siegfried_gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 r9 280x Asus καλησπερα για αλλη μια φορα ...Σας εχω κουραση αλλα αυτη την φορα δεν ειναι για εμενα αλλα για φιλο μου.Εφτιαξε το ιδιο pc με εμενα.Σημερα τον συνδεσαμε και ανοιξαμε το λολ και του κανει drop στα Fps και spikes τι μπορει να ευθυνετε παιδια !!! P.S Εχω βαλει τους τελευταιους drivers !!! μπλεξαμε με ελαττωματικη σειρα φιλε μου,οπου διαβαζω για την r9 280x τα ιδια σκατοπροβληματα εχουν σε καθε γωνια της γης κ εξωγηινος να την αγοραζε θα τραβαγε τις ψ@#$%τριχες του!!! rma και πάλι rma....εγώ από την ώρα που την έδιωξα βρήκα την ησυχία μου. Δώστε κάτι παραπάνω και πηγαίνετε σε 290 ή αλλάξτε μεριά όπως έκανα εγώ. Να δείτε που ήρθε μαζικά ελαττωματική φουρνιά από δαύτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisbog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 αρχιζω και κλαιω τα λεφτα μου μαγκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά αμα μου δώσουν πιστωτικό θα ηταν καλά να πήγαινα για μια 280x(MSI) ή μια 770? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλύτερα θα έλεγα να πας στην 770 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 αυτη η καρτα θα σηκωνει παιχνιδια τυπου battlefield? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37777&cat=5 οταν ειχα αγορασει φρεσκια την 4850 γυρω στα 150 ευρω θυμαμαι επαιζε τελεια ολα τα παιχνιδια εκεινης της γενιας και για τα επομενα 2 χρονια ολα στο φουλ τωρα θελουμε 300 ευρω για καρτες μηπως και αντεξουν 2 χρονια με το ζορι απο τις απαιτησεις των παιχνιδιων.. Τα έπαιζε όλα στο φουλ αλλά σε μικρές αναλύσεις. Και εγώ την είχα και πράγματι έπαιζε τα πάντα στην 1024x768 του παλιού μου monitor. Αμέσως όμως όταν πήρα το 1080p,η κάρτα έπαψε να μπορεί να σηκώσει παιχνίδια όπως π.χ. το πρώτο Crysis. Αλλά αυτό που λες γενικά ισχύει. Εγώ μετά την 4850 πήρα την 6850,για την ακρίβεια μαζί με την κυκλοφορία του Battlefield 3 το 2011,και πρέπει να την είχα πάρει 150ε επίσης αν θυμάμαι καλά. Τότε το έπαιζε σε ultra και είχα χαρεί πάρα πολύ. Τώρα νιώθω πως ήδη η κάρτα έχει παλιώσει,και κοιτόντας για κάρτα στα 150ε,βρίσω μόνο κάτι κάρτες τύπου r7 260,που είναι και πιο αδύναμες από αυτή που έχω τώρα. Το άλμα πάντως από 4850 σε 6850 ήταν πολύ καλό τελικά. 2 χρόνια μετά έδωσα το ίδιο χρηματικό ποσό (150ε) και πήρα μια διπλάσια και ίσως πιο γρήγορη κάρτα. Φέτος,2μιση χρόνια μετά την αγορά της 6850 με το ίδιο χρηματικό ποσό παίρνω μια πιο αδύναμη κάρτα,ενώ αν θέλω μια που να έχει περίπου διπλάσια δύναμη θα πρέπει να πάρω μια 270x στα 230-250 ευρώ. παιδια καλησπέρα, πήρα κι εγώ την r7260χ 2gb και ειχε καποιο πρόβλημμα, την πηγα πισω και μου λενε θα ειμαι εναν μηνα χωρις καρτα γραφικων γιατι την στειλανε στην γερμανια για αντηκατασταση, τώρα αυτο γίνεται για όλες τις μαρκές ή μονο για την xfx evga και γιατι εγινε ετσί; και στο πλαισιο που ρωτησα τα μασουσαν τα λογια τους, λενε τωρα ετσι γινεται, και αν δεν εχουμε αλλη την στελνουμε γερμανια, και αλλα πολλά έαν είναι να παρω καποια αλλη μαρκα που να μην στελνεται στο εξωτερικο, γιατι νομιζω τωρα αρχισε να γινεται αυτο, και μονο για τις καρτες γραφικων, δηλαδη πλεον θα μας χαλαει η καρτα και θα ειμαστε εναν μηνα με της μητρικης την καρτα και η οποια δεν παιζει και τιποτα απο παιχνιδια Γενικά άμα τη πήρες από το πλαίσιο και είναι ελαττωματική,αυτό θα γίνει άσχετα με την εταιρία. Εγώ είχα περάσει την ίδια ιστορία με μια Sapphire. Εδώ και κάμποσο καιρό το πλαίσιο έχει αλλάξει το τρόπο που διαχειρίζεται θέματα με ελατωματικά προιόντα. Παλιότερα τους το πήγαινες και μέσα σε κάμια ώρα,το πολύ μέχρι το απόγευμα αλλά πάντα την ίδια μέρα την κοιτούσαν οι τεχνικοί στο μαγαζί και σου κάναν πίστωση στο λογαριασμό σου άμα όντως ήταν ελατωματικό το προιόν. Τώρα ποια δεν τα κοιτάν οι ίδιοι αλλά τα στέλνουν σε ένα κεντρικό τμήμα service του εξωτερικού,και εκεί συνήθως έχουν και περισσότερο φόρτο εργασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Τα έπαιζε όλα στο φουλ αλλά σε μικρές αναλύσεις. Και εγώ την είχα και πράγματι έπαιζε τα πάντα στην 1024x768 του παλιού μου monitor. Αμέσως όμως όταν πήρα το 1080p,η κάρτα έπαψε να μπορεί να σηκώσει παιχνίδια όπως π.χ. το πρώτο Crysis. Αλλά αυτό που λες γενικά ισχύει. Εγώ μετά την 4850 πήρα την 6850,για την ακρίβεια μαζί με την κυκλοφορία του Battlefield 3 το 2011,και πρέπει να την είχα πάρει 150ε επίσης αν θυμάμαι καλά. Τότε το έπαιζε σε ultra και είχα χαρεί πάρα πολύ. Τώρα νιώθω πως ήδη η κάρτα έχει παλιώσει,και κοιτόντας για κάρτα στα 150ε,βρίσω μόνο κάτι κάρτες τύπου r7 260,που είναι και πιο αδύναμες από αυτή που έχω τώρα. Το άλμα πάντως από 4850 σε 6850 ήταν πολύ καλό τελικά. 2 χρόνια μετά έδωσα το ίδιο χρηματικό ποσό (150ε) και πήρα μια διπλάσια και ίσως πιο γρήγορη κάρτα. Φέτος,2μιση χρόνια μετά την αγορά της 6850 με το ίδιο χρηματικό ποσό παίρνω μια πιο αδύναμη κάρτα,ενώ αν θέλω μια που να έχει περίπου διπλάσια δύναμη θα πρέπει να πάρω μια 270x στα 230-250 ευρω. Ωρε Αληθινε,ειναι αληθινα αυτα που γραφεις ? 6850 και Ultra Bf3 δεν πανε μαζι Εκτος αν επαιζες σε 1024x768.. Οσο αφορα τα υπολοιπα με την κατηγορια ~150€,η πιο κοντινη σε αυτην τιμη ειναι η 270 που την βρισκεις 163€ και ειναι πολυυυ καλύτερη απο μια 6850 που συγκρινες. Μην ξεχνας οτι σου φερνει η Amd και την R7 265 στα 150€ η οποια ειναι 4-5fps πιο δυνατη απο μια 7850. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 και γω περιμενω πως και πως την 265 μπας και πεσουν οι τιμες απο 260Χ ειδικα αμα δωσουν και κανα παιχνιδακι με την 265 εχω παει καρφι να την παρω αναμενουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλύτερα θα έλεγα να πας στην 770 Λες? Εγω κοιταγα βασικα οτι εχει 1gb λιγοτερο vram και επισης δεν εχει mantle τωρα για extra performance. Κοιταγα http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-R9-280x-3GB-GDDR5-Gaming.htm και αυτην http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Palit-GTX-770-2GB-GDDR5-OC-NE5X770S1042F.htm , http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-N770-TF-2GD5-2GB.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτα δεν εχω προσωπική άποψη για την 280x αλλα συχνά πυκνά ολο βλέπω θέματα και post και ορισμένα προβληματάκια με τα fps κτλπ , απο τις 770 που έβαλες ισως να πήγαινει στην palit που φαίνεται να εχει καλύτερο σύστημα ψύξης , αν θες και αλλη μια γνώμη ομως κοιτα και την υλοποίηση της gigabyte http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37671&cat=5&sub=137&pmanuf=245&sort=3&step=undefined , πολυ καλύ ψύξη και αθόρυβη. Όσο αφορά την gigabyte το λεω απο προσωπική άποψη που εχω με την δικιά μου 760 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 και γω περιμενω πως και πως την 265 μπας και πεσουν οι τιμες απο 260Χ ειδικα αμα δωσουν και κανα παιχνιδακι με την 265 εχω παει καρφι να την παρω αναμενουμε Νέα τιμή θα έχουν οι 260Χ. @Spank έναν ρόλο παίζει οτι είναι και πιο "καινούρια" κάρτα η 280Χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 διαβαζω εδω μεσα πως οι περισσοτεροι κανουν stress test κ ειπα να δοκιμασω για να δειτε κ να μου πειτε αν ολα ειναι οκ. κατεβασα το furmark εβαλα επιλογη στα 1920x 1080 ,fullscreen,χωρις anti-a. κ πατησα την επιλογη benchmark preset 1080. διαβαζω εδω μεσα πως οι περισσοτεροι κανουν stress test κ ειπα να δοκιμασω για να δειτε κ να μου πειτε αν ολα ειναι οκ. κατεβασα το furmark εβαλα επιλογη στα 1920x 1080 ,fullscreen,χωρις anti-a. κ πατησα την επιλογη benchmark preset 1080. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτα δεν εχω προσωπική άποψη για την 280x αλλα συχνά πυκνά ολο βλέπω θέματα και post και ορισμένα προβληματάκια με τα fps κτλπ , απο τις 770 που έβαλες ισως να πήγαινει στην palit που φαίνεται να εχει καλύτερο σύστημα ψύξης , αν θες και αλλη μια γνώμη ομως κοιτα και την υλοποίηση της gigabyte http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37671&cat=5&sub=137&pmanuf=245&sort=3&step=undefined , πολυ καλύ ψύξη και αθόρυβη. Όσο αφορά την gigabyte το λεω απο προσωπική άποψη που εχω με την δικιά μου 760 Εχω ακουσει γενικα και εγω καλα πραγματα για την gigabyte αλλα στο πλαισιο δεν την εχουν(λογω πιστωτικου θα παρω απο κει), εχουν μονο msi και palit. Απο 280x εχουν dual-x,vapor-x,tri-x και μια msi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ωρε Αληθινε,ειναι αληθινα αυτα που γραφεις ? 6850 και Ultra Bf3 δεν πανε μαζι Εκτος αν επαιζες σε 1024x768.. Οσο αφορα τα υπολοιπα με την κατηγορια ~150€,η πιο κοντινη σε αυτην τιμη ειναι η 270 που την βρισκεις 163€ και ειναι πολυυυ καλύτερη απο μια 6850 που συγκρινες. Μην ξεχνας οτι σου φερνει η Amd και την R7 265 στα 150€ η οποια ειναι 4-5fps πιο δυνατη απο μια 7850. Ε μα δεν θα είναι αληθινά ? Αφού την έχω κάρτα,και έχω και το Battlefield 3. http://www.anandtech.com/bench/GPU12/398 Το λεν και τα benchmarks του Anandtech. Αυτός πήρε 37.5fps σε 1920x1200 με FXAA. Εγώ παίζω σε 1920x1080 αλλά με 2x MSAA. Σε κανένα σημείο δεν πέφτει κάτω από 30. Και υπ' όψιν πως η δική μου είναι και overclocked,ε ? Από 775/1000 σε 845/1190. Για να ήταν μια κάρτα 2 φορές πιο δυνατή από την 6850,θα έπρεπε στο ίδιο τεστ να έχει 2*37.5= 75fps. Κάτι περίπου όσο η 7970 δηλαδή. Λες και το bf3 είναι κάνα βαρύ παιχνίδι... Να μου λεγες το Skyrim με mods ή το Crysis 2 με dx11 patch + high res textures pack να πω ναι,αλλά το standard Battlefield 3 δεν το λες και βαρύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ε πες μου οτι μιλας για 30fps Χαιρω πολυ αμα ηθελα 30 θα επαιζα σε κονσολα. Στο pc ο στοχος σου ειναι τα 60 κανονικα,και κατω απο αυτα δεν θα επρεπε να τρεχεις αν μιλαμε για total smooth experience. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Σημασία έχει πως ενώ το 2011 με 150 ευρώ μπορούσα να αγοράσω μια κάρτα με πάνω από διπλάσια δύναμη από ότι μια κάρτα που έκανε 150 ευρώ το 2009,το 2014 για να πάρω μια κάρτα με διπλάσια δύναμη από αυτή του 2011 πρέπει να δώσω καμιά 300αρια ευρώ. Ξέρεις μου φαίνεται παράξενο που 3 χρόνια μετά,με τα ίδια λεφτά (150ε) που είχα δώσει τότε, σήμερα αγοράζω μια πιο αδύναμη κάρτα (260x). Δηλαδή άμα δώσω το ίδιο ποσό 3 χρόνια μετά δεν θα κάνω αναβάθμιση,αλλά υποβάθμιση. Βέβαια φταίει και η Ελλαδουριά εδώ που τα λέμε. Αν στην Αμερική η 270 έχει 150 δολλάρια και εδώ τη πουλάν οι μαυραγορίτες της Νέας Κατοχής 250 ευρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα