Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν γίνει αυτό θα αξίζει το SLI/CF, φοβάμαι όμως ότι οι devs θα το εκμεταλλευτούν και για ''σούπερ-ντούπερ'' υφές θα σου λένε πάρε και δεύτερη κάρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελπίζω να ρωτάω στο σωστό σημείο.

εδω και καιρό που έχω περάσει τα 8.1 έχω ορίσει μετά απο 20 λεπτά η οθόνη να σβήνει.

αν χρειαστώ το πισί σε σύντομο χρονικό διάστημα η οθόνη ανοίγει κανονικά,αν περάσουν ώρες μπορεί να μην ανοίξει αλλά το πισί συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά,τα κουμπιά ακούνε κλπ.

Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

φοράω τον 14.12 καθαρή εγκατάσταση αλλά το είχα συναντήσει και παλαιότερα.

Το παθαινω και εγω με την 280x, βαλε απλα κενο screensaver στην οθονη απο τις ρυθμισεις των windows.

Και θα θέλει λιγότερη δουλειά για προσαρμογές από devs από ότι με AFR; Για σκέψου λίγο....

Θα την σκαπουλάρουν έτσι λες οι εταιρείες(AMD/NVIDIA) ή θα το πάρουν απόφαση κάποια στιγμή να ξεφύγουν από την φτηνολύση του AFR ;

Μα καλά τι γίνεται με το hardware acceleration στον chrome ; Θέλω να δω για παράδειγμα stream στο twitch και μόλις το βάζω source ο a8 6600k χτυπάει cpu 50-89% usage. Κανονικά δεν θα έπρεπε ο επεξεργαστής να παίζει πιο χαμηλά αφού δουλεύει το hardware acceleration ; Drivers έχω τους 14.12 omega περασμένους έπειτα από καθάρισμα των παλαιότερων με ddu.

Θα την σκαπουλάρουν έτσι λες οι εταιρείες(AMD/NVIDIA) ή θα το πάρουν απόφαση κάποια στιγμή να ξεφύγουν από την φτηνολύση του AFR ;

΄Οσο το mGPU θα εξαρτάται κατά 100% από λογισμικό και μόνο θα είναι οι χρήστες αναπόφευκτα στην ευγενική ευχέρεια των devs να αφιερώσουν παραπάνω χρόνο για τα συστήματά τους.

• Like 1

Μα καλά τι γίνεται με το hardware acceleration στον chrome ; Θέλω να δω για παράδειγμα stream στο twitch και μόλις το βάζω source ο a8 6600k χτυπάει cpu 50-89% usage. Κανονικά δεν θα έπρεπε ο επεξεργαστής να παίζει πιο χαμηλά αφού δουλεύει το hardware acceleration ; Drivers έχω τους 14.12 omega περασμένους έπειτα από καθάρισμα των παλαιότερων με ddu.

Μην ξεχνάς πως είναι APU οπότε έχει ενσωματωμένη την gpu μέσα του και η χρήση % είναι συνολικά και για τα 2.

Υπαρχει τροπος να μην freeζαρει to pc οταν ειμαι στο youtube κ βλεπω πχ ενα video και παω να ανοιξω το msi afterburner/gpu-z ?

Απο afterburner εκλεισα τo ulps και ενεργοπ. το force constant voltage...επισης απο το ccc ειναι κλειστο το apply current video quality settings to internet video.

Δεν κολλαει μονο αν εχω κλειστο στο chrome το use hardware acceleration when available..δεν ειναι λυση αυτη ομως γιατι πιξελιαζουν τα video..

290 tri-x(omega 14.12) σε win 8.1 64-bit..

Thanks in advance..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...