Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 AMD cuts prices for R9 28x series as well Σωστές και αναμενόμενες οι κινήσεις της AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αυτο που στην ελλαδα το 299$ δολλαρια το κανουν 320 ευρω πολυ μαρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Νωρίς είναι ακόμα, θα πέσουν και άλλο.Πχ εδώ είναι στα 275€ .Μουφα έκδοση απο μούφα μαγαζάκι αλλά λίγη υπομονή θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Για 970 πηγαινα αλλα δεν βλεπω να φτανουν το 300αρι που εχω μαξ budget μεχρι τα χριστουγεννα.Οποτε με βλεπω να παιρνω μια 290 απο τωρα και να καθαριζω.Αλλωστε στα 1080p που θα παιζω δεν θα εχω προβλημα για κανα 2-3 χρονια Παντως η powercolor εχει την πιο καλη εκδοση για overclock , pcs+ .Η συγκεκριμενη αν σου καει απο θερμοκρασιες σου την αλλαζουν xD (παινεψε το σπιτι σου...).Ωστοσο ναι η turboduo ειναι λιγο καλυτερη απο την στοκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 http://www.ebw.gr/el/product/290765/POWERCOLOR-AXR9-290-4GBD5-PPDHE-Graphics-Card-Radeon-R9-290-4GB-PCI-E-DVI-HDMI-DisplayPort-PCS-Edi Στα 280€ .Αν την πούλαγε κάποιο άλλο μαγαζί μπορεί να τη τσίμπαγα αλλά δεν εμπιστεύομαι καθόλου το support του ebw και αν δε κάνω λάθος η powercolor δε δέχεται rma απο ιδιώτες.Φαίνεται πάντως οτι θα δούμε ωραία πράγματα στο άμεσο μέλλον (τιμολογιακά τουλάχιστον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Εγω απο εκει μονο xbox games εχω παρει οποτε δεν μπορω να πω κατι για το μαγαζι εκτος οτι εχει καλες τιμες.Παντως ναι στα 280-290 ευρω για τετοιες επιδοσεις ειναι τρομερη τιμη.+ τα 3 παιχνιδια που παιρνεις απο την amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 AMD R9 price drops are only temporary - part of promotion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 AMD R9 price drops are only temporary - part of promotion Τα πιστεύουν αυτά που λένε εκεί στην AMD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 AMD R9 price drops are only temporary - part of promotion Πηγή guru3d.Δεν είδα να λέει κάτι για temporary κίνηση λόγω promotion η amd,ποιού promotion; Είπαν κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 η 960 σε τι επιπεδα επιδοσεων θα βρησκεται περιπου? θα μπορει να σηκωσει next gen? τί ρωτάς ρε φίλε....ήμαρτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Παντως ηδη εχουν πεσει τιμες, βλεπω πολλες στα 320€ και κατω τις r9 290,οπότε οσο ειναι η 970 στα 400€ ειναι καλο deal πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ξεκινωντας διευκρινιζω οτι ειμαι ψιλοασχετος με το ζητημα. Παμε στο ερωτημα λοιπον: Εχω βρει μεταχειρισμενη gigabyte r9 290 με reference cooler στα 210 ευρω. Κι αλλη μια μεταχειρα gigabyte wind triforce r9 290 στα 240 ευρω. Αξιζει καποιο απο αυτα τα deal, κι αν ναι ποιο; Τι θα λεγατε; Δεν πολυπαιζω games, αλλα επειδη δεν εχω καλη καρτα γραφικων στο pc , θα με ενδιεφερε να παρω κατι καλο σε μια ελκυστικη τιμη και το συγκεκριμενο ποσο ειναι το very max που μπορω να δωσω για μια gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/4347458/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB-Tri-X-OC-UEFI-11227-00-40G.html308 EUROS Εστω και από μούφα μαγαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δίνεις πολλά αν δε παίζεις παιχνίδια.That being said πας για την windforce έκδοση.Τη reference μη τη σκέφτεσαι κάνει τρελό θόρυβο.Ίσως είναι καλύτερα να ρωτήσεις εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Κι εγώ gigabyte ψηφιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα