Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματικά αν χρησιμοποιεί το mantle μόνο τα 4cpu cores του A10 - 7850K τότε πραγματικά η αύξηση στις επιδόσεις είναι πολύ καλές πιστεύω!Θα ήθελα να δω και benchmark σε athlon II x2, athlon II x 4 και σε Core 2 duo  για να είμαι ειλικρινής!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό θα πει δώρο. Τέρας η κάρτα.

Έχω την Sapphire και ναι είναι τέρας. Αλλά ΑΘΟΡΥΒΟ τέρας ακόμα και όταν τα δύο core δουλεύουν για ώρες στο 100% σε Crossfire παίζωντας SC, Beyond Earth, Crysis 3, Alien Isolation κ..α, και ήμουν από τους τυχερούς που την πήραν πριν δύο μήνες, όταν ήταν αυτές με τα καλά binned chips.

Μιας και τώρα βάζουν ακόμα και "κανονικές" 290Χ στις 295Χ2. Γι αυτό η τιμές έχουν πιάσει χώμα. (£500 για 295Χ2)

• Like 4

AMD Civilization: Beyond Earth and Never Settle Space Edition Promotion

AMD is updating their Never Settle bundles in a different fashion today, effectively doubling down on the bundles. In addition to the existing Never Settle: Space Edition, AMD will be providing complimentary copies of Sid Meier's Civilization: Beyond Earth to qualifying purchases of their Radeon R9 295X2R9 290X, and R9 290 GPUs starting today

Gold+ tier με 3+Civ BE.

https://www.amd4u.com/civilizationpromo/

Άντε να αρχίσουν και 'δω οι ερωτήσεις αν θα πρέπει να πάνε σε 4GB ή 8GB..

να το κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον ?  Link.png Site: λινκ

και η amd στα slide της διαφημιζε ότι to civ beyond earth εχει διαφορα η 8gb και κάπου διάβασα και για το καινούριο call of duty

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...