Ailuros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 ΄Εχεις voltage ρυθμίσεις για πυρήνα και για μνήμες σωστά; Το aux αν θυμάμαι καλά είναι για την υπόλοιπη κάρτα (aux για auxiliary?). Θα σου χρειαστεί μόνο να το πειράξεις αν ξεπατώσεις την κάρτα στον υπερχρονισμό. Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες καλό είναι να το αφήσεις ως έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Έχει ρύθμιση μόνο για πυρήνα και aux. Στο afterburner το aux είναι σταθερά 1V και με το slider δίνει max +100mV όσο δηλαδή και το core. Μου φάνηκε παράξενο πάντως που πυρήνας και μνήμες είναι στο ίδιο slider, δοκίμασα με μαμά core μόνο μνήμες και αν δεν δώσω vcore απο το slider δεν πάει. Οπότε αυτή είναι η λογική λειτουργία του afterburner ή της συγκεκριμένης κάρτας μοντέλου να υποθέσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Μπορεί να είναι άσχετο με το θέμα αλλα θα το γράψω.Εχω την sapphire toxic 290 και την έβαλα σε νερό.Ενώ σε idle όλα είναι τέλεια χαμηλές θερμοκρασίες και αθόρυβη και full load υπάρχει θέμα.Σε όποιο bench και αν τρέξω η κάρτα φτάνει top 45 βαθμούς όπως και το vrm 2 στους 45 βαθμούς το vrm 1 απο 80 μέχρι 119 βαθμούς.Το άδειασα το Loop 2 φορές και έβγαλα και νξαναέβαλα το μπλοκ και την δεύτερη μάλιστα έβαλα 2πλό pad στα vrm με την μεγάλη θερμοκρασία αλλα τζίφος πάλι τα ίδια.Λές και εκει δεν πάει καθόλου νερό.Καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει??? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2015 από alldaynews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ποιο block εχεις?Γιατι αυτες οι θερμοκρασιες ειναι πιο ψηλες και απο αερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αυτό έχω http://www.ekwb.com/shop/ek-fc-r9-290x-acetal-rev-2-0.htmlμε αέρα ο πυρήνας πήγαινε 78 βαθμούς τώρα είναι πολύ καλά στο vrm1 έχω θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 δες αυτο http://www.overclock.net/t/1455768/290x-vrm1-high-temps-ek-waterblock 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Απ`οτι διαβάζω σχεδόν όλοι έχουν θέμα με το vrm1 Θερμοκρασίες σε idle και full load με το catzilla 78 βαθμοί τοπ Στο κίτρινο είναι τα vrm 1 και μάλλον έχω κάνει μακακια γιατι εκει pad δεν έχω βάλει αλλα μόνο στις μνήμες.Κοτσάνα εεεεε???Αν βάλω pad εκει δεν θα λιώσουν???η να βάλω λίγο πάστα χωρις pad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 τι θα γινει ρε AMD?? θα τις βγαλεις ποτε τις νεες gpu ΑΜΑΝ...ποιος θα μεινει χωρις καρτα ως 2-6 ιουνιου,βγαινοντας παιχνιδαρες??? Εχω κ καθονται τα 350€ κ μου γυριζει το ματι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τι περιμένεις να πάρεις με 350 ευρώ ; Οι νέες κάρτες της θα 'ναι αρκετά ακριβές λόγω HBM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αν θελουν να χτυπησουν την νεα σειρα nvidia θα εχουν πιο χαμηλες τιμες...εγω εκει πονταρω...κ δν μιλαω να παρω την top,αλλα την 'αναλογη' σειρα με της 970...αλλα κ να μην κατσει αυτη θα τσιμπησω 970 οπου θα εχουν πεσει κ οι τιμες και ας λενε τα παπαγαλακια για 3,5 αντι για 4 κ κουραφεξαλα... Αλλα πιστευω η 380-380χ καπου εκει θα κυμανθει...στα 350-380... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αν θελουν να χτυπησουν την νεα σειρα nvidia θα εχουν πιο χαμηλες τιμες...εγω εκει πονταρω...