kanesaxo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 μια νουμπίστικη ερώτηση, επειδή εχω χάσει επαφή με hardware Gpu. Η αντίστοιχη "καινούργια" κάρτα της amd σε σχέση με την 7950 που εχω, ποια είναι; Πως είναι ο ανταγωνισμός σήμερα στα 200-230; αντικειμενικά, μη μου αρχίσετε με bencmarks κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Οι καρτες σου εχουν καλη αποδοση στο mining ομως.. Και μπορει να βοηθησει να φτασεις στην 290.. Αν εχεις καλο αερισμο και παιζει undervolt περνα στην αλλη ενοτητα να σε "φτιαξουμε". Στην τελικη βαλε την μια απ τις 2 να "σκαβει", οσο χρειαζεσαι το μηχανημα, κυριος. Το ρεύμα τσούζει εδώ στην ξενιτιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 AMD Readies Radeon R7 265 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 χαιρετώ τα αλάνια του site. καταρχήν είχα μια 7770 2gb δεν παίζουν φταλε και με 60 ευρώ βρήκα άλλη μια από συμφορουμιτη και έκανα crossfire. καταρχήν με επιδόσεις έμεινα πολύ ευχαριστημενος . στην ίδια ανάλυση με το unigine heaven μου βγάζει τα διπλάσια frame και λίγο παραπάνω. μου προέκυψαν κάποια προβλήματα. καταρχήν μόλις κάνω enable to crossfire και μπαίνω στο gpu tweak σταματάει να δουλεύει η δεύτερη κάρτα .σταματάνε ανεμιστιρακια όλα. άμα δεν μπω στο gpu tweak δουλεύει μια χαρά. μόλις τσεκάρω την δεύτερη κάρτα στο monitor που έχει, αρχίζει να δουλεύει h deyterh karta. όταν αρχίζει να δουλεύει όμως τα ρολόγια τις δεύτερης κάρτας δουλεύουν 99% και σε περιβάλλον window είναι αυτό φυσιολογικό?. άλλαξα drivers αλλαξα θέσεις στις κάρτες τα ίδια. τώρα όταν θέλω να παίξω παιχνίδι ανοίγω το gpu tweak και δουλεύουν και οι δυο κάρτες έβαλα για καμιά ώρα unigine heaven και όλα μια χαρά και θερμοκρασίες με full τα ανεμιστήρα 55 βαθμούς και οι δυο κάρτες. κανένα πρόβλημα. όταν δεν παίζω παιχνίδι κάνω disable το crossfire και δεν έχω πρόβλημα. τώρα είναι πρόβλημα αυτό που παίζουν τα ρολόγια τις δεύτερης full? έτσι και αλλιώς μόλις βάζω παιχνίδι ανεβαίνουν και της άλλης και δεν αντιμετωπίζω θέμα με θερμοκρασίες. θα έχω πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Το ρεύμα τσούζει εδώ στην ξενιτιά.. Να κλείνεις το ένα το παράθυρο βρε χαζούλη χαιρετώ τα αλάνια του site. καταρχήν είχα μια 7770 2gb δεν παίζουν φταλε και με 60 ευρώ βρήκα άλλη μια από συμφορουμιτη και έκανα crossfire. καταρχήν με επιδόσεις έμεινα πολύ ευχαριστημενος . στην ίδια ανάλυση με το unigine heaven μου βγάζει τα διπλάσια frame και λίγο παραπάνω. μου προέκυψαν κάποια προβλήματα. καταρχήν μόλις κάνω enable to crossfire και μπαίνω στο gpu tweak σταματάει να δουλεύει η δεύτερη κάρτα .σταματάνε ανεμιστιρακια όλα. άμα δεν μπω στο gpu tweak δουλεύει μια χαρά. μόλις τσεκάρω την δεύτερη κάρτα στο monitor που έχει, αρχίζει να δουλεύει h deyterh karta. όταν αρχίζει να δουλεύει όμως τα ρολόγια τις δεύτερης κάρτας δουλεύουν 99% και σε περιβάλλον window είναι αυτό φυσιολογικό?. άλλαξα drivers αλλαξα θέσεις στις κάρτες τα ίδια. τώρα όταν θέλω να παίξω παιχνίδι ανοίγω το gpu tweak και δουλεύουν και οι δυο κάρτες έβαλα για καμιά ώρα unigine heaven και όλα μια χαρά και θερμοκρασίες με full τα ανεμιστήρα 55 βαθμούς και οι δυο κάρτες. κανένα πρόβλημα. όταν δεν παίζω παιχνίδι κάνω disable το crossfire και δεν έχω πρόβλημα. τώρα είναι πρόβλημα αυτό που παίζουν τα ρολόγια τις δεύτερης full? έτσι και αλλιώς μόλις βάζω παιχνίδι ανεβαίνουν και της άλλης και δεν αντιμετωπίζω θέμα με θερμοκρασίες. θα έχω πρόβλημα? Δεν έχω καμία εμπειρία με mGPU για να σε βοηθήσω, αλλά το να δουλεύουν σε 2D στο μέγιστο οι χρονισμοί της δεύτερης κάρτας δεν είναι καθόλου φυσιολογικό. Bump για να το δει κάποιος και να σε βοηθήσει.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Να κλείνεις το ένα το παράθυρο βρε χαζούλη Δεν έχω καμία εμπειρία με mGPU για να σε βοηθήσω, αλλά το να δουλεύουν σε 2D στο μέγιστο οι χρονισμοί της δεύτερης κάρτας δεν είναι καθόλου φυσιολογικό. Bump για να το δει κάποιος και να σε βοηθήσει.... ευχαριστώ για την απάντηση θα περιμένω μήπως ξέρει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ για την απάντηση θα περιμένω μήπως ξέρει καποιος καλά νέα, κάθισα και το έψαξα λίγο στο google και είδα οτι το έχουν και άλλοι το πρόβλημα αυτό. η λύση μπαίνουμε στο μητρώο και απενεργοποιουμε το ULPS. [HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\ControlSet001\\Control \\Cl ass\\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}] and change "EnableUlps" to 0 under the 0000 and 0001 or 0003 keys. μετά από αυτό οι gpu δουλεύουν ρολόι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Σαν πολλά προβλήματα με τις 280χ βλέπω τελικά .Και εγώ πήρα μια gigabyte η οποια στο 3λεπτο πέταγε γρι η μαυρη οθονη στο baggfield ανεξάρτητος api και drivers, την πήγα πίσω και τώρα περιμένω μια σαφαιρε .Mηπως θα έπρεπε να κάνουμε κατι σαν δημοσκόπηση για να δούμε μάρκα και ποσοστό προβλήματος .Κατι δεν μου κάθεται καλά μιας και τα προβλήματα είναι ανεξαρτήτως μάρκας και υλοποίησης.Η σαφαιρε λει τίποτα σαν κατασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 χαιρετώ τα αλάνια του site. καταρχήν είχα μια 7770 2gb δεν παίζουν φταλε και με 60 ευρώ βρήκα άλλη μια από συμφορουμιτη και έκανα crossfire. καταρχήν με επιδόσεις έμεινα πολύ ευχαριστημενος . στην ίδια ανάλυση με το unigine heaven μου βγάζει τα διπλάσια frame και λίγο παραπάνω. μου προέκυψαν κάποια προβλήματα. καταρχήν μόλις κάνω enable to crossfire και μπαίνω στο gpu tweak σταματάει να δουλεύει η δεύτερη κάρτα .σταματάνε ανεμιστιρακια όλα. άμα δεν μπω στο gpu tweak δουλεύει μια χαρά. μόλις τσεκάρω την δεύτερη κάρτα στο monitor που έχει, αρχίζει να δουλεύει h deyterh karta. όταν αρχίζει να δουλεύει όμως τα ρολόγια τις δεύτερης κάρτας δουλεύουν 99% και σε περιβάλλον window είναι αυτό φυσιολογικό?. άλλαξα drivers αλλαξα θέσεις στις κάρτες τα ίδια. τώρα όταν θέλω να παίξω παιχνίδι ανοίγω το gpu tweak και δουλεύουν και οι δυο κάρτες έβαλα για καμιά ώρα unigine heaven και όλα μια χαρά και θερμοκρασίες με full τα ανεμιστήρα 55 βαθμούς και οι δυο κάρτες. κανένα πρόβλημα. όταν δεν παίζω παιχνίδι κάνω disable το crossfire και δεν έχω πρόβλημα. τώρα είναι πρόβλημα αυτό που παίζουν τα ρολόγια τις δεύτερης full? έτσι και αλλιώς μόλις βάζω παιχνίδι ανεβαίνουν και της άλλης και δεν αντιμετωπίζω θέμα με θερμοκρασίες. θα έχω πρόβλημα? λυση: καλά νέα, κάθισα και το έψαξα λίγο στο google και είδα οτι το έχουν και άλλοι το πρόβλημα αυτό. η λύση μπαίνουμε στο μητρώο και απενεργοποιουμε το ULPS. [HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\ControlSet001\\Control \\Cl ass\\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}] and change "EnableUlps" to 0 under the 0000 and 0001 or 0003 keys. μετά από αυτό οι gpu δουλεύουν ρολόι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Σαν πολλά προβλήματα με τις 280χ βλέπω τελικά .Και εγώ πήρα μια gigabyte η οποια στο 3λεπτο πέταγε γρι η μαυρη οθονη στο baggfield ανεξάρτητος api και drivers, την πήγα πίσω και τώρα περιμένω μια σαφαιρε .Mηπως θα έπρεπε να κάνουμε κατι σαν δημοσκόπηση για να δούμε μάρκα και ποσοστό προβλήματος .Κατι δεν μου κάθεται καλά μιας και τα προβλήματα είναι ανεξαρτήτως μάρκας και υλοποίησης.Η σαφαιρε λει τίποτα σαν κατασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξερω αν το πηρατε πρεφα αλλα μαλλον ετοιμαζεται R9 280 aKa 7950Boost/7970 around επιδοσεις. http://www.guru3d.com/news_story/amd_radeon_r9_280_in_the_works.html Αλλη μια καρτα φαντασμα δλδ οπου θα ονειρευονται οι gamers,διοτι θα εξαφανιστει απο τους miners Βεβαια αν κοστολογηθει στα 250€,καπου εκει τελειωνει και την 760 και η nvidia θα πρεπει να κανει κατι γιαυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 απ την στιγμή που έχεισ τα 40€ για την αγορά τησ κάρτασ που λεσ καλό είναι να δώσεις και την δίκη σου αλλά 40€ και να παρεισ μια με 80€. εκεί θα ΔΕΙΣ μεγαλεσ διαφορές, και στα γραφικα και στην συμβατότητα των παιχνιδιών αλλά και στην κατανάλωση. με 80€ σήμερα πέρνεις κάρτα γραφικών πολύ ποιο δυνατή απ το cf που θεσ να κανεισ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 λυση: καλά νέα, κάθισα και το έψαξα λίγο στο google και είδα οτι το έχουν και άλλοι το πρόβλημα αυτό. η λύση μπαίνουμε στο μητρώο και απενεργοποιουμε το ULPS. [HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\ControlSet001\\Control \\Cl ass\\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}] and change "EnableUlps" to 0 under the 0000 and 0001 or 0003 keys. μετά από αυτό οι gpu δουλεύουν ρολόι Αρχικα σου επαιζαν τα ρολογια της 2ης φουλ? Αρχικα λες οτι βαζεις Gpu Tweak και σταματαει ενω μετα ειναι οκ. (δεν καταλαβα τι εννοεις γιαυτο δεν απαντησα καν) Το ULPS (=ultra low power state) ριχνει χρονισμους/τασεις οταν δεν χρειαζεται η καρτα. Αν το κανεις disable, αναγκαζεις εσυ ο ιδιος τα ρολογια να ειναι στο full με οτι συνεπαγεται αυτο (καταπονηση του chip, μεγαλυτερες idle θερμοκρασιες και με περισσοτερη καταναλωση). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Γενικότερα πάντως, Το πρόβλημα με τη δεύτερη κάρτα στο cf να μην πέφτει το ανεμιστιράκι είναι κλασικό… και επαναλαμβανόμενο καθώς επαν-εμφανίζεται σε διάφορους drivers… είναι σύνηθες σε beta drivers και known errata πολλές φορές. Έχει χρειαστεί στο παρελθών να κάνω revert driver για να το λύσω ή να περιμένω τους επομένους Εντωμεταξύ τη μια το Bug εμφανίζεται μονό στη σειρά 5 άλλες φορές μονό στη σειρά 6 κ.ο.κ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αρχικα σου επαιζαν τα ρολογια της 2ης φουλ? Αρχικα λες οτι βαζεις Gpu Tweak και σταματαει ενω μετα ειναι οκ. (δεν καταλαβα τι εννοεις γιαυτο δεν απαντησα καν) Το ULPS (=ultra low power state) ριχνει χρονισμους/τασεις οταν δεν χρειαζεται η καρτα. Αν το κανεις disable, αναγκαζεις εσυ ο ιδιος τα ρολογια να ειναι στο full με οτι συνεπαγεται αυτο (καταπονηση του chip, μεγαλυτερες idle θερμοκρασιες και με περισσοτερη καταναλωση). tτα ρολόγια της δεύτερης κάρτας δουλεύανε 100% όταν έκανα αυτό to ulps disable τα ρολόγια πάισαν και δουλεύουν κανονικά. όταν ανοιγα το gpu tweak σταμάταγε η δεύτερη κάρτα και μόλις πήγαινα με ανοιχτό το gpu tweak (σταματημένη κάρτα) και επέλεγα απτο monitor κάτω κάτω τη δεύτερη κάρτα να βλέπω στο monitor τα ρολόγια της άρχιζε να δουλεύει πάλι με τα ρολόγια 100%. παντός αυτό το πρόβλημα συναντάτε σε πολλά crossfire. την λύση την βρήκα σε ξένο site και βρήκα πάρα πολλες τέτοιες περιπτώσεις με μικρές παραλλαγες στα συμπτώματα και η λύση ήταν αυτή απενεργοποιηση το ulps It's a bug in the recent beta drivers, since they released the driver to address the frame pacing stuff. Disabling ULPS solves it, as you know, and unless you disable it, GPU2 will continue to run like that. Disable it and no worries. έμενα μου το έκανε με κανονικούς οδηγούς και όχι με beta Γενικότερα πάντως, Το πρόβλημα με τη δεύτερη κάρτα στο cf να μην πέφτει το ανεμιστιράκι είναι κλασικό… και επαναλαμβανόμενο καθώς επαν-εμφανίζεται σε διάφορους drivers… είναι σύνηθες σε beta drivers και known errata πολλές φορές. Έχει χρειαστεί στο παρελθών να κάνω revert driver για να το λύσω ή να περιμένω τους επομένους Εντωμεταξύ τη μια το Bug εμφανίζεται μονό στη σειρά 5 άλλες φορές μονό στη σειρά 6 κ.ο.κ. σωστός ο φίλος άλλα έμενα δεν πέφταν και τα ρολόγια και πλέον το έκανε και στη σειρά 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα