DOM89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ξερει κανεις ποτε κυκλοφορει η R7 265 στα μαγαζια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Εξωτερικό έχει αρχίσει σιγά-σιγά.Ελλάδα θα πάρει παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 H compact MSI R9 270X Gaming ITX παρουσιάστηκε στην Cebit. Τα 6gb που γράφει είναι λάθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 χαχαχα ρε τους μλκς 6gb εβαλαν σε επισημη παρουσιαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Και με τα 13 ανεμιστήρια σου, πήρε ο αέρας το θέμα και έγινε unsticky. Άντε βγάλε κανένα μπας και σωθούμε... 280 (non X) πότε έρχεται τελικά ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Στο χέρι σας είναι να την διατηρήσετε ως δημοφιλέστερη ενότητα εδώ (όχι φυσικά με άσχετες συμμετοχές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ahristos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Στο χέρι σας είναι να την διατηρήσετε ως δημοφιλέστερη ενότητα εδώ (όχι φυσικά με άσχετες συμμετοχές). Μας έφαγε το mining... Σε κανένα 4μηνο μπορεί να επιστρέψουμε. Κι αυτό παιχνίδι είναι, εντάξει. Α ναι, αν μετονομάζαμε το θέμα σε AMD Radeon +mining Ή καλύτερα σε Mining + AMD Radeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Somehow this translates into a dual-Hawaii card, right? AMD Teases Forthcoming Dual-GPU Video Card lol.. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2014 από Millennium 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tralalo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Έχω μια 280x κι έχω dropped frames ακόμα κι στο lol (βασικά μόνο στο lol) όταν μιλάω με skype δηλαδή από 60 fps πάω στα 40 για 2 δευτ. Επίσης, ενώ την έχω βάλει να παίζει με full fps παίζει με 60 (δείτε εδώ να μου πείτε αν το έχω κάνει κι σωστά) κι ναι, κι στο λολ έχω βάλει να παίζει με όσο πιο πολλά fps γίνεται... Κι τελευταίο, όταν κάνω record ενώ παίζω κανονικά, όταν πάω να δω το βίντεο λαγκάρει λες κι είναι 15 fps. Καμία βοήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Έχω μια 280x κι έχω dropped frames ακόμα κι στο lol (βασικά μόνο στο lol) όταν μιλάω με skype δηλαδή από 60 fps πάω στα 40 για 2 δευτ. Επίσης, ενώ την έχω βάλει να παίζει με full fps παίζει με 60 (δείτε εδώ να μου πείτε αν το έχω κάνει κι σωστά) κι ναι, κι στο λολ έχω βάλει να παίζει με όσο πιο πολλά fps γίνεται... Κι τελευταίο, όταν κάνω record ενώ παίζω κανονικά, όταν πάω να δω το βίντεο λαγκάρει λες κι είναι 15 fps. Καμία βοήθεια; Βάλε teamspeak Βασικά δεν ξέρω φαντάζομαι το teamspeak είναι μια πρόχειρη λύση. Επίσης αυτό που λες ότι το βίντεο είναι σαν να πάιζεις με 15 fps , φαντάζομαι είναι θέμα του recorder. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Πολλά τα προβλήματα στην 280x ή είναι εντύπωση μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπα, απλά είναι δημοφιλής value for money λύση και την έχει πολύς κόσμος - ανάμεσά τους αναπόφευκτα και αυτοί με προβλήματα στο pc. Και εγώ πάντως 280Χ έχω και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2014 από Occultist 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 και εγώ την 280χ εχω και δεν παρουσιάζει μέχρι στιγμής κανένα απόλυτος πρόβλημα. όντως εδώ στο isomnia πολλά προβλήματα για 280χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Αίλουρε έχεις τίποτα αξιόπιστες πληροφορίες για την Firepro Hawaii; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Gigabyte R9 280 listed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα