John-lamia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δικαίωμά σου. Καλό θα ήταν βέβαια να κάτσεις να κάνεις έναν υπολογισμό και να δεις πόσο πληρώνεις στη ΔΕΗ για gaming, ή μάλλον τη διαφορά που θα πλήρωνες σε σχέση με άλλη VGA. σιγά πόσα δίνουμε στην ΔΕΗ απ το pc gaming. κόβουμε κανέναν καφέ και κανά τσιγάρο και είμαι πολύ ποιο κερδισμένοι. η κατανάλωση είναι θέμα τροφοδοτικο όσο αναφορά για την αγορά μιασ κάρτασ. αμα το τροφοδοτικο πληρεί τισ προδιαγραφές στα watt ασε την κάρτα να βαραει fps όλη μέρα.
Ailuros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Στην Ελλαδα ναι καθως το κοστος της πραγαμτικης καταναλωσης ειναι πραγματι σχετικα μικρο. Ελα ομως που εγω δεν ειμαι Ελλαδα και το κοστος του ρευματος ειναι πολυ ξεφευγε εδω που ειμαι. Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Οι λαμπτήρες σου σε ΟΛΑ τα φωτιστικά είναι οι συμβατοί ή οικονομίας; Επίσης πόσες "πράσινες" συσκευές έχει ακριβώς το νοικοκυριό;
John-lamia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αντε να δούμε τι θα γίνει αν άξιζε που περίμενα.. Κατι κοντά σε 7870 θα υπάρχει ? Δεν μου χρειάζεται παραπάνω εγώ περιμένω νά δω τι παίζει σε επιδώσεισ με τιμή. περιμένω κάρτα ισοδύναμη σε 7950 και λίγο ακόμα σε τιμή λίγο παραπάνω από 7870. τόσα χρόνια πέρασαν με την σειρά 7. άντε να δούμε, θα την αλλάξω την 6870 φέτος η θα παω για του χρόνου... αμα βγάλουν κάρτα 200-230€ με αντίστοιχες επιδώσεισ από 6870 σε 7870 και λίγο παραπάνω από 7950 τότε θα κάνουμε αλλαγή. αμα θέλουν ένα σκασμο € για κάρτα παω για ps4.
Petert Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Να δουμε το πρωτο αυτογκολ και στα αγγλικα... http://wccftech.com/amd-curacao-pro-volcanic-islands-graphics-card-benchmarked-faster-radeon-hd-7870/ Ξαφνικα ανακαλυψαμε το Performance/Watt, αυτα ειναι τα κολπα των manager, δηλαδη δεν χανει απο την gtx 760 γιατι εχει καλυτερο Performance/Watt, απιστευτα πραγματα.
adtakhs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Οι λαμπτήρες σου σε ΟΛΑ τα φωτιστικά είναι οι συμβατοί ή οικονομίας; Επίσης πόσες "πράσινες" συσκευές έχει ακριβώς το νοικοκυριό; Το δικο μου εχει πολλες πρασινες συσκευες .... Τον κλασικο θερμοσιφωνα (4,7KW) , την κλασικη κουζινα (6KW) και το κλασικο πληντηριο (3,6KW) .... Μετα ψαχνουμε για τις καταναλωσεις μιας καρτας ... Να δουμε το πρωτο αυτογκολ και στα αγγλικα... http://wccftech.com/amd-curacao-pro-volcanic-islands-graphics-card-benchmarked-faster-radeon-hd-7870/ Ξαφνικα ανακαλυψαμε το Performance/Watt, αυτα ειναι τα κολπα των manager, δηλαδη δεν χανει απο την gtx 760 γιατι εχει καλυτερο Performance/Watt, απιστευτα πραγματα. Λογικα αν εχεις καλυτερο performace/watt μπορεις να βγαλεις καλυτερη αποδοση με την εκαστοτε αρχιτεκτονικη απο τον αλλο αν την πιεσεις στα ορια .
tmjuju Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Νταξ έχει παρεξηγηθεί και λίγο η όλη υπόθεση οικονομία Όντος τα +/-30w τις λίγες ώρες gaming λίγο θα επιβαρύνουν Αλλά πετώντας την προηγούμενη κάρτα και πηγαίνοντας σε νέα, μη ξεχνάμε ότι αγοράζουμε ένα νέο προϊόν για το οποίο έχουν καταναλωθεί πόροι Η καλύτερη ανακύκλωση είναι η επαναχρησιμοποίηση – μη ξεχνάτε τα ανίψια σας όταν αναβαθμίζετε την παλια σας κάρτα Το που θα κάψει ο καθένας παραπάνω ρεύμα είναι λιγάκι δική του υπόθεση – άλλος βαζει χριστουγεννιάτικες λάμπες –άλλος όχι Λ.χ. psu 80+ με δυνατότητες 1000w έχει καλό βαθμό απόδοσης μόνο εάν όντος χρειαζόμαστε πολύ ρεύμα, σε χαμηλότερη κατανάλωση ο βαθμός απόδοσης πέφτει Επίσης ένα UPS Μπορεί να επιβαρύνει λ.χ. 15% αλλά και πάλι προτείνεται Το perf/watt έγινε σημαντικό από τη στιγμή που χτυπήσαμε το power wall , και φυσικά ευελπιστούμε σε κάθε νέα αρχιτεκτονική να έχουμε καλύτερο perf/watt (και η αλήθεια είναι ότι καλά τα πάμε) Δηλαδή να είναι πιο αποδοτική Αυτό φυσικά απαιτεί καλύτερο σχεδιασμό, καλύτερα και περισσότερα optimizations, άρα και καλές προβλέψεις για το workload . Είναι σίγουρα μια εξελικτική διαδικασία. Θεωρώ ότι η γενιά που θα έρθει θα έχει καλύτερο δείκτη από την προηγούμενη γενιά – όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. 1
John-lamia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικα αν εχεις καλυτερο performace/watt μπορεις να βγαλεις καλυτερη αποδοση με την εκαστοτε αρχιτεκτονικη απο τον αλλο αν την πιεσεις στα ορια . ναι αλλα ποτε ??????????? τι θελει να πει ? αναφερεται σε εκδόσεις που θα μας ερθουν οι οποιες θα ειναι o/c edition απ την καθε εταιρια ?
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών κλοκάρει ε;
PolonosJ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτή η κάρτα της φωτογραφίας πόσο έχει
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ugly κάρτα, αλλιώς την περίμενα από την leaked photo της DICE
konstantinos77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Nαι και αυτη της Dice ηταν ωραια ,μαυρη ολη με sport υφη..
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 crossfire δεν?ή είναι prototype και δεν έκοψαν ακόμη το Pcb;
konstantinos77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Eχει crossfire στην τεταρτη εικονα πανω αριστερα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα