Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.guru3d.com/news-story/far-cry-4-recommened-specs-geforce-gtx-680-or-radeon-r9-290x.html

Κάθε, μα κάθε κατσίκι (παρδαλό ή μη, γελάει).

Δείτε τα σχόλια.

Είτε πρόκειται περί γελοίου optimization, είτε περί πατάτας ολκής.

Εκτός κι αν μετά τους Intel Compilers (aka FackEverythingThatSaysAMD), πλέον έχουμε και αντίστοιχους nVidia...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι. Δες το Shadow of Mordor, θέλει 6GB+ για να το παίξεις με Ultra Textures, και έχω στο μυαλό αρκετά Skyrim Mod που θα είναι χαρούμενα με την επιπλέον VRAM.

Επίσης στα 4Κ που θα έχεις 2 τέτοιες, να είναι πιο χαρούμενες ακόμα και από την 295Χ2.

Ναι. Δες το Shadow of Mordor, θέλει 6GB+ για να το παίξεις με Ultra Textures, και έχω στο μυαλό αρκετά Skyrim Mod που θα είναι χαρούμενα με την επιπλέον VRAM.

Επίσης στα 4Κ που θα έχεις 2 τέτοιες, να είναι πιο χαρούμενες ακόμα και από την 295Χ2.

Ναι γιατι αν δεν το παιξεις με 6gb Vram το Mordor θα χασεις την απολυτη εμπειρια ε???:P

Και για τα 4κ ναι ας ασχοληθουμε με την αναλυση που εχει η μειοψηφια και οχι με την αναλυση που εχει η πλειοψηφια :P

Ναι γιατι αν δεν το παιξεις με 6gb Vram το Mordor θα χασεις την απολυτη εμπειρια ε??? :P

Και για τα 4κ ναι ας ασχοληθουμε με την αναλυση που εχει η μειοψηφια και οχι με την αναλυση που εχει η πλειοψηφια :P

Απάντησα στον Millenium για το σχόλιο του σχετικά.

Από εκεί και μετά, αν π.χ εγώ έχω τα λεφτά και θέλω να παίζω σε τρελές αναλύσεις, με τα γραφικά στο τέρμα, είναι αποκλειστικά και μόνο δικό μου θέμα.

Όπως είναι και δική σου επιλογή να τα παίζεις όλα σε low στα 1080p.

Ο σαρκασμός σου στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο εκτός θέματος.

Απάντησα στον Millenium για το σχόλιο του σχετικά.

Από εκεί και μετά, αν π.χ εγώ έχω τα λεφτά και θέλω να παίζω σε τρελές αναλύσεις, με τα γραφικά στο τέρμα, είναι αποκλειστικά και μόνο δικό μου θέμα.

Όπως είναι και δική σου επιλογή να τα παίζεις όλα σε low στα 1080p.

Ο σαρκασμός σου στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο εκτός θέματος.

Το σχολιο μου ειναι μια χαρα εντως θεματος ειναι.Στο πρωτο σχολιο του Mordor οπως εχουν πει και ατομα που το εχουν παιξει με λιγοτερη Vram,μια χαρα ειναι και δεν εχει τρομερες διαφορες. Οσο για 4k εγω ειπα το αυτονοητο,οτι αυτη την στιγμη ελαχιστους ενδιαφερει.

Το αν εσυ θελεις πχ να αγορασεις 10titan οπως εχεις δικιο ειναι καθαρα προσωπικο σου θεμα,ομως παρολα αυτα δεν εχει σχεση με το topic αυτο.

Α και το παραπανω πιο πολυ ρεαλισμος και πραγματικοτητα ειναι παρα σαρκασμος.

Παιδες τα φωτα σας!!!εδω και καμια εβδομαδα εχω καποια στιγμιαια frame drops σε παιχνιδια που δεν υπηρχαν πριν!!!(bf3,4,titanfall).γυρισα την καρτα σε εργοστασιακες ρυθμισεις(r9 290 tri x oc),απεγκατεστησα οδηγους(ddu) και περασα τους 14.9!!!τους beta δεν τους περνα για καποιο λογο!η αληθεια μετα απο τη νεα εγκατασταση καπως ισιωσε αλλα υπαρχει πιο αραια το προβλημα!και ξαφνικα εκανα εκπτωσεις στα γραφικα για να δω καλυτερα fps και πιο smooth κινηση!!!εχω 8.1 64,3770κ στοκ,psu corsair tx 850,mobo gigabyte z77x ud3h kai 16g ram 1600mhz!!

μηπως φταιει οτι περασα τα παιχνιδια σε hdd ενω πριν τα ειχα σε ssd?

Οχι δεν εφικτο κατι τετοιο, εκτος και αν ο hdd ειναι πολυ παλιος, εχει ισως bad sectors κτλπα αλλα δεν νομιζω.

Το Bf3,4 το καταλαβαινω, αλλα στο Titanfal πολυ περιεργο που εχεις deeps.. Θα υποθεσω οτι απο θερμοκρασιες εισαι κομπλε ετσι?

Στο bf4 μηπως εισαι με mantle? Γιατι διαβάζω καποια προβλήματα πως εμφανίστηκαν τελευταία.. Δοκιμασε χωριε mantle, και δες.

Οχι δεν εφικτο κατι τετοιο, εκτος και αν ο hdd ειναι πολυ παλιος, εχει ισως bad sectors κτλπα αλλα δεν νομιζω.

Το Bf3,4 το καταλαβαινω, αλλα στο Titanfal πολυ περιεργο που εχεις deeps.. Θα υποθεσω οτι απο θερμοκρασιες εισαι κομπλε ετσι?

Στο bf4 μηπως εισαι με mantle? Γιατι διαβάζω καποια προβλήματα πως εμφανίστηκαν τελευταία.. Δοκιμασε χωριε mantle, και δες.

στο bf4 mantle kai dx,bf3 dx!ο σκληρος ειναι της κουτας και γρηγορος 64μβ!στο titanfall πηγε στα 60fps αφου αφαιρεσα το ambient occlussion!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις δοκιμασει με 14.4 drivers? O cpu ειναι στοκ? Αν οχι δοκιμασε με στοκ, και βλέπουμε.

Edit: Δοκιμασε επισης να απενεργοποιησεις το HyperThreating απο τα bios της μητρικης.

Επεξ/σία από Prospector8
  • Like 1

παιδια το προβλημα εντοπιστει!!!!το ιντερνετ,η forthnet κανει εργασιες και το ρουτερ κανει αποσυνδεσεις στιγμιαιες και για αυτο και τα disconnected συχνα πυκνα! :shock:

παιδια το προβλημα εντοπιστει!!!!το ιντερνετ,η forthnet κανει εργασιες και το ρουτερ κανει αποσυνδεσεις στιγμιαιες και για αυτο και τα disconnected συχνα πυκνα! :shock:

Frame drop και lag δυο εντελώς διαφορετικά φαινόμενα....

Παιδες τα φωτα σας!!!εδω και καμια εβδομαδα εχω καποια στιγμιαια frame drops σε παιχνιδια που δεν υπηρχαν πριν!!!(bf3,4,titanfall).γυρισα την καρτα σε εργοστασιακες ρυθμισεις(r9 290 tri x oc),απεγκατεστησα οδηγους(ddu) και περασα τους 14.9!!!τους beta δεν τους περνα για καποιο λογο!η αληθεια μετα απο τη νεα εγκατασταση καπως ισιωσε αλλα υπαρχει πιο αραια το προβλημα!και ξαφνικα εκανα εκπτωσεις στα γραφικα για να δω καλυτερα fps και πιο smooth κινηση!!!εχω 8.1 64,3770κ στοκ,psu corsair tx 850,mobo gigabyte z77x ud3h kai 16g ram 1600mhz!!

μηπως φταιει οτι περασα τα παιχνιδια σε hdd ενω πριν τα ειχα σε ssd?

ξεχνα το ddu σεAMD καρτεσ. χρησιμοποιησε μονο  αυτο.. http://www.mediafire.com/download/h88tbxcpp5cjpmq/Atiman+Uninstaller+v.8.3.6_mantle.msi

εαν το προβλημα σου ειναι στουσ οδηγουσ το μονο σιγουρο ειναι οτι θα διορθωθει.. 

ξεχνα το ddu σεAMD καρτεσ. χρησιμοποιησε μονο  αυτο.. http://www.mediafire.com/download/h88tbxcpp5cjpmq/Atiman+Uninstaller+v.8.3.6_mantle.msi

εαν το προβλημα σου ειναι στουσ οδηγουσ το μονο σιγουρο ειναι οτι θα διορθωθει.. 

Μόνο έχε το νου σου, μη τυχόν σου σκάσει το κακό.

http://www.insomnia.gr/topic/402056-amd-catalyst-drivers/?p=53585715

• Like 2

καλησπερα θελω να ρωτησω οι amd καρτες υποστηριζουν crossfire σε ολα τα παιχνιδια;
η ειναι σαν το sli της nvidia που δεν υποστηριζει σε ολα;

δευτερον επειδη οι κονσολες εχουν amd καρτες γραφικων εαν απο nvidia αλλαξω σε amd θα εχω γενικα καλητερες επιδοσεις εαν καποιο παιχνιδι στο pc ειναι port απο κονσολα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...