The__Blade Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Βιάζεστε όλοι, και αυτοί που μιλούν υπέρ και αυτοί που μιλούν κατά. υπομονή 2 μέρες. Επειτα μπορεί το αστέρι να μην είναι η 290Χ και να είναι κάποιο άλλο μοντέλο. Εγώ αν στοιχιμάτιζα θα έλεγα ότι η 290 είναι που θα φέρει αλλαγές στην αγορά.
ultraex2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εδιτ : sorry για το ιδιο post δε το ειδα ενας moderator αs κανει το κοπο να το σβησει !! κατι εσκασε μυτη παντως !! αποσπασμα The image shows a video card with an entirely new GPU cooler design on the graphics card that is unlike anything we have seen before AMD Curacao Pro ‘Volcanic Islands’ Graphics Card Pictured w/ New GPU Cooler - Legit Reviews Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2013 από ultraex2003
Prospector8 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Νομιζω εχει ξανανεβει αυτο πριν 2-3σελιδες απο τον Millenium,αν δεν με απατα η μνημη μου. 1
Ailuros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Από άποψη "γαργαλήματος" δεν νομίζω να καίγεται πολύ η amd μιας και έχει κλείσει αποκλειστικά και τις δυο next gen κονσόλες σε δικό της hardware. Θεωρητικά πάντα, τα next gen console ports δεν θα είναι optimized για amd hardware; Η AMD με τις κονσόλες καλύπτει τα νώτα της μόνο βράχυ- και ουχί μακροχρόνια. Το δεύτερο θα ισχύσει μόνο σε ένα βαθμό αν και εφόσον η NV χαλαρώσει τραγικά το devrel της. 1
tmjuju Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ο μεγάλος πυρήνας είναι καθαρά για το performance crown, σιγά τα κέρδη που έχουν από τέτοιους πυρήνες..Την AMD και δεν την νοιάζει και δεν την συμφέρει να βγάλει τέτοιους πυρήνες γιατί το κόστος είναι μεγάλο, κακά yields και τα κέρδη μηδαμινά. Είπαμε, οι gaming κάρτες που πουλάνε είναι 760/7950, οι παραπάνω είναι για λίγους. Η AMD με τις κονσόλες καλύπτει τα νώτα της μόνο βράχυ- και ουχί μακροχρόνια. Το δεύτερο θα ισχύσει μόνο σε ένα βαθμό αν και εφόσον η NV χαλαρώσει τραγικά το devrel της. Εγώ νομίζω ότι όσα ξέραμε παλιά καλά θα κάνουμε να τα αναθεωρήσουμε Λ.χ. η στρατηγική του μισού πύρινα – είναι πια πολύ παλιά λείπουν που λέει ο λόγος οι αρχικοί εμπνευστές της από την AMD/ATI Αλλάζει ο κόσμος της πληροφορικής και φυσικά οι εταιρίες αλλάζουν στρατηγικές Φυσικά και χρειάζεται ετοιμότητα και προετοιμασία και νέες στρατηγικές από όλους Θεωρώ φυσιολογικό τα αρχικά product plans / programs / portfolios 3ετίας να ακυρωθούν Όπως και οι σχέσεις με την αγορά, τους κατασκευαστές, τους ISV / IHVs , τους developers
ahristos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Χε! Διάβαζα αυτό σήμερα: NSA held a groundbreaking ceremony at Ft. Meade in May 2013 for its High Performance Computing Center 2, expected to open in 2016.[69] Called Site M, the center has a 150 megawatt power substation, 14 administrative buildings and 10 parking garages.[57] It cost $3.2 billion and covers 227 acres (92 ha; 0.355 sq mi).[57] The center is 1,800,000 square feet (17 ha; 0.065 sq mi)[57] and initially uses 60 megawatts of electricity.[70] Και σκεφτόμουν: Τι καλύτερο για τον σκοπό τους εκτός από τις Radeon; Άμα δεν ακούσετε νέα μου τις επόμενες μέρες θα ξέρετε... Επεξεργασία. Μάλλον δεν θα ξέρετε. Θα σπάσουν το pass μου και θα μιλήσουν εκ μέρους μου
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 6 κατοστάρικα in your face DICE leaks picture of AMD Radeon R9 290X Hawaii GPU 4
Prospector8 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορω να πω οτι μαρεσει.. Αλλα παλι θα προτιμησω τις custom υλοποιησεις xD
The__Blade Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίο το minimal look, αλλά θέλει και ένα backplate για να είναι κομπλέ. Η σειρά 69χχ ήταν φοβερή εμφανησιακά σαν στοκ λύση. 1
Millennium Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε συνομωσιολόγε ahriste Μη βάζετε ξανά τις ίδιες ειδήσεις αν γίνεται.
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 6 κατοστάρικα in your face DICE leaks picture of AMD Radeon R9 290X Hawaii GPU πραγματικό αριστούργημα......η φώτο τα λέει όλα.πολύ ωραίο και το backplate
Fulgore1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματικό αριστούργημα......η φώτο τα λέει όλα.πολύ ωραίο και το backplate Που το είδες το backplate; Η φωτο τα λεει ολα απο την μπροστα οψη ομως
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Που το είδες το backplate; ειρωνικά το είπα άντε!μια και σήμερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα