Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Specifications of AMD's upcoming Hawaii GPUs have surfaced, and they are nothing other than impressive.

radeon-amd-logo-currylogo,X-I-378342-1.pA report from a German news site, 3DCenter.org, has shed some light on the specifications of AMD's upcoming 'Hawaii' GPU. So, without further ado, let's list 'em!

For starters, the chip will supposedly feature up to 2816 stream processors, all of which will be split among 44 different clusters. This means that each disabled cluster takes along 64 stream processors for weaker cards. In all likelihood, the Hawaii chips will feature either 32 or 48 ROPs along with about 176 TMUs. The chip will be built on the 28 nm lithography and manufactured by TSMC. It'll feature the GCN 2.0 architecture, as well as support for DirectX 11.2. The GPU is expected to be clocked at 900 MHz or above. The memory interface will be a 384-bit wide memory interface, carrying GDDR5 memory, though no reference capacity was mentioned in the report.

The report also indicates that it expects the performance of the flagship 'R9 290X' card to be between the GTX Titan and the GTX 690. Needless to say, AMD is directly taking on Nvidia's GK110 GPU.

AMD will likely be showcasing the GPUs next week, with sales starting around the mid-to-end of October, starting with the Radeon R9-290 (Hawaii Pro) and the Radeon R9-290X (Hawaii XT).

http://www.tomshardware.com/news/amd-hawaii-radeon-gpu-r9-290x,24327.html#xtor=RSS-181

http://www.google.com/translate?hl=en&ie=UTF8&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.3dcenter.org%2Fnews%2Ferste-spezifikationen-zu-amds-hawaii-grafikchip

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ και μήνες υπάρχουν τέτοια υποθετικά spec ρε παίδες...

Δες τι έγραψα, τι εξήγησα και μόλις μερικές συμμετοχές παρακάτω εμφανίζεται πάλι η ίδια λαλακία πάλι με "πηγή" το 3DC. Να το πάρουμε από μια άλλη άκρη και να πάμε στα "επουσιώδη" μια και και τα ¨ουσιώδη" οι χρήστες και ο μπουρμπουλοσελίδες της κακιάς ώρας τα ξέρουν ήδη:

TSMC ναι, αλλά 28ΗP ή 28HPM; Kαι μην μου πει κανείς ότι δεν έχει σημασία γιατί θα τα διαρρίξω τα ιμάτιά μου....

• Like 3
Δημοσ.

.......

TSMC ναι, αλλά 28ΗP ή 28HPM; Kαι μην μου πει κανείς ότι δεν έχει σημασία γιατί θα τα διαρρίξω τα ιμάτιά μου....

εχμμ, μήπως μπορείς να εξηγήσεις επιγραμματικά τη διαφορά? 

Δημοσ.

Σε συγκριση με τις GTX 7XXX της nvdia τι επιδοσεις θα εχουν οι  Radeon 9 . Θα πλησιαζουν τις 780 και titan η θα ειναι πιο κατω?

Δημοσ.

εχμμ, μήπως μπορείς να εξηγήσεις επιγραμματικά τη διαφορά? 

Η διαφορά μεταξύ των δύο μπορεί να είναι και σχεδόν ανάλογη με αυτή ενός ολόκληρου process node.

Δημοσ.

Πιστευω θα τις δουμε απο τα μερη μας γυρω στις 15 Οκτώβρη και μετα.. Εγω ειμαι σε διλλημα αμαζον ή απο εδω .. (Κυριως για την αψογη εξυπηρέτηση που εχουν)..

Δημοσ.

ωραια 

γιατι η καρτα μου εχει φαει τα ψωμια της.

ερωτηση

Ακουστηκε μια βρωμα οτι η adobe θα υποστηριζει hardware accelaration απο opengl. 

Ισχυει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...