Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LOL ακόμα δεν βγήκαν οι κάρτες και ο άλλος ποστάρει overclocked benchmarks με διαφορετικό hardware για σύγκριση. Ελλάδα!

Εγώ λέω να περιμένουμε μέχρι να βγουν τα official review από anandtech, guru3d, tiny tom logan και τα λοιπά για να δούμε που πραγματικά βρίσκεται. Άμα κάνει καλο overclock λογικά θα κοντράρει την titan στα ίσια και μακάρι να γίνει αυτό μπας και δούμε καλύτερες τιμές από την nv!

Εγώ θέλω να δω ποσο optimized θα είναι τα next gen παιχνίδια για amd και nvidia έχοντας στο νου ότι οι καινούργιες κονσόλες τρέχουν hardware βασισμένο στο GCN. 'Οχι τα port τύπου AC4, αλλα τα παιχνιδια που τρέχουν σε μηχανές γραφικών φτιαγμένες στα μετρα της κάθε κονσόλας.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι βρε βαλτην στον i5 2400 να νιωσει λιγο το συστημα!!!  :-D  :-D  :-D και πουλα την 5850!  :-)

Τα αδέρφια μου έχουν τον ι5 2400 οπότε αποκλείεται να μπει εκεί , θα μου την λένε μετά :-)

• Like 1
Δημοσ.
Άμα αγοράζεις κάρτα γραφικών που κάνει 1000+ ευρώ και προσπαθεις απελπισμένα να αιτιολογήσεις την αγορά σου δεν έπρεπε να την είχες αγοράσει εξ αρχής.

Το να συγκρίνεις ένα προϊόν που δεν βρίσκεται στην αγορά με την Titan overclocked σε διαφορετικό hardware και με drivers που ούτε καν ξέρουμε σε τη φάση βρίσκονται είναι απλά αστείο.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σύμφωνα με τα benchmarks, στο μέσο όρο, είναι ελαφρώς κάτω από την Τατιάνα, σχεδόν στα ίδια.

Αυτό περιμένουν οι περισσότεροι (including me). Και με λίγο overclock να περνάει την Titan stock. Τώρα το τι scale θα κάνει με νέους drivers και overclocking πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν η Τατιάνα που κάνει 1000Ε έπαιζε όλα τα γκέιμς σμούθ σε 4K θα έλεγα ότι αξίζει.

κι αν η γιαγιά μου είχε @@..

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...