Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά το μονο σου θέμα θα είναι το mount, κάτι που δεν θα χρειάζεται να αλλάξεις ψήκτρα.

Ναι αυτο θα ειναι το κυριο θεμα μου.αν και ετσι οπως ειναι ο πυρηνας της,πιο μεγαλος δηλαδη,το Plate δεν θα κανει της δικης μου που ειναι μονο για 7950-70.εκτος και εαν το ξανακανουν σαν την σειρα 6 οποτε εκει δεν εχουμε προβλημα.γιατι στην 7 σειρα ηταν λιγο πιο χαμηλος ο πυρηνας,γιαυτο χρειαζοταν το Plate.θα δουμε.

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα.

Οκ,θα περιμενουμε τοτε οπως ολοι καποιες μερες να μαθουμε.thanks.

Δημοσ.

Ναι αυτο θα ειναι το κυριο θεμα μου.αν και ετσι οπως ειναι ο πυρηνας της,πιο μεγαλος δηλαδη,το Plate δεν θα κανει της δικης μου που ειναι μονο για 7950-70.εκτος και εαν το ξανακανουν σαν την σειρα 6 οποτε εκει δεν εχουμε προβλημα.γιατι στην 7 σειρα ηταν λιγο πιο χαμηλος ο πυρηνας,γιαυτο χρειαζοταν το Plate.θα δουμε.

Οκ,θα περιμενουμε τοτε οπως ολοι καποιες μερες να μαθουμε.thanks.

Αν η φωτογραφία του PCB είναι πραγματική τότε οι ψύκτρες 79χχ δεν κάνουν γιατί η GPU ήταν αλλιώς τοποθετημένη (χωρίς να το έχω μετρήσει έμοιαζε να έχει κλίση 45 μοιρών ως προς τον οριζόντιο άξονα του PCB).

Πολύ american bar μου το κάνατε εδώ μέσα. Κατεβάστε τους τόνους & προσπαθήστε να συζητήσετε πολιτισμένα. Εάν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε δεν έχω κανένα ενδιασμό για οποιονδήποτε να του παραχωρήσω όση δωρεάν άδεια του χρειάζεται για να βάλει το κεφαλάκι του κάτω από την βρύση για να επανέλθει λίγο στο φυσιολογικό. Κανείς που θέλει να με κάνει "χαρούμενο" σήμερα ειδικά μέλη με μόνο μερικές συμμετοχές ως τώρα;

edit:

Kαι για να είμαι πιο ξεκάθαρος: hitman69 αφορά εσένα κυρίως. Στην επόμενη εκτός ορίων συμμετοχή γράψε και το αποχαιρετιστήριο.

Για όσους δεν κατάλαβαν οι μετρήσεις που παρέπεμψα στο videocardz ήταν με υψηλότερη από την default συχνότητα. Τώρα η ίδια σελίδα άλλαξε την τιμή και την πήγε 650 λες και είναι μετοχή. Τέλος πάντων η κάρτα δεν είναι φτηνή για αυτό που προσφέρει και δεν είναι και τίποτα το απόλυτα εξαιρετικό, ωστόσο διατηρεί μια πολύ καλή σχέση τιμής/απόδοσης/κατανάλωσης αλλά πάντα στα πλαίσια ενός refresh κατά την ταπεινή μου άποψη.

Και να χαρείτε: don't feed the trolls. Κουμπάκι για αναφορά και τρελλαμένος mod αναλαμβάνει έργο. Τόσο απλό μερσί.

Όταν λες non-reference clocks εννοείς το default turbo-mode ή κανονικό  overclock.

Υπάρχει περίπτωση να βγεί 290Χ Ghz Ed. (ή αντίστοιχο) στα 649; Ενώ η κανονική 290Χ να είναι 549;

Δημοσ.

Πρώτον ξεχνάς ότι μιλάμε για overclocked R290X, δεύτερον η μέτρηση του BF3 είναι για γέλια, η νέα καρτούλα της AMD θα είναι σαν την 780 σε stock ρολόγια.

Δημοσ.

In other news

http://videocardz.com/45837/amd-hawaii-gpu-2816-stream-processors

Ge5bggt.png

aOLPljT.png

Δεν περιμένω όλα να είναι ακριβή από αυτά που λένε όμως, 4500 mhz effective clock; χμμμ

΄Εχει dual BIOS το turbo ανεβάζει και την μνήμη στα 1250. To ΤDP που δίνει ο πίνακας εδώ είναι για το turbo mode. Τα αποτελέσματα που είδαμε ήταν σε turbo.

Θα παρακαλούσα άλλη φορά να ΜΗΝ ξαναδώ παραπομπή σε εικόνα χωρίς το link της ουσιαστικής παραπομπής από κάτω. Εκτός αυτού φτάνει με τις παραπομπές εικόνων χωρίς σχόλια.

• Like 1
Δημοσ.

Τι τουρμπο και ξετούρμπο, η κάρτα με αυτά τα αποτελέσματα που βγήκαν σπέρνει πανικό ... :-D

Σε κανένα διμηνάκι που θα μαξάρει απόδοση και από drivers δεν θα την πιάνει τίποτα.

Δημοσ.

Τι τουρμπο και ξετούρμπο, η κάρτα με αυτά τα αποτελέσματα που βγήκαν σπέρνει πανικό ... :-D

Σε κανένα διμηνάκι που θα μαξάρει απόδοση και από drivers δεν θα την πιάνει τίποτα.

Να παραγγείλω 10 τότε να έχω μπας και φυτρώσει κάτι της προκοπής. Στα αναμενόμενα πλαίσια είναι όλα και τίποτα παραπάνω. ΄Οτι θα αρχίσει να την γαργαλάει λίγο την NV είναι λογικό αλλά δεν βλέπω δυστυχώς θέληση να πάνε σε πόλεμο τιμών γιατί απλά και οι 2 έχουν ανάγκη πλέον και το τελευταίο ταληράκι.

Ναι τους pixie dust οδηγούς περιμένουμε όλοι για να κάνει μια αρχιτεκτονική που προυπάρχει για τόσο καιρό να γαργαλάει τα αστέρια για να το πω ευγενικά.

• Like 2
Δημοσ.

Τις μεγάλες διαφορες δεν θα τις δούμε σε αυτή τη γενιά καρτών αλλα στην επομενη που θα είναι στα 20nm. Αυτό είναι ένα glorified refresh όπως και η 7xx σειρά της nvidia.

Να παραγγείλω 10 τότε να έχω μπας και φυτρώσει κάτι της προκοπής. Στα αναμενόμενα πλαίσια είναι όλα και τίποτα παραπάνω. ΄Οτι θα αρχίσει να την γαργαλάει λίγο την NV είναι λογικό αλλά δεν βλέπω δυστυχώς θέληση να πάνε σε πόλεμο τιμών γιατί απλά και οι 2 έχουν ανάγκη πλέον και το τελευταίο ταληράκι.

Ναι τους pixie dust οδηγούς περιμένουμε όλοι για να κάνει μια αρχιτεκτονική που προυπάρχει για τόσο καιρό να γαργαλάει τα αστέρια για να το πω ευγενικά.

Από άποψη "γαργαλήματος" δεν νομίζω να καίγεται πολύ η amd μιας και έχει κλείσει αποκλειστικά και τις δυο next gen κονσόλες σε δικό της hardware. 

Θεωρητικά πάντα, τα next gen console ports δεν θα είναι optimized για amd hardware;
Δημοσ.

Τις μεγάλες διαφορες δεν θα τις δούμε σε αυτή τη γενιά καρτών αλλα στην επομενη που θα είναι στα 20nm. Αυτό είναι ένα glorified refresh όπως και η 7xx σειρά της nvidia.

Δεν βλέπω να είναι κάτι ανάλογο με την σειρά της Nvidia πάντως.

Δημοσ.

Ναι, σπέρνει πανικό με επιδόσεις/τιμή 780, τι να σου πω..Μούφα κάρτες είναι αυτές, στα 20nm η δύναμη που θα αξίζει τώρα.

Δεν βλέπω να είναι κάτι ανάλογο με την σειρά της Nvidia πάντως.

Το ίδιο ακριβώς είναι, απλά η nV έβγαλε το GK110 αντί για την R9.

Ουσιαστικά ο ένας έβγαλε High-End GPU και ο δεύτερος έκανε refresh.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...