Xero1991 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Σε 3 μερούλες θα ξέρουμε σίγουρα πάντως ^^ 1
Ailuros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι, δεν είμαι ειδικός, απλά λογικό είναι από την στιγμή που είμαστε τόσο κοντά στο release κάποια legit benchmarks να βγαίνουν στην επιφάνεια. Λογικό είναι κάποιος να υποθέσει ότι οι επιδόσεις του engineering sample της R9-290x θα είναι πάνω από 780 και κοντά η πάνω από titan (η οποια βρίσκεται σε στην αγορά 8 μήνες). Αλλιώς ποιος ο λόγος να βγάλει η amd νέα κάρτα γραφικών με χαμηλότερες επιδόσεις από την 780; Απολύτως κανένας.Τα benchmarks επιβεβαιώνουν αυτά που περίμενε ο περισσότερος κόσμος (ανταγωνισμό στο "την κοστολογούμε στο ένα χιλιάρικο γιατί... μπορούμε"). 3 μέρες μείναν να δούμε άμα θα είναι και επίσημο. Και επίσης, ποιος ο λόγος να γίνουν "leak" ψεύτικα benchmarks τόσες λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση, δεν θα έβλαπτε την εικόνα της amd αρκετά; Να πω να ήταν 2 μήνες πριν, να συμφωνήσω. Απλά δεν βγάζει νόημα. Όπως επίσης δεν βγάζει νόημα να πάνε σε 256 bit δίαυλο από 384 bit. Άρα το λογικό συμπέρασμα από το ES είναι 512 bit. Eσύ είσαι πιο ειδικός από αυτούς που αναφέρθηκες. Ειδικός δεν είναι κανείς μας μην ανησυχείς. Οι παραπάνω μετρήσεις του videocardz είναι πιθανότατα αληθινές παρόλα αυτά θα έλεγα προσοχή μέχρι τα πρώτα επίσημα reviews γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε που χρονίζει ο καθένας ή τι κάνει. ΄Οπως και να΄χει καταναλώνει λιγότερο από ένα Τιτάνα, στοιχίζει αρκετά λιγότερο και μπορεί άνετα με λίγο τσιμπιματάκι στους χρονισμούς να τον ξεπεράσει σε επιδόσεις με άνεση. Σε 512μπιτο δίαυλο πήγαν μάλλον για άλλο λόγο παρά για 3D. Το έχω αναφέρει προ πολλού. 1
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Αίλουρε αν ισχύουν τα leaks,οι επιλογές των 28nm HPM,512-bit πιστεύω είναι λογικές αν στοχεύουν ταυτόχρονα και σε HPC (και θα συμφωνείς και εσύ με αυτές νομίζω ως επιλογές, τεχνικά και δευτερευόντως και επιχειρηματικά).Θα δούμε και τα ratio βέβαια.Ταιριάζουν και με τις φήμες για το συμβόλαιο αυτά. Εγώ περιμένω και μεγαλύτερη πυκνότητα transistor. 1
viper2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια γιατι η καρτα μου εχει φαει τα ψωμια της. ερωτηση Ακουστηκε μια βρωμα οτι η adobe θα υποστηριζει hardware accelaration απο opengl. Ισχυει; Βάση αυτού του άρθρου, μάλλον ναι... http://www.studio1productions.com/Articles/AfterEffects.htm 2
Anubis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Seriously Valley? Τρεξε μια γυρα απο τα παιχνιδια που δειχνει.
STORM1978 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Με την ιδια λογικη ας περασουν ενα ξεκλειδωτο bios και στην 290Χ και μετα θα λεμε τα ιδια καληνυχτα ΤΙΤΑΝ! Τι ασυναρτισιες ειναι αυτες? Ακομη δεν τις ειδαμε τις καρτες λεμε οτι θελουμε?
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ εξακολουθώ να μην πιστεύω τα νούμερα για τον απλό εξής λόγο.. Δεν μπορεί να ανακοίνωσαν ότι θα είναι πιο φτηνή από την 780 και ταυτόχρονα να είναι πιο γρήγορη από την Titan που κάνει 1000Ε, δεν θεωρώ την AMD καλό σαμαρίτη ο οποίος ''χαρίζει'' επιδόσεις. Εξάλλου όπως ανέφεραν το ότι το GK110 είναι σχεδόν 30% πιο μεγάλο, είναι σαν να έλεγαν εντάξει, θα είμαστε λίγο πιο αργοί αλλά έχουμε και 30% μικρότερο πυρήνα.. 1
hitman69 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Παρε και ενα Metro Last light να εχεις.... εγω εδω ειμαι! Σας περιμενω....
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τι δουλειά έχει το benchmark της Τατιάνας εδώ μέσα ; Πάρε τη βουβουζέλα σου και πήγαινε πόσταρε στο thread των benchmarks.. 5
STORM1978 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Παρε και ενα Metro Last light να εχεις.... εγω εδω ειμαι! Σας περιμενω.... ?????????????????????????????????????????????? Εδω λεει amd radeon hd 9 series! Yπαρχει και αντιστοιχο thread για τις NVIDIA μην σπαμαρεις οπου να ειναι!
Prospector8 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Παρε και ενα Metro Last light να εχεις.... εγω εδω ειμαι! Σας περιμενω.... Θα τα πουμε συντομα λοιπον Κατσε ομως ακομα να ανακοινωσει η Amd οτι εχει να ανακοινωσει και μετα μιλαμε
aetos1988 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Με αυτά που βλέπω πρέπει να βάλω καβούρια στην τσέπη μου μόνο έτσι θα γλιτώσει η GTX680 1
STORM1978 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Με αυτά που βλέπω πρέπει να βάλω καβούρια στην τσέπη μου μόνο έτσι θα γλιτώσει η GTX680 Οχι βρε βαλτην στον i5 2400 να νιωσει λιγο το συστημα!!! και πουλα την 5850!
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Θα τους στείλουμε για τσάι με το GeForce Maxwell εμείς ρε
Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ εξακολουθώ να μην πιστεύω τα νούμερα για τον απλό εξής λόγο.. Δεν μπορεί να ανακοίνωσαν ότι θα είναι πιο φτηνή από την 780 και ταυτόχρονα να είναι πιο γρήγορη από την Titan που κάνει 1000Ε, δεν θεωρώ την AMD καλό σαμαρίτη ο οποίος ''χαρίζει'' επιδόσεις. Εξάλλου όπως ανέφεραν το ότι το GK110 είναι σχεδόν 30% πιο μεγάλο, είναι σαν να έλεγαν εντάξει, θα είμαστε λίγο πιο αργοί αλλά έχουμε και 30% μικρότερο πυρήνα.. Που είδες τέτοια ανακοίνωση;Για το εύρος τιμής της Titan μίλησαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα