AMD Expert Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ωραίο wallpaper; Πριν λίγο το'κανα. Την ερωτεύτηκα την Vapor-X 6
JimRdesign Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Επειδη το μπλε μου αρεσει στο hardware,την συγκεκριμενη vapor x την θεωρω την πιο ομορφη απο ολες τις καρτες που εχω δει. 1
wazzaa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Παιδιά είναι πανέμορφη....Δεν πίστευα ποτέ στον έρωτα με την πρώτη ματιά..... Τελικά είχα άδικο....Αυτή την ερωτέυτικά με την πρώτη ματιά!!!! Στείλε link για να την βάλω και εγώ Wallpaper . Τι τιμή κάνει αυτή περίπου??? Πο, δεν χορταίνω να την βλέπω....
AMD Expert Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Παιδιά είναι πανέμορφη.... Δεν πίστευα ποτέ στον έρωτα με την πρώτη ματιά..... Τελικά είχα άδικο.... Αυτή την ερωτέυτικά με την πρώτη ματιά!!!! Στείλε link για να την βάλω και εγώ Wallpaper . Τι τιμή κάνει αυτή περίπου??? Πο, δεν χορταίνω να την βλέπω.... http://www.skroutz.gr/s/4833053/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB-Tri-X-OC-Vapor-X-11227-04-40G.html Wallpaper : http://i.imgur.com/kpTvIdz.jpg Από πίσω έχει backplate βουρτσισμένο αλουμίνιο και κάτι μπλε λεντάκια! 8
wazzaa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ολα τα λεφτά... και η φωτογραφία και η τιμή Πάντος είναι πραγματικά πανέμορφη..... Της βγάζω το καπέλο για αυτό...Πιος ευθύνεται για αυτή την ομορφία? AMD ή Sapphire? Έχω δει αρκετές 290 αλλά αυτοί είναι τέλεια.....Ευχαριστώ για το Wallpaper. 1
JimRdesign Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 θεωρείται ανωμαλία να αγοράζεις κάρτα γραφικών για την ομορφιά της? 2
Ashmadia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ολα τα λεφτά... και η φωτογραφία και η τιμή Πάντος είναι πραγματικά πανέμορφη..... Της βγάζω το καπέλο για αυτό... Πιος ευθύνεται για αυτή την ομορφία? AMD ή Sapphire? Έχω δει αρκετές 290 αλλά αυτοί είναι τέλεια..... Ευχαριστώ για το Wallpaper. Sapphire. Edit: Και ο πυρηνας ειναι ομορφος, αλλα γι αυτον ευθυνεται η AMD. θεωρείται ανωμαλία να αγοράζεις κάρτα γραφικών για την ομορφιά της? Μη σε δει ο Κυριακος κακομοιρη μου, εισαι σε λαθος thread 3
rowain Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δεν είναι απλά τέλεια από άποψη χρώματος, αλλά και από άποψη χαρακτηριστικών! Τέρας είναι! 2
AMD Expert Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 θεωρείται ανωμαλία να αγοράζεις κάρτα γραφικών για την ομορφιά της? Αν θεωρείται ανωμαλία που αγόρασα την Gigabyte H87-D3h μόνο και μόνο για τα ωραία VRM heatsinks τότε ναι 4
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τούμπανο η vapor X Μακάρι να μπορούσα να την πάρω 2
kyriakosm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Sapphire. Edit: Και ο πυρηνας ειναι ομορφος, αλλα γι αυτον ευθυνεται η AMD. Μη σε δει ο Κυριακος κακομοιρη μου, εισαι σε λαθος thread φτινιαδουρα μου φαινεται ρε ψηλε......... τι μπλε και κιτρινους κοκκους δεν με πηθει οι αντιστοιχες evga/asus/......πχ τι να πουν την βλεπω κι αυτή στις αγγελιες να κανει παρεα στις αλλες 1
wazzaa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 θεωρείται ανωμαλία να αγοράζεις κάρτα γραφικών για την ομορφιά της? Θεωρείται ανωμαλία και μάλιστα μεγάλη. Το θέμα όμως ξέρεις πιο είναι??? ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ, και πιστεύω ότι αν κάποιος δεν είναι, με αυτή, γινεται.... Δεν είναι απλά τέλεια από άποψη χρώματος, αλλά και από άποψη χαρακτηριστικών! Τέρας είναι! Πραγματικά τέρας..... Συμφωνώ απόλυτα. Δεν ξέρω αν την έχει κάποιος να μας πει την γνώμη του από εμπειρία. Αν θεωρείται ανωμαλία που αγόρασα την Gigabyte H87-D3h μόνο και μόνο για τα ωραία VRM heatsinks τότε ναι Απλά πανέμορφη γενικώς, αλλά συμφωνώ, φοβερός συνδιασμός μπλέ με γκρι σε φόντο μάυρο. 3
Federacion Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μωρέ δεν πάει να είναι και κιτρινόμαυρα... Αρκεί να είναι τούμπανο! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Ailuros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Επιστροφή στο θέμα, γιατί αλλιώς μπορώ από τώρα να σας εγγυηθώ ότι η άδεια μερικών θα έχει χρώμα τυρκουάζ. 7
p07apo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Και ακόμα καλύτερη η 290x oc στα ίδια χρώματα με 1080 πυρήνα και 5640 μνήμες.http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2283&psn=&lid=1&leg=0 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα