Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα δουμε κατι καλο και καινουριο το καλοκαιρι ;

Μάλλον την Tonga η οποία είτε θα είναι r9 275 είτε r9 285 , με έμφαση στην χαμηλότερη κατανάλωση.

οι κωδικοί που έδωσα είναι ενδεικτικοί της απόδοσης, υπάρχει περίπτωση να πάρουν κωδικό σειράς r9 3xx

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω ενα προβλημα με amd 4650 1gbb ram dd2 ,ενω σε αλλο pc μου βγαζει στο δεξι κλικ το  catalyst αλλα κ στη task manager ,σε αυτον τιποτα (driver 14.4) γιατι γινεται ξερει καποιος με w7 64 bit.....

Κάνε μια επανεγκατάση χρησιμοποίησε όμως το DDU για να καθαρίσεις τους προηγούμενους drivers πριν την εγκατάσταση.

Κατα τη γνώμη μου δεν πρέπει όμως να πας σε 14.4 για 4650. Την είχα την κάρτα και πρέπει να πας σε legacy driver για μεγαλύτερη απόδοση. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=372799

Έχει τους καλύτερους για την κάρτα σου.

• Like 1

εχω ενα προβλημα με amd 4650 1gbb ram dd2 ,ενω σε αλλο pc μου βγαζει στο δεξι κλικ το  catalyst αλλα κ στη task manager ,σε αυτον τιποτα (driver 14.4) γιατι γινεται ξερει καποιος με w7 64 bit.....

Τι ρωτάς; Αφού είναι εύκολο να πας στο site να συμπληρώσεις τη φόρμα και να σε βγάλει στους τελευταίους οδηγούς.

Στην περίπτωσή σου οι 13.9.

Έχει εγκαταλείψει τη συχνή ανανέωση για τι παλιές κάρτες (Legasy).

Δεν προσέφεραν και τίποτα σπουδαίο εδώ που τα λέμε τα προηγούμενα 3 χρόνια που είχα την 4850  :mrgreen:

Ακόμα κι αυτοί που βάζει εξ' ορισμού η Microsoft καλοί είναι αν δεν θέλεις το Control Panel.

ASUS Also Announces Radeon R9 280 Strix OC Edition Graphics Card

The cooler offers 0 dBA cooling when the GPU is running at temperatures below 65 °C, and begins to spool up only beyond that. So handling most desktop and mild 3D loads should be completely quiet. The card also offers a factory OC. The GPU is clocked at 980 MHz, and the memory at 5.20 GHz, compared to reference clocks of 823 MHz core and 5.00 GHz memory. 

Ενδιαφέρον feature θα έχουν αλλά δεν είπαν τιμές.

• Like 1

Ρε παιδια τι παιζει με την καρτα μου?πιο ενοχλητικος ηχος δεν υπαρχει

https://www.youtube.com/watch?v=zadqZqKkDqg&feature=youtu.be

Φτιάξε αν μπορείς ενα καινούργιο θέμα για το πρόβλημα που έχεις

Ρε παιδια τι παιζει με την καρτα μου?πιο ενοχλητικος ηχος δεν υπαρχει

Εμενα μου φανηκε σαν να θαυμαζεις το στρωμα σκονης πανω της. :P

• Like 1

AMD Demonstrates Prototype FreeSync Monitor with DisplayPort Adaptive Sync Feature

"Even more interesting, this is a pre-existing display that has had its firmware updated to support Adaptive Sync. That's potentially exciting news! Monitors COULD BE UPGRADED to support this feature, but AMD warns us: "...this does not guarantee that firmware alone can enable the feature, it does reveal that some scalar/LCD combinations are already sufficiently advanced that they can support some degree of DRR (dynamic refresh rate) and the full DPAS (DisplayPort Adaptive Sync) specification through software changes."

Freesync Demo:

• Like 3

Mantle whitepaper http://www.amd.com/Documents/Mantle_White_Paper.pdf

Τελευταίο blog post της AMD για το Mantle -> Mantle: the start of a low-overhead future

port_times.PNG.png

Δηλαδή να περιμένουμε Directx12?? Είμαι λίγο χαζός και δεν το πολύ κατάλαβα το άρθρο..... :P

Συγνώμη......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...