν ελαφρύ πράσινο και θυμίζουν box-art από nvidia.... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...