Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποια υλοποιηση θα συμβουλευατε ως καλυτερη επιλογη -> Asus Radeon R9 290X 4GB DirectCU II OC (μ αρεσει περισσοτερο) ή 

Gigabyte Radeon R9 290X OC  ???  

άποψή μου, βλέποντας την κάρτα που έχεις και την ανάλυση που παίζεις, να μείνεις όπως είσαι, όχι σπουδαίες διαφορές για τόσα λεφτά που κάνει η κάρτα που θες...αν βέβαια θες οπωσδήποτε να την αλλάξει, τότε ίσως καλύτερα να πας σε ''απλή'' 290, μιας και είναι περίπου 170 ευρώ φτηνότερη και με ασήμαντες διαφορές στις επιδόσεις..και εγώ στη θέση σου με το cooler που έχεις θα ανέβαζα τον 3770 K κανά ghz πάνω...χαλαρά :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους.

Στον υπολογιστή μου έχω την ATI RADEON HD 6870 και σε έναν παλιό υπολογιστή που πλέον δεν λειτουργεί έχω την παρακάτω κάρτα γραφικών

http://www.asus.com/Graphics_Cards/ENGT240DI1GD3A/

Μπορώ να την βάλω στον ίδιο υπολογιστή και να δουλεύει μαζί με την 6870? 

μπορεις μονο να την εχεις για PhyscX την 240.

αλλα κατα την γνωμη μου δεν αξιζει.

Ναι μόνο αν αξίζει και έχω κάποιο όφελος θα ήθελα να την βάλω. 

Επίσης άνοιξα και ένα νέο τόπικ (ίσως να το έγραφα κατευθείαν εδώ βέβαια) που αφορά την ATI RADEON HD 6870.

Όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του.

http://www.insomnia.gr/topic/521056-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...