κ δν μιλαω να παρω την top,αλλα την 'αναλογη' σειρα με της 970...αλλα κ να μην κατσει αυτη θα τσιμπησω 970 οπου θα εχουν πεσει κ οι τιμες και ας λενε τα παπαγαλακια για 3,5 αντι για 4 κ κουραφεξαλα... Αλλα πιστευω η 380-380χ καπου εκει θα κυμανθει...στα 350-380... 380χ 350-380 θα βγει αλλα στο ελλαδισταν θα την εχουν πανω απο 420 ανετα 420 ανετα #hitstheblunt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ειναι και αυτο... ρε γμτ ποτε θα βαλουν μυαλο??? Το ωραιο ειναι οτι στην αρχη τις κατεβαζουν κ μετα απο τον 1ον μηνα τις ανεβαζουν πιο πανω κ απο οτι ειχαν στην αρχη!!!χαχαχαχ... Ειδωμεν...αν κ' περιμενω να ειναι πιο κατω κ τα 380 να ειναι του ελλαδισταν... το πολυ πολυ τα χωνω σε ενα htpc που θελω να φτιαξω για το σαλονακι κ μενω με την 'δανεικη' 760 κ klein mein..χαχαχχαχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ήδη η 290x παίζει στα 370€ και η 290 στα 300€.Δε βρίσκω λόγο να περιμένεις μέχρι τον Ιούνιο.Αν έχεις τα λεφτά, θα σου έλεγα να πάρεις την κάρτα που θες, μιας και απο τις φήμες που ακούμε τελευταία δε προβλέπεται καμιά συνταρακτική προσθήκη στο lineup της AMD σε αυτό το budget και δε νομίζω να δούμε price drop απο την Nvidia (φοβάμαι μη δούμε το αντίθετο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 τι θα γινει ρε AMD?? θα τις βγαλεις ποτε τις νεες gpu ΑΜΑΝ...ποιος θα μεινει χωρις καρτα ως 2-6 ιουνιου,βγαινοντας παιχνιδαρες??? Εχω κ καθονται τα 350€ κ μου γυριζει το ματι!!! Tην ενότητα που λέγαται Pirate Islands λες να την διατηρώ για διακόσμηση; Αν θελουν να χτυπησουν την νεα σειρα nvidia θα εχουν πιο χαμηλες τιμες...εγω εκει πονταρω...κ δν μιλαω να παρω την top,αλλα την 'αναλογη' σειρα με της 970...αλλα κ να μην κατσει αυτη θα τσιμπησω 970 οπου θα εχουν πεσει κ οι τιμες και ας λενε τα παπαγαλακια για 3,5 αντι για 4 κ κουραφεξαλα... Αλλα πιστευω η 380-380χ καπου εκει θα κυμανθει...στα 350-380... Πάρε μια 290 τότε. Υπάρχει ήδη από 300 ευρώ. Το ίδιο πράγμα σχεδόν θα είναι με 5 μαίανδρους παραπάνω. 380χ 350-380 θα βγει αλλα στο ελλαδισταν θα την εχουν πανω απο 420 ανετα 420 ανετα #hitstheblunt Κόψε κάτι. Ειναι και αυτο... ρε γμτ ποτε θα βαλουν μυαλο??? Το ωραιο ειναι οτι στην αρχη τις κατεβαζουν κ μετα απο τον 1ον μηνα τις ανεβαζουν πιο πανω κ απο οτι ειχαν στην αρχη!!!χαχαχαχ... Ειδωμεν...αν κ' περιμενω να ειναι πιο κατω κ τα 380 να ειναι του ελλαδισταν... το πολυ πολυ τα χωνω σε ενα htpc που θελω να φτιαξω για το σαλονακι κ μενω με την 'δανεικη' 760 κ klein mein..χαχαχχαχα... Παρακολουθεί κανείς να δει πόσες απολύσεις έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό και αν το προσωπικό που έχει απομείνει πρέπει να ματώσει για να πετύχει στόχο; Ήδη η 290x παίζει στα 370€ και η 290 στα 300€.Δε βρίσκω λόγο να περιμένεις μέχρι τον Ιούνιο.Αν έχεις τα λεφτά, θα σου έλεγα να πάρεις την κάρτα που θες, μιας και απο τις φήμες που ακούμε τελευταία δε προβλέπεται καμιά συνταρακτική προσθήκη στο lineup της AMD σε αυτό το budget και δε νομίζω να δούμε price drop απο την Nvidia (φοβάμαι μη δούμε το αντίθετο). Α γειά σου Χρυσόστομε! Επιτέλους κάποιος που μπορεί να προβλέψει πάνω από μια κίνηση σε μια σκακιέρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κάψε κάτι. στο εφτιαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα