Millennium Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 R9 295 X2; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Θα γελάσουμε με τα temps.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Θα γελάσουμε με τα temps.. Αν δέν σκάσει πρώτα το τροφοδοτικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Αν δέν σκάσει πρώτα το τροφοδοτικό... Nα βάλεις δύο τροφοδοτικά στο κουτί και εσύ. Με 4 8πινα μια χαρά θα τροφοδοτείται. Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ είμαι δηλωμένος πράσινος πάντως.Και στο στρατό Green Beret ήμουν Μαζί τα φάγατεεεεεεεεεεεεεεεε Πασοκτζή 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 πηγή Site: link1 Site: link2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Προτιμώ να έβαζαν ψύκτρα της προκοπής επάνω παρά να έχω αυτή την έξτρα γκουμούτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 8gb vram (2x4) με δύο 8 pin.Μάλιστα. http://videocardz.com/50094/new-facts-amd-radeon-r9-295x2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω τι θα λέει η R9 295 Χ2 (άθλιο όνομα btw), αλλά εγώ απηύδησα με το Crossfire, θα τα σουτάρω τα Tahiti και θα πάρω μια Titan να μπορέσω επιτέλους να παίξω σαν άνθρωπος... Πρωταπριλιά 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Άλλη μία σαχλαμάρα από την AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Άλλη μία σαχλαμάρα από την AMD. Φυσικά αν το ίδιο το είχε κάνει η NV θα ήταν μια έξτρα premium συλλεκτική συσκευασία, ή μήπως κάνω λάθος; Anyway η συγκεκριμένη κάρτα πέρα από αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος στα γραφικά, μια και δεν υπάρχει σύγκριση στο Hawaii CF scalling vs Gk110 SLI Scalling, είναι σκέτο όνειρο για οποιοδήποτε miner. ΒΤW: Αυριο σηκώνω το review της r9 290 Tri-X. Stock + O/C. Περιτό να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την κάρτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Το ίδιο λέω και για την GTX Titan Z. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Περιτό να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την κάρτα. Περιττό να πω ότι κανείς δεν περίμενε κάτι διαφορετικό, αρκεί να γράφει AMD πάνω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Περιττό να πω ότι κανείς δεν περίμενε κάτι διαφορετικό, αρκεί να γράφει AMD πάνω. Έχεις δίκιο, όπως και να το κάνεις είναι εγγύηση... μετά τη σειρά 48xx δεν έχει απογοητεύσει ποτέ. Βest VFM sto High-End κάθε χρονιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ποιο High-End, αυτό μόνο η nVidia το έχει για μονές λύσεις.Και ναι απογοήτευσε με τις reference 290/290X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Φυσικά αν το ίδιο το είχε κάνει η NV θα ήταν μια έξτρα premium συλλεκτική συσκευασία, ή μήπως κάνω λάθος; Anyway η συγκεκριμένη κάρτα πέρα από αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος στα γραφικά, μια και δεν υπάρχει σύγκριση στο Hawaii CF scalling vs Gk110 SLI Scalling, είναι σκέτο όνειρο για οποιοδήποτε miner. ΒΤW: Αυριο σηκώνω το review της r9 290 Tri-X. Stock + O/C. Περιτό να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την κάρτα. Άντε να μου πεις τις εντπώσεις σου. Προσωπικά δεν έχω βρεί παιχνίδι εκτός του Crysis 3 (κάποια στιγμή είδα στιγμιαία 17 frames) που να κώλωσε η κάρτα! BTW αύριο έρχεται αυτή http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme9/ και ξαναδένω το μηχάνημα, μετά από 1.5 εβδομάδα στο περίμενε, and the party begins once again fellas!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα