Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρουμε κάτι για τισ καρτεσ των ~250€ ?

η μόνο για την μεγάλη ξέρουμε ?

πχ, η HD9870 θα είναι καλύτερη απ την HD7950 που υπάρχει τώρα ?

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια επειδη περιμενω να βγει η νεα σειρα της ΑΤΙ για να κανω μια αναβαθμησουλα τον υπολογιστη θα υπαρχει κατι καλο που να κιμενεται απο 250-300 ευρω?Εγω αυτην την στιγμη εχω την Saphire 1gb5850

Δημοσ.

Παιδια επειδη περιμενω να βγει η νεα σειρα της ΑΤΙ για να κανω μια αναβαθμησουλα τον υπολογιστη θα υπαρχει κατι καλο που να κιμενεται απο 250-300 ευρω?Εγω αυτην την στιγμη εχω την Saphire 1gb5850

Θα βγει ολοκληρη σειρα .... Προβλεπω καποια αντιστοιχη καρτα με 7970 στα 250-260€ .... ή την ίδια την 7970 με χαμηλότερη τιμή ! Τώρα έχει 335€ ....

Δημοσ.

Αυτή μάλλον

http://www.legitreviews.com/amd-curacao-pro-volcanic-islands-graphics-card-pictured-w-new-gpu-cooler_124554

24 ώρες ακόμα. Αύριο ζωντανά εδώ στις 10 το βράδυ:

http://www.youtube.com/watch?v=bHfmM6QYWNM

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ Θέλω τα ωραία μανκα γκομενακια που είχαν πάνω οι παλιές κάρτες της Ati.

Ως την σειρά HD 3xxx ήταν νομίζω. Και πάντα reference υλοποίηση.

Δημοσ.

@ ahristos

Άμα αυτή έχει 250-300€ τότε fail, τσάμπα αναμονή… όχι και τα rebrand τις 7870 / 7850 τόσο… χίλιες φορές να πάρω gtx760 στα 220€ ή HD7970 asus top στα 255€…. Σκοπός είναι να έχει η R9 280 / 280x (7950/ 7970 rebrands) κάπου εκεί…

Λίγο έμεινε θα μάθουμε….

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...