Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ^^^^^ Σταματα το εδω,pls.τι θελεις να μας αποδειξεις?οτι η τατιανα σου ειναι καλυτερη απο μια καρτα που δεν βγηκε ακομα και κοστιζει το 60% των χρηματων κατα πασα πιθανοτητα? 1
Spartan117 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 18 FPS πίσω η Νεα ΑΤΙ! Τι λέτε μπορεί να πάρει +50% στα fps της με ΟC ! Mε τιποτα! Για δωσε theblade το διάγραμμα απο το METRO LAST LIGHT να δούνε οι συμφορουμητες σου...Γιατι το κρυβεις στα αποτελεσματα σου? Εισαι και πισω με 53 fps! Η Titan το κατάφερε πάντως + 17 fps από την δικια τους... Ξες άμα τρέχεις το ίδιο benchmark η κλαιν, να χαμε να λέγαμε; 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε Hitman και 'συ από 42 πήγες 58, λες να μην μπορεί να πάρει τέτοιο boost η R9 που έχει και 512άρη δίαυλο ; 1
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 πολύ μεταμεσονύχτια κίνηση............έχουμε leak;σε ποια σελίδα είναι για να μη ψάχνω.άντε γιατί μου χουν μείνει 2 κουτιά πατατάκια.χαχα 2
Spartan117 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 πολύ μεταμεσονύχτια κίνηση............έχουμε leak;σε ποια σελίδα είναι για να μη ψάχνω.άντε γιατί μου χουν μείνει 2 κουτιά πατατάκια.χαχα Το leak στην 35 σελίδα, το fanboy-λικι αρχίζει κάπου στα μισά, θα γελάσεις...
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το leak στην 35 σελίδα, το fanboy-λικι αρχίζει κάπου στα μισά, θα γελάσεις... οκ.hitman&blade παραλήρημα.χαχα άντε 2 μέρες ακόμη υπομονή και μετά βγάζετε τα σπαθιά σας 1
NT1G Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε "hitman" , έλεοc, δεν έχεις αφήσει φόρουμ με θέμα τις HD 9 Series, που θα γράψεις πόσο μαμάει ο titan σου. Ξέρεις κάτι, στα παπάκια μας κίολας. 1
The__Blade Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καθίστε να δούμε τι θα βγάλει η AMD και μετά θα γίνει η μάχη. Προσωπικά αν αυτά τα νούμερα ισχύουν και παίζει το BF4 Bundle εγώ είμαι για άμεση αγορά, και έχω υποσχεθεί review. Φυσικά και O/C και στοκ. Υ.Γ. για οποιον λέει ότι κρύβομαι ακολουθεί το summary του review μου με undervolted 7950 CF, τις οποίες παλεύει να φτάσει με λύσσα ο Flame War starter με την βοήθεια ενος overvolted (& modded;) Titan με το διπλό κόστος. 1
juno12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 18 FPS πίσω η Νεα ΑΤΙ! Τι λέτε μπορεί να πάρει +50% στα fps της με ΟC ! Mε τιποτα! Για δωσε theblade το διάγραμμα απο το METRO LAST LIGHT να δούνε οι συμφορουμητες σου...Γιατι το κρυβεις στα αποτελεσματα σου? Εισαι και πισω με 53 fps! πωπωπωπω 2.4 ολόκληρα fps πίσω σε ένα παιχνίδι!!! έφυγα για titan τώρα!!! 1
Ailuros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ american bar μου το κάνατε εδώ μέσα. Κατεβάστε τους τόνους & προσπαθήστε να συζητήσετε πολιτισμένα. Εάν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε δεν έχω κανένα ενδιασμό για οποιονδήποτε να του παραχωρήσω όση δωρεάν άδεια του χρειάζεται για να βάλει το κεφαλάκι του κάτω από την βρύση για να επανέλθει λίγο στο φυσιολογικό. Κανείς που θέλει να με κάνει "χαρούμενο" σήμερα ειδικά μέλη με μόνο μερικές συμμετοχές ως τώρα; edit: Kαι για να είμαι πιο ξεκάθαρος: hitman69 αφορά εσένα κυρίως. Στην επόμενη εκτός ορίων συμμετοχή γράψε και το αποχαιρετιστήριο. Για όσους δεν κατάλαβαν οι μετρήσεις που παρέπεμψα στο videocardz ήταν με υψηλότερη από την default συχνότητα. Τώρα η ίδια σελίδα άλλαξε την τιμή και την πήγε 650 λες και είναι μετοχή. Τέλος πάντων η κάρτα δεν είναι φτηνή για αυτό που προσφέρει και δεν είναι και τίποτα το απόλυτα εξαιρετικό, ωστόσο διατηρεί μια πολύ καλή σχέση τιμής/απόδοσης/κατανάλωσης αλλά πάντα στα πλαίσια ενός refresh κατά την ταπεινή μου άποψη. Και να χαρείτε: don't feed the trolls. Κουμπάκι για αναφορά και τρελλαμένος mod αναλαμβάνει έργο. Τόσο απλό μερσί. 7
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ailuros με το θεμα των ψυξεων εχεις κανενα νεο?οι υπαρχουσες aftermarket ψυχτρες δεν υπαρχει περιπτωση να κουμπωνουν?
Spartan117 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ailuros με το θεμα των ψυξεων εχεις κανενα νεο?οι υπαρχουσες aftermarket ψυχτρες δεν υπαρχει περιπτωση να κουμπωνουν? Το καλύτερο που μπορείς να κανεις είναι να πάρεις την stock κάρτα και να παραγγείλεις κάτι τέτοιο που θα βγει λογικά μαζί με την κάρτα η κοντά στο release. http://www.amazon.co.uk/Arctic-Cooling-Accelero-Xtreme-7970/dp/B0074VVK52/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1379861147&sr=8-1&keywords=artic+accelero+xtreme Απότι έχω δει, που εγώ είχα twin frozr και lightning κάρτες από την MSI, το accelero xtreme αποδίδει καλύτερα και πιο ήσυχα. Δεν ξέρω για της DC2 από την Asus αλλα πιστεύω το ίδιο θα ισχύει.
Thanos1972 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ^Εχω την prolimatech mk26 black να καθεται γιαυτο ρωταω.εαν δεν κανει να την πουλησω η να παω σε nvidia.
Spartan117 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ^Εχω την prolimatech mk26 black να καθεται γιαυτο ρωταω.εαν δεν κανει να την πουλησω η να παω σε nvidia. Λογικά το μονο σου θέμα θα είναι το mount, κάτι που δεν θα χρειάζεται να αλλάξεις ψήκτρα.
Ailuros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ailuros με το θεμα των ψυξεων εχεις κανενα νεο?οι υπαρχουσες aftermarket ψυχτρες δεν υπαρχει περιπτωση να κουμπωνουν? Δυστυχώς δεν έχω ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα