mkp Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλά που την έχω σε νεράκι !! Πρόσεξε μην σου βαλή βενζίνη στο νεράκι οπός λέι και ο ξεδοντιάρης πιο πανό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Users Claim That Crimson Software Killed Their AMD GPUs, AMD Acknowledges Software IssueΑυτο που πραγματικα συμβαινει ειναι το εξης και ουδε μια σχεση εχει με αυτα που γραφει το αρθρο.Αντι να εχει σαν προεπιλογη το 50% την ταχυτητα του ανεμιστηρα που ειχε το ccc οταν επιλεγεις manual,εχει 20%.Τι γινεται τωρα,για να εχεις ελεγχο του fan αναλογα με την θερμοκρασια,πρεπει να βαλεις msi afterburner.Μολις ανοιγει το ab,αυτοματα επιλεγεται ο manual ελεγχος του ανεμιστηρα και δουλευει συμφωνα με το profile που εχει φτιαξει ο καθε χρηστης.Επειδη ομως ο crimson εχει σαν προεπιλογη το 20% στο manual,ο ανεμιστηρας δεν μπορει να ξεπερασει το 20% ακομα και με το fan profile.Απλα πας το manual στο 70% και ανοιγοντας ab δεν εχεις θεμα. Αν πας χειροκινητα μεσα απο τον crimson το fan σε οποια τιμη θελεις,μια χαρα δουλευει.Στην auto ρυθμιση,οι drivers της amd ποτε δεν ανεβαζαν στροφες αναλογα με την θερμοκρασια.Μεχρι 80 βαθμους νομιζω(δεν ειμαι και 100% σιγουρος για το ακριβες νουμερο) στο 20% τρεχει ο ανεμιστηρας.Ετσι δουλευαν η 5870,η 6970,η 7970,η 290 που εχω τωρα και μια 280Χ ενος φιλου.Οτι υπαρχει bug υπαρχει,οχι με τον τροπο που περιγραφουν στο αρθρο και οτι καιγονται καρτες απο αυτο.Ελεος.Δεν αναφερομαι σε εσενα psycho,για το λινκ μιλαω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο που πραγματικα συμβαινει ειναι το εξης και ουδε μια σχεση εχει με αυτα που γραφει το αρθρο.Αντι να εχει σαν προεπιλογη το 50% την ταχυτητα του ανεμιστηρα που ειχε το ccc οταν επιλεγεις manual,εχει 20%.Τι γινεται τωρα,για να εχεις ελεγχο του fan αναλογα με την θερμοκρασια,πρεπει να βαλεις msi afterburner.Μολις ανοιγει το ab,αυτοματα επιλεγεται ο manual ελεγχος του ανεμιστηρα και δουλευει συμφωνα με το profile που εχει φτιαξει ο καθε χρηστης.Επειδη ομως ο crimson εχει σαν προεπιλογη το 20% στο manual,ο ανεμιστηρας δεν μπορει να ξεπερασει το 20% ακομα και με το fan profile.Απλα πας το manual στο 70% και ανοιγοντας ab δεν εχεις θεμα. Αν πας χειροκινητα μεσα απο τον crimson το fan σε οποια τιμη θελεις,μια χαρα δουλευει.Στην auto ρυθμιση,οι drivers της amd ποτε δεν ανεβαζαν στροφες αναλογα με την θερμοκρασια.Μεχρι 80 βαθμους νομιζω(δεν ειμαι και 100% σιγουρος για το ακριβες νουμερο) στο 20% τρεχει ο ανεμιστηρας.Ετσι δουλευαν η 5870,η 6970,η 7970,η 290 που εχω τωρα και μια 280Χ ενος φιλου.Οτι υπαρχει bug υπαρχει,οχι με τον τροπο που περιγραφουν στο αρθρο και οτι καιγονται καρτες απο αυτο.Ελεος.Δεν αναφερομαι σε εσενα psycho,για το λινκ μιλαω. Έχουν βγάλει hotfix http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/November-30-hotfix.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά εμφανίζει σε κανέναν το παρακάτω πρόβλημα; Δοκίμασα latest Crimson και Catalyst 15.11.1 beta και μου το κάνει και στα δυο.Το πρόβλημα, μπορώ να το αναπαράγω κάνοντας αυτό που κάνω στο gif αυτό. Όταν περνάω κάπου που ο κέρσορας πρέπει να γίνει "χεράκι", μετά δεν ανανεώνει το σχήμα του σε βελάκι ενώ θα έπρεπε, παραμένει χεράκι μέχρι να το ξαναπεράσω από εκεί που κόλλησε. Συμβαίνει και σε άλλα σχήματα, πχ κολλάει σε βελάκι εκεί που θα έπρεπε να είναι χεράκι, ή στο σχήμα "drag" όταν κάνεις resize ένα παράθυρο κ.ο.κΣτο GIF δε φαίνεται όπως στην οθόνη μου, αλλά όταν κάνω το μπλε ορθογώνιο, στην οθόνη μου φαίνεται να είναι χεράκι και όχι βελάκι. Win8.1, R9 380. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 κανενα προβλημα εγω...εκανες Install με ddu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ναι φυσικά. Στο σύστημα μάλιστα πριν μπει η κάρτα είχε γίνει fresh install των windows. Για να είναι σίγουρο, πρέπει πχ. το Τοπικός δίσκος © να μη φαίνεται όλο, ώστε το να μην υπάρχει κενό μεταξύ του κομματιού που πρέπει να είναι χεράκι ή βελάκι ο κέρσορας, δηλαδή ακριβώς όπως είναι στο gif. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 AMD Discusses 2016 Radeon Visual Technologies Roadmap Radeon Technologies Group - Tech update December 2015 - Article Page 1 - LFC and HDMI FreeSync AMD Radeon GPUs to Get Major Display Tech Overhaul in 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ευπρόσδεκτες οι ανακοινώσεις Το θέμα είναι ποτέ θα έρθουν Μόνο αυτό δεν λένε, και πιθανά να μη δούμε τίποτα Q1 Q2 και να περιμένουμε του χρόνου τέτοια εποχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 παιδες μετα απο απουσια αρκετων μερων εκανα update σε crimson εκανα clean install με ddu το θεμα ειναι οτι οποτε ανοιγω ενα παιχνιδι βγαινει μπλε οθονη....το googlara λιγο αλλα δεν ειδα καμια απαντηση εχετε καμια ιδεα?εχω asus r9 270x 2gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 παιδες μετα απο απουσια αρκετων μερων εκανα update σε crimson εκανα clean install με ddu το θεμα ειναι οτι οποτε ανοιγω ενα παιχνιδι βγαινει μπλε οθονη....το googlara λιγο αλλα δεν ειδα καμια απαντηση εχετε καμια ιδεα?εχω asus r9 270x 2gb Γενικά ακόμα έχουν θεματάκια οι crimson ακόμα.Καλό είναι να επιστρέψεις στους αμέσως προηγούμενους που είχες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστω πολυ τελικα δικο μου μαλλον ηταν το λαθος δεν ειχα βαλει το directx μετα το clean install υγ: ακυρο το ξαναεκανε παλι στην αγαπημενη 15.7.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 και συνεχιζω εγω....κατεβασα και εβαλα και αλλους drivers αλλα μου κανει παλι τα ιδια....καμια λυση ρε παιδια?αν και φοβαμαι οτι δεν αποφευγω το φορματ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Πες μας όμως από τι αποτελείται το μηχάνημα να βγάλουμε άκρη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 @babis13 Όπως το περιγράφεις, πάντως, δε φαίνεται να είναι θέμα του Catalyst. Κάποιο άλλο, γενικότερο, πρόβλημα υπάρχει στο σύστημά σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Για κάποιο λόγο δεν μου αποθηκεύει τις ρυθμίσεις στο global settings > global overdrive.όποτε κάνω restart χάνονται.Πατάω apply αφού κάνω την οποιαδήποτε αλλαγή αλλά τσάμπα.Έχω κάνει καθαρό intall τους τελευταίους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα