kostasfalcon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Βρηκε τοιχο!!!! μεχρι ποσά mm κάρτα χωραει το κουτι σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Βρηκε τοιχο!!!! Καλορίζικια και καλό ταβάνιασμα στο oc!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω το CM 690 plus window εχω στην σελιδα γραφει VGA Card length :304.0mm Καλορίζικια και καλό ταβάνιασμα στο oc!!! Το ASIC το βλεπω λιγο ποιο ψηλα 73.3 ειχε η αλλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το ASIC το βλεπω λιγο ποιο ψηλα 73.3 ειχε η αλλη. Μη δίνεις και πολλή σημασία στο asic.Μπορεί να βρεις και κάρτα με χαμηλότερο asic να κλοκάρει καλύτερα από μία με ένα μεγαλύτερο asic.Αλλά γενικά μια χαρά σε βρίσκω και σε asic quality.Τέσταρε και τα temps& το oc όποτε μπορείς φίλος!!!Θα είσαι πολύ καλύτερα και στα δύο σίγουρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Τωρα παω να βαλω τα overclocked διαολια μου για υπνο και κατα τις 3 θα ασχοληθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλορίζικο το κτήνος, τυγχάνει να έχω δει από κοντά και να έχω δουλέψει σε μηχάνημα 390 nitro και έχω να πω πως τα σπάει από θερμοκρασίες και απόδοση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πως μπορώ να δω το asic? Στο gpu z μου λέει not supported on this card Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μη δίνεις και πολλή σημασία στο asic.Μπορεί να βρεις και κάρτα με χαμηλότερο asic να κλοκάρει καλύτερα από μία με ένα μεγαλύτερο asic.Αλλά γενικά μια χαρά σε βρίσκω και σε asic quality.Τέσταρε και τα temps& το oc όποτε μπορείς φίλος!!!Θα είσαι πολύ καλύτερα και στα δύο σίγουρα... Οι ανεμιστηρες απλα δεν υπαρχουν μπορεις να τρεχεις 3D mark και να κοιμασαι διπλα. Ρευματα δεν πειραξα το αφησα με το προγραμμα Sapphire TRIXX στα +19mv που ηταν εβαλα GPU απο 1040 στα 1150 και τις μνημες απο 1500 στα 1600 Στα 1160 Βρε παλικαρια στο προγραμμα εχει ενα power limit που ειναι στο 0% και φτανει μεχρι +50% η -50% τι ειναι αυτο; Εριξα μια ματια και στις θερμοκρασιες σε full load φτανει τους 70 βαθμους αλλα με τους ανεμιστηρες στο 44% που οπως εγραψα ποιο πανω κοιμασαι διπλα τους. Τους ανεμιστηρες τους εχω αφησεις στο auto δεν τους εχω πειραξει. Πως μπηκε στο κουτι ???? Form Factor 2.2 Part Slot Occupied 12.1 X 5 X 1.7 Dimension /Inch 308 X 127 X 42.3 Dimension /mm Maximum Compatibility VGA card length: 304mm / 11.96 inch CPU cooler height: 177mm / 6.96 inch Η καρτα γραφει οτι ειναι 308 και το κουτι οτι παιρνει μεχρι 304 !!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Οτι αρχισε να προθερμενεται η GPU LLLEFTERIS δωσε πονο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Οτι αρχισε να προθερμενεται η GPU LLLEFTERIS δωσε πονο!!!! Σιγα μην το ανεβασω περισσοτερο μια απλη 390 εχω δεν εχω καμια 980ti σαν μερικους μερικους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Απλη δεν την λες μια 390,δωστης φαι (ρευματακι) και εκει στα 1200+ βαλε θα δεις πραγματικη δυναμη φιλος.Σιγουρα ανεβαινει και αλλο και ο πυρηνας και η μνημη της... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Απλη δεν την λες μια 390,δωστης φαι (ρευματακι) και εκει στα 1200+ βαλε θα δεις πραγματικη δυναμη φιλος.Σιγουρα ανεβαινει και αλλο και ο πυρηνας και η μνημη της... Ολα αυτα για να παιζει ο γιος μου mame arcade games ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Βασικά για να δεις τα όρια της gpu σου...για mame και μία 9600gt αρκεί και περισσεύει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Στην άλλαξαν τελικά έτσι???Αντε καλορίζικη Λευτέρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ολα αυτα για να παιζει ο γιος μου mame arcade games ? Πες μου ότι αστειεύεσε....γιατι mame παίζει και μια Intel HD graphics..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα