stathisgtr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καινούργια παραλαβή.Η απόλυτη κάρτα γραφικών. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλή χρυσή αλλά ποιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δύο 8pin και ένα 6pin, βαρβατούλα, λογικά θα σηκώνει τρελά ρολόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ξεκινωντας διευκρινιζω οτι ειμαι ψιλοασχετος με το ζητημα. Παμε στο ερωτημα λοιπον: Εχω βρει μεταχειρισμενη gigabyte r9 290 με reference cooler στα 210 ευρω. Κι αλλη μια μεταχειρα gigabyte wind triforce r9 290 στα 240 ευρω. Αξιζει καποιο απο αυτα τα deal, κι αν ναι ποιο; Τι θα λεγατε; Δεν πολυπαιζω games, αλλα επειδη δεν εχω καλη καρτα γραφικων στο pc , θα με ενδιεφερε να παρω κατι καλο σε μια ελκυστικη τιμη και το συγκεκριμενο ποσο ειναι το very max που μπορω να δωσω για μια gpu. Αφου εισαι ψιλοασχετος και δεν πολυπαιζεις παιχνιδια τι την θελεις την 200 ευρω καρτα γραφικων?!?!??? Πετα τα αλλου τα λεφτα...Αν θες μπορεις μου δωσεις και μενα λιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αφου εισαι ψιλοασχετος και δεν πολυπαιζεις παιχνιδια τι την θελεις την 200 ευρω καρτα γραφικων?!?!??? Πετα τα αλλου τα λεφτα...Αν θες μπορεις μου δωσεις και μενα λιγα Γιαυτο εκανα ερωτηση, μπορει πχ να ηταν καποιο εξαιρετικο deal και να αξιζε τον κοπο απτην στιγμη που διαθετω το ποσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλή χρυσή αλλά ποιά?Μια είναι η εταιρία και μια η καρτα.msi r9 290x lightning. Δύο 8pin και ένα 6pin, βαρβατούλα, λογικά θα σηκώνει τρελά ρολόγια. Σηκώνει αλλά και τρώει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Γιαυτο εκανα ερωτηση, μπορει πχ να ηταν καποιο εξαιρετικο deal και να αξιζε τον κοπο απτην στιγμη που διαθετω το ποσο. Μα αφου δεν παιζεις! Ειναι σαν να εχεις ενα lada αυτοκινητο και να πας να βαλεις turbo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 τί ρωτάς ρε φίλε....ήμαρτον Γιατι ρε μεγαλε τι ρωτησα? μπορει να την παρω και να μην σηκωσει μερικα next gen ultra 60fps, να μην ρωτησω να εχω μια συμβουλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Για το ''Next-gen'' το είπε που προφανώς εννοείς τα παιχνίδια που θα βγαίνουν τώρα και θα βγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μα αφου δεν παιζεις! Ειναι σαν να εχεις ενα lada αυτοκινητο και να πας να βαλεις turboΝα ξαναπω το ιδιο πραγμα 3η φορα? Γιαυτο το λογο μπηκα κι εγραψα μια ερωτηση. Επειδη δεν ξερω. Ελαβα απαντηση, ευχαριστω, καλη συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Γιατι ρε μεγαλε τι ρωτησα? μπορει να την παρω και να μην σηκωσει μερικα next gen ultra 60fps, να μην ρωτησω να εχω μια συμβουλη? Ρωτάς για μια επερχόμενη GeForce GTX960 ή κάνω λάθος; Αν δεν κάνω λάθος, βρίσκεσαι σε ενότητα ΑΜD Radeon και αμφότεροι που απόρησαν είχαν δίκιο. Για να στο πω πιο περιγραφικά: από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια....μου πετάς έναν κεφτέ και σου φωνάζω φχαριστώ δεν καπνίζω. Η σωστή ενότητα μάλλον είναι: http://www.insomnia.gr/topic/542109-nvidia-geforce-series-900/ Να ξαναπω το ιδιο πραγμα 3η φορα? Γιαυτο το λογο μπηκα κι εγραψα μια ερωτηση. Επειδη δεν ξερω. Ελαβα απαντηση, ευχαριστω, καλη συνεχεια. Αν πάραυτα θελήσεις βοήθεια για αναβάθμιση κάρτας γραφικών, υπάρχει η ενότητα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/ Για την περίπτωσή σου ταπεινή μου άποψη θα ήταν ιδανικότερη μια καλή καινούργια κάρτα γραφικών των 100 ευρώ με 2 γίγα μνήμης και 3-ετή εγγύηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobowarrior Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 παιδια στο αμαζον Αγγλιας η r9 290 tri x oc κατω απο 300ευρω!295 για την ακριβεια! http://www.amazon.co.uk/Sapphire-TRI-X-Graphics-Card-PCI-E/dp/B00HFA44YQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1412926649&sr=8-1&keywords=r9+290 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τωρα ετοιμαζομουν να το πω ότι αυτήν την στιγμή ειναι στα 287€ και τελική τελικη τιμη βγαινει 308€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 εκανα μια δοκιμη με καρτα το μαλλι πηγε 320 και πιθανοτητα παραδοσης Estimated delivery: 18 Oct 2014 - 23 Oct 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Πως πηγε 320 ρε man,αφου 10λιρες ειναι τα μεταφορικα, πριν λιγο την έβαλα και για δοκιμη. Δεν εχει αλλάξει κατι ακομα στην τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα