Zus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εκεί που την φοράς κι εσύ την έχω τοποθετήσει. Θα βγάλω φωτό το μεσημέρι για να αποφανθούν οι ειδικοί για την ορθή τοποθετησή της. Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι η θερμοκρασία οφείλεται στο πίσω fan του case που είτε δεν λειτούργησε εξαρχής (μία εβδομάδα τον έχω τον υπολογιστή) από μλκία τους στο e-shop, είτε όταν τον άνοιξα για να κουμπώσω την GPU, κάτι πείραξα και το αποσύνδεσα. Θα πέσει ψαχτήρι το απόγευμα και θα αποδοθούν ευθύνες
BabisTs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σίγουρα είναι αυτές οι θερμοκρασίες κανονικές? Χθες αναγκάστηκα να βγάλω τη μπλούζα και να μείνω με το κοντομάνικο για να συνεχίσω να παίζω και πίστεψέ με, δεν ήταν η έξαψη από το παιχνίδι. Idle τρέχει από 25 μέχρι 35. Μέχρι τα 92 που είδα χθες σε full load, είναι τριπλάσια θερμοκρασία. Συν το γεγονός ότι μετά από 2 ώρες παιχνιδιού, έφαγα μία κόκκινη οθόνη και πάγωσε το σύστημα, όπου και αναγκάστηκα να κάνω hard reset για να ξεκολλήσει, ένδειξη ότι οι υψηλές θερμοκρασίες μου δημιουργούν πρόβλημα. Αν είσαι με custom profile στα fans της gpu (ελπίζω να μην είσαι με auto fan) είσαι αρκετά ψηλα σε temps για την συγκεκριμένη κάρτα.Αν είσαι με custom τότε ψάξου για το airflow του κουτιού σου!
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εγω ειμαι με auto fan (μην βαρας Μπαμπη ) αλλα 1180 clock gpu και 1600 clock ram
Zus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αν είσαι με custom profile στα fans της gpu (ελπίζω να μην είσαι με auto fan) είσαι αρκετά ψηλα σε temps για την συγκεκριμένη κάρτα.Αν είσαι με custom τότε ψάξου για το airflow του κουτιού σου! Ήμουν με auto και το γύρισα σε custom, βάζοντας τις ρυθμίσεις στο curve από 50 βαθμούς και πάνω να δουλεύει στο 70%, όπως σύστησες μερικές σελίδες πιο πίσω στον Λευτέρη και στο 89% να μαξάρει, όπως πρότεινε ο φίλος Apoll παραπάνω, αλλά εκεί έφαγα και την κόκκινη οθόνη (με auto απλώς ζεσταινόμουν, δεν χρειάζομαι και καλοριφέρ )
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 75 βαθμους εφτασα σε stress test με το Furmark την εψησα την καρτα Νεο hotfix 16.1.1 στο 18.9.9 θα το εχουν φτιαξει
Zus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, το πρόβλημα εντοπίστηκε. Στην προσπαθειά μου να κουμπώσω το βαγόνι στην PCI αποσυνδέθηκε το 4πινο που έδινε ρεύμα στο πίσω ανεμιστηράκι. Το σύνδεσα και η κάρτα σε full load με τις ίδιες ρυθμίσεις στο Battlefront, πάνω από 58 βαθμούς δεν ανέβηκε ποτέ. Το case από καλοριφέρ, έγινε ψυγείο Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2016 από Zus 1
Occultist Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το γνωρίζετε, φαντάζομαι, ότι το Furmark μπορεί, σχετικά εύκολα, να κάνει πραγματική ζημιά, ακόμα και σε stock καταστάσεις, έτσι; 7
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το γνωρίζετε, φαντάζομαι, ότι το Furmark μπορεί, σχετικά εύκολα, να κάνει πραγματική ζημιά, ακόμα και σε stock καταστάσεις, έτσι; Ε????
BabisTs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχει δίκιο ο Occutlist παραπάνω...καμμένα vrm ακόμα και σε stock καταστάσεις!!! 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πως βλεπουμε αν σε μια καρτα εχει καψει vrm?
Dennisbest Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το γνωρίζετε, φαντάζομαι, ότι το Furmark μπορεί, σχετικά εύκολα, να κάνει πραγματική ζημιά, ακόμα και σε stock καταστάσεις, έτσι; Νομίζω πως γι αυτόν ακριβώς τον λόγο , είχανε κάνει ειδικό προφίλ για το furmark στους drivers , ώστε να throttlάρουν ακόμα και χωρίς να φτάνουν το όριο θερμοκρασίας/κατανάλωσης. Εγώ που είχα δοκιμάσει με την 7950 , κατέβαζε ακόμα και σε στοκ συχνότητα , ενώ σε βαρύ game , τα ρολόγια ήταν σταθερά ακόμα και με βαρύ overclock.
Zus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το γνωρίζετε, φαντάζομαι, ότι το Furmark μπορεί, σχετικά εύκολα, να κάνει πραγματική ζημιά, ακόμα και σε stock καταστάσεις, έτσι; Έφαγε ήδη uninstall. Thanx!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά σε 390χ nitro(tri-x) τι θερμοκρασίες έχετε σε gaming /benchmark? Χθες παίζοντας blade and soul ειδα 112 βαθμους max και έπαιζε γύρω στο 88-92 κατά μέσω όρο ,πρόβλημά airflow δεν είναι σίγουρα μιας και είναι σε benchtable, ψακτηκα γιατί κάτι πήγα να δω σε έναν ανεμηστηρα και το Backplate της εκαιγε Ίδια αποτελέσματα έχω και σε crismon αλλά και σε 15,κατι που δοκίμασα
juno12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 πολύ μεγάλη θερμοκρασία φίλε μου. οι ανεμιστήρες της παίζουν στις σωστές στροφές;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 πολύ μεγάλη θερμοκρασία φίλε μου. οι ανεμιστήρες της παίζουν στις σωστές στροφές; Ναι με custom Profil einai μετα τους 60 βαθμους πανε στο 100% παρολα αυτα καποιο σκαλωμα πρεπει να ειχε φαει το gpu z σημερα ακομα και στο test του occt δεν περναει τους 70
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα