Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δικαίωμά σου.

Καλό θα ήταν βέβαια να κάτσεις να κάνεις έναν υπολογισμό και να δεις πόσο πληρώνεις στη ΔΕΗ για gaming, ή μάλλον τη διαφορά που θα πλήρωνες σε σχέση με άλλη VGA.

Δημοσ.

Αν υπάρχει μια μαξ κατανάλωση που οι εταιρίες δεν θέλουν να ξεπερνούν,ενδιαφέρει και τους enthusiasts το perf/watt γιατί παίρνουν περισσότερες επιδόσεις σε αυτό το όριο.

Δημοσ.

Δικαίωμά σου.

Καλό θα ήταν βέβαια να κάτσεις να κάνεις έναν υπολογισμό και να δεις πόσο πληρώνεις στη ΔΕΗ για gaming, ή μάλλον τη διαφορά που θα πλήρωνες σε σχέση με άλλη VGA.

Mετα τον τελευταιο λογαριασμο της ΔΕΗ ειλικρινα θελω να κατσω να βρω περιπου ποσο αντιστοιχει ..

Δημοσ.

Δεν είναι εύκολο να το υπολογίσεις με ακρίβεια, παρά μόνο κατά προσέγγιση.

Η αλήθεια είναι ότι αν παίζεις π.χ. 8 ώρες τη μέρα και κάθε μέρα με κάρτα που καταναλώνει 250W, το ποσό δεν είναι αμελητέο.

Η διαφορά όμως που θα προέκυπτε αν είχες μια κάρτα με ίδιες περίπου επιδόσεις η οποία θα ρούφαγε ~20W λιγότερα, δε νομίζω πως έχει ιδιαίτερο νόημα. Ίσως μόνο αν «έγραφες» πάρα πολλές ώρες gaming μέσα σ' ένα χρόνο, που και πάλι, αν είσαι τόσο καμμένος να παίζεις 8+ ώρες τη μέρα, κάθε μέρα, ε δε νομίζω να σε ενδιαφέρει και πολύ το κόστος.

• Like 2
Δημοσ.

Με 2-3 ώρες max τη μέρα, σιγά το κόστος.

Στην Ελλαδα ναι καθως το κοστος της πραγαμτικης καταναλωσης ειναι πραγματι σχετικα μικρο. Ελα ομως που εγω δεν ειμαι Ελλαδα και το κοστος του ρευματος ειναι πολυ ξεφευγε εδω που ειμαι. 

Δημοσ.

Αντε να δούμε τι θα γίνει αν άξιζε που περίμενα.. Κατι κοντά σε 7870 θα υπάρχει ? Δεν μου χρειάζεται παραπάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...