Spartan117 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τσατίζεστε αυτοί της nvidia, άμα η καινούργια κάρτα της amd οδηγήσει την nvidia να ρίξει την titan στα 800-700 και την 780 στα 450-550 θα είναι ΤΟΣΟ άσχημα; Χαλαρώστε λίγο με το flame. Ο ανταγωνισμός είναι ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει σε μια τέτοια αγορά. Δείτε πχ την intel, τα ίδια και τα ίδια βγάζει (από άποψη επιδόσεων) εδώ και χρονια γιατί δεν έχει αντίπαλο στη high end αγορά. Εγώ πχ έχω 3770k delided και την κράζω την intel. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι έτσι είναι, αλλά όταν κάποιος έχει δώσει 1000Ε, δυσκολεύεται να χωνέψει ότι θα τον τρώει από κάρτα που είναι 400Ε φτηνότερη 10
STORM1978 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι έτσι είναι, αλλά όταν κάποιος έχει δώσει 1000Ε, δυσκολεύεται να χωνέψει ότι θα τον τρώει από κάρτα που είναι 400Ε φτηνότερη Αχαχαχαχαχα θεϊκο κλαιω λεμε!!!
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν διαφωνώ, απλά δεν είναι αυτή που ηταν. Θέμα image και οπτικής είναι περισσότερο.Πολλές φορές έχει καλύτερες κάρτες από τον ανταγωνισμό και τώρα, απλά έχει θέμα κυρίως σε marketing και image σαν brand name. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Σαν VFM πάντα ήταν καλύτερη η AMD, η nVidia όμως δίνει τα Premium products από το G80 και μετά, βέβαια το 15-20% παραπάνω performance το χρεώνει πιο πολύ από ότι θα έπρεπε.Είναι σαν την Intel ακριβώς..Αν είσαι 1st, το χρεώνεις όσο γουστάρεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι έτσι είναι, αλλά όταν κάποιος έχει δώσει 1000Ε, δυσκολεύεται να χωνέψει ότι θα τον τρώει από κάρτα που είναι 400Ε φτηνότερη ας πρόσεχε κι ας μην ενθουσιαζόταν σαν μικρό παιδί τότε... 2
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι μόνο vfm.Μιλάω και για επιδόσεις,και μίλησα για κάρτες γενικά όλων των κατηγοριών τιμών/επιδόσεων,όχι για την high end/enthusiast μόνο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Η nVidia πάντα βγάζει τον δυνατότερο πυρήνα εδώ και αρκετά χρονάκια..Η AMD από την 3870 και μετά προσφέρει High-End επιδόσεις με διπλές λύσεις, κάτι που δεν είναι και τόσο καλό.Βέβαια όπως έχουν έρθει τα πράγματα με τα console ports και μια mainstream-performance κάρτα είναι υπεραρκετή για να max-άρει το οτιδήποτε. 1
Spartan117 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το μονο διαφορετικό που κάνει η AMD είναι ότι δεν κάνει μεγάλα chip τύπου gk110 και αφήνουν το high end κοινό σε κάρτες τύπου 7990, dual-gpu δηλαδή. Αλλα και πάλι αυτό το αγοραστικό κοινό του "θέλω να σκάσω 1000 ευρώ σε κάρτα γραφικών" είναι τόσο μικρό που στην τελική πρόκειται πιο πολύ για bragging rights παρα για σοβαρό κοινό που στοχεύει η κάθε εταιρία για τη βιωσιμότητα της. Κακά τα ψέματα τα λεφτά βρίσκονται στο low-mid end και για την nv και για την amd(γιατί ο μέσος καταναλωτής δεν αγοράζει 690/7990/780/Titan). Δεν πιστεύω ότι η amd είναι ανίκανη να δημιουργήσει ένα chip πάνω από 500 nm, απλά πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Οι gaming κάρτες που πουλάνε είναι στα ~250Ε, τα τέρατα που βλέπεις είναι μόνο στα φόρουμ που είναι το 1% παγκοσμίως..
The__Blade Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Παρε και ενα Metro Last light να εχεις.... εγω εδω ειμαι! Σας περιμενω.... Βιάζεσαι. Περίμενε να βγούν οι νέες κάρτες της AMD, τότε θα κοντράρουμε και θα δούμε. Μέχρι τότε σε έχουμε για πλάκα με 550 ευρώ hardware και Undervolt... Κοίτα εδώ τι θα πει ultra-high end με 550 ευρώ: http://www.insomnia.gr/topic/494853-7950-oc-crossfire-review/?hl=%2B7950+%2Bcrossfire
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε έλεος και 'συ και κάνεις και quote όλες τις φώτο, βάλε spoiler τουλάχιστον..
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Η nVidia πάντα βγάζει τον δυνατότερο πυρήνα εδώ και αρκετά χρονάκια..Η AMD από την 3870 και μετά προσφέρει High-End επιδόσεις με διπλές λύσεις, κάτι που δεν είναι και τόσο καλό.Βέβαια όπως έχουν έρθει τα πράγματα με τα console ports και μια mainstream-performance κάρτα είναι υπεραρκετή για να max-άρει το οτιδήποτε. Ναι αυτή είναι μια κατηγορία.Ενώ υπάρχουν και άλλες που πουλάνε περισσότερο. Μην ανησυχείς το χε κάνει το μάθημα της η AMD και επέλεγε μικρότερους πυρήνες για πιθανότητες καλύτερων yield,μικρότερο κόστος και περισσότερη άνεση θεωρητικά για να προσαρμόζει τις τιμές. Ο μεγάλος πυρήνας δεν είναι θέμα ικανοτήτων,περισσότερο είναι θέμα επιχειρηματικής επιλογής και στόχων.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ο μεγάλος πυρήνας είναι καθαρά για το performance crown, σιγά τα κέρδη που έχουν από τέτοιους πυρήνες..Την AMD και δεν την νοιάζει και δεν την συμφέρει να βγάλει τέτοιους πυρήνες γιατί το κόστος είναι μεγάλο, κακά yields και τα κέρδη μηδαμινά. Είπαμε, οι gaming κάρτες που πουλάνε είναι 760/7950, οι παραπάνω είναι για λίγους.
The__Blade Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Για πλακα με εχεις ? .....σε 2560χ1440 ειναι τα δικα μου ρε μπομπο! Το bulldozo stutter που εχεις δεν το λογαριάζεις...γι αυτό τρέμει ολο το λεκανοπεδιο! Εσυ benchares.... Επειδη εδω μεσα το 99% που ποσταρει απλα βλεπουν καποια νουμερα, δεν εχουν δοκιμασει hardware οι καποιοι σχετικοί που ποσταρουν δεν πρέπει να κρύβουν την αλήθεια πρωτα σε αυτους και μετα στους εαυτούς τους! Σε 2560χ1440 σε έχω ακόμα πιο εύκολα. Απλά δεν έχω τέτοια οθόνη. Διάβασε να μορφωθείς. http://www.insomnia.gr/topic/494853-7950-oc-crossfire-review/?hl=%2B7950+%2Bcrossfire Επίσης Stutter σε CF γιοκ ap;o 13.8 και έχουμε 13.10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα