Αστροβασίλης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Ειπαμε παλιες αγαπεςhttp://promotions.newegg.com/amd/14-4373/index.html?cm_sp=Homepage_TopRightV1-_-amd%2f14-4373-_-http%3a%2f%2fpromotions.newegg.com%2famd%2f14-4373%2f300x120.jpg&icid=272679 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 έμενα πάντως η asus r9 280x δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά όντως και εμένα φοράει hynix μνήμες. μαλλον το πρόβλημα το έχουν όσοι έχουν elpida. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 AMD Radeon R9 285 arrives September 2nd, preliminary information in 2 days 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δεν το καταλαβαινω.Θα εχει 256b αντι για 384b bus μικροτερη μνημη,ιδιο αριθμο cores και θα "αντικαταστησουν" τις 280 και 280x.Ας μου το εξηγησει καποιος τι κερδος θα εχει * *εκτος απο χαμηλωτερη καταναλωση (θερμοκρασιες?).Φενεται πως ολες οι εταιριες στοχευουν στο mobile gaming κατι που δεν μου αρεσει καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 ασ ελπίσουμε πάντως να μην βγάλουν κ αυτέσ προβλήματα όπως οι 280Χ που έχουμε τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δεν το καταλαβαινω.Θα εχει 256b αντι για 384b bus μικροτερη μνημη,ιδιο αριθμο cores και θα "αντικαταστησουν" τις 280 και 280x.Ας μου το εξηγησει καποιος τι κερδος θα εχει * *εκτος απο χαμηλωτερη καταναλωση (θερμοκρασιες?).Φενεται πως ολες οι εταιριες στοχευουν στο mobile gaming κατι που δεν μου αρεσει καθολου Γιατί να καταλάβεις ένα φαινόμενο όπως το videocardz από την άλλη; Τώρα που δυσκόλεψαν τα πράγματα και οι αντιγραφές γίνανε πιο δύσκολες http://semiaccurate.com/2014/08/20/bland-title-good-gpu-story-amd-nvidia/ποιός στη χάρη τους.... Τέλος πάντων θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα του στην ανάλογη Pirate Islands ενότητα. Τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να πετάξω ένα κοκκαλάκι εκεί για κάτι που θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Γιατί να καταλάβεις ένα φαινόμενο όπως το videocardz από την άλλη; Τώρα που δυσκόλεψαν τα πράγματα και οι αντιγραφές γίνανε πιο δύσκολες http://semiaccurate.com/2014/08/20/bland-title-good-gpu-story-amd-nvidia/ποιός στη χάρη τους.... Μου θύμησες γιατί έχω να περάσω μήνες από του Charlie... (Για τα άρθρα που βλέπουν μόνο αυτοί που πληρώνουν λέω.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μου θύμησες γιατί έχω να περάσω μήνες από του Charlie... (Για τα άρθρα που βλέπουν μόνο αυτοί που πληρώνουν λέω.) Nα θυμηθώ να αρχίσω να χρεώνω 10 cents για κάθε ανάγνωση κάθε συμμετοχής μου Η επαγγελματική συνδρομή λέει είναι στα χίλια ντολλάρια το χρόνο....μα ποιό είναι πιά το SA; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Παίδες άλλον σαν τον Charlie δεν έχουμε Οπότε τι να λέμε τώρα Πραγματικά και ιστορία έχει και έχει αφήσει ιστορία Ξέρω για άλλη μια φορά τον υπερασπίζομαι Αλλά με τα χρόνια παρατηρώ ότι είναι μοναδική πηγή Πάντα ήταν φυσικά και πηγή ατελείωτου γέλιου Οπότε καλό το θάψιμο αλλά , σε σχέση με τι κυκλοφορεί ειδικά σήμερα στην πιάτσα που με το χρόνο γίνεται όλο και χειρότερη, ο Charlie συνεχίζει με τον δικό του τρόπο , που τουλάχιστον είναι αυθεντικός. Ailοure ΤΝΧ για την παρουσίαση στο παραδίπλα νήμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλά ο Charlie είναι nVidia hater.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλά ο Charlie είναι nVidia hater.. Μεταξύ τους Τα συναισθήματα Είναι αμοιβαία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Mysterious AMD Radeon R7 250XE Shows Up http://akiba-pc.watch.impress.co.jp/docs/news/news/20140820_662891.html AMD's new entry-level graphics card to counter NVIDIA's GeForce GT 730/740, is the new Radeon R7 250XE, which has been showing up unannounced, in certain Japanese stores. Its reference-design card is pictured below, as having a low-profile, single-slot design. The card is said to be based on a refreshed, energy-efficient variant of the 28 nm "Cape Verde" silicon, featuring 640 stream processors, a 128-bit wide GDDR5 memory interface holding 1 GB of memory, and clock speeds of 860 MHz core, and 4.50 GHz memory. The card is being designed to capture the $60-$70 price-point. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Αύριο το απόγευμα το webcast. http://www.amd.com/en-us/who-we-are/corporate-information/events/amd-30-live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Άντε να μάθουμε τίποτα και από αυτούς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ξεκίνησαν αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα