Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν δέν σκάσει πρώτα το τροφοδοτικό...

Nα βάλεις δύο τροφοδοτικά στο κουτί και εσύ. Με 4 8πινα μια χαρά θα τροφοδοτείται. :devil:

Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ είμαι δηλωμένος πράσινος πάντως.Και στο στρατό Green Beret ήμουν :)

Μαζί τα φάγατεεεεεεεεεεεεεεεε Πασοκτζή :ph34r:

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω τι θα λέει η R9 295 Χ2 (άθλιο όνομα btw), αλλά εγώ απηύδησα με το Crossfire, θα τα σουτάρω τα Tahiti και θα πάρω μια Titan να μπορέσω επιτέλους να παίξω σαν άνθρωπος...

Πρωταπριλιά :P

• Like 4

Άλλη μία σαχλαμάρα από την AMD.

Φυσικά αν το ίδιο το είχε κάνει η NV θα ήταν μια έξτρα premium συλλεκτική συσκευασία, ή μήπως κάνω λάθος;

Anyway η συγκεκριμένη κάρτα πέρα από αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος στα γραφικά, μια και δεν υπάρχει σύγκριση στο Hawaii CF scalling vs Gk110 SLI Scalling, είναι σκέτο όνειρο για οποιοδήποτε miner.

ΒΤW: Αυριο σηκώνω το review της r9 290 Tri-X. Stock + O/C.

Περιτό να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την κάρτα.

• Like 3

Περιττό να πω ότι κανείς δεν περίμενε κάτι διαφορετικό, αρκεί να γράφει AMD πάνω.

• Like 3

Περιττό να πω ότι κανείς δεν περίμενε κάτι διαφορετικό, αρκεί να γράφει AMD πάνω.

Έχεις δίκιο, όπως και να το κάνεις είναι εγγύηση... μετά τη σειρά 48xx δεν έχει απογοητεύσει ποτέ. Βest VFM sto High-End κάθε χρονιά. 

• Like 2

Φυσικά αν το ίδιο το είχε κάνει η NV θα ήταν μια έξτρα premium συλλεκτική συσκευασία, ή μήπως κάνω λάθος;

Anyway η συγκεκριμένη κάρτα πέρα από αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος στα γραφικά, μια και δεν υπάρχει σύγκριση στο Hawaii CF scalling vs Gk110 SLI Scalling, είναι σκέτο όνειρο για οποιοδήποτε miner.

ΒΤW: Αυριο σηκώνω το review της r9 290 Tri-X. Stock + O/C.

Άντε να μου πεις τις εντπώσεις σου. Προσωπικά δεν έχω βρεί παιχνίδι εκτός του Crysis 3 (κάποια στιγμή είδα στιγμιαία 17 frames) που να κώλωσε η κάρτα!

BTW αύριο έρχεται αυτή http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme9/ και ξαναδένω το μηχάνημα, μετά από 1.5 εβδομάδα στο περίμενε, and the party begins once again fellas!!! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